Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytajniiik

Brak libido u dziewczyny

Polecane posty

Gość Pytajniiik

Moja narzeczona ma właściwie zerową chęć na seks,wiecznie zmęczona,chora,wymówki różnorakie.Czy jest sensem wiązać się z taką osobą?

ile ma lat? jak długo z nią jesteś? czy tak było zawsze?

Najwidoczniej nie bardzo jej odpowiadasz w łóżku. Jeśli ta sfera życia jest dla ciebie bardzo ważna to raczej nie ma sensu.

to niekoniecznie on nie odpowiada jej. u niektórych ludzi występuje po prostu aseksualizm, czyli niemal zerowe libido. tak czy inaczej ja bym czym prędzej od takiej kobiety uciekał.

Gość Pytajniiik
4 lata,raczej zawsze średnio z tym było,choć początkowo jeszcze jako tako.Po prost nie ma zwyczajnie ochoty na seks

Gość Pytajniiik
Dareios Wiesz,wszystko spoko,tylko wiesz jak to jest,jak sie czlowiek zakocha,ciezko tak po prostu odejsc.Problem w tym,ze predzej czy pozniej moze dojsc do zdrady np.,czasem czlowiek po alko sie nie kontroluje

Gość mizerna i licha
rozmawiasz z nią o tym? może być tak, że zacznie to robić dla ciebie, odpowiadałoby ci to?

daj spokój, kobieta która nie czuje satysfakcji z seksu a uprawia go dla partnera to zwyczajna kłoda, zazwyczaj bierna, milcząca i zniecierpliwiona. to w ogóle nie jest rozwiązanie. jak laska nie ma ochoty na seks to niestety rozmowa nic nie da, bo nie da się kogoś do tego namówić. fajnie człowiek się zakocha, ble ble ble, ale co to za miłość i co to za związek bez seksu? farbowana przyjaźń i tyle

Gość Pytajniiik
Nie chodzi o to,ze robilaby to dla mnie,takie cos sensu niema,sęk w tym,że faktycznie jakiś odsetek kobiet moze zyc bez seksu.

Gość pośród wielu ta jedna
ja ją rozumiem, po 2 latach związku nie mam ochoty na seks, tzn. mam dużą ale nie tak często jak kiedyś, już mnie to nie interesuje, i wszystko jest ok w związku ale seksu mi się nie chce, to takie przereklamowane i powtarzalne, nie lepiej poczytać coś razem, obejrzeć film

Gość Pytajniiik
Dokładnie,farbowana przyjazn;)Widze,ze chyba też miałeś podobnego problema z kobieta?

buhahaha, lepiej poczytać i obejrzeć film. no z czym do ludzi? nie każdy jest aseksualny że woli poczytać niż uprawiać seks. z takim podejściem nie dziw się jeżeli potem zacznie cię zdradzać nudne i powtarzalne? no to trzeba spróbować czegoś ostrzejszego. kobiety często traktują seks jako obowiązek, coś co wypada robić. ale to ani naturalne ani zdrowe. popęd seksualny jest naturalnym popędem człowieka i jeżeli go brakuje to na pewno nie jest to naturalne.

Gość a może po prostu nie potrafisz
rozbudzić w niej tego libido? Może skupiasz się wyłacznie na własnej przyjemności, bez długiej gry wstępnej i kobieta udaje, że jest ok, żebyś się nie obraził przypadkiem? Jeśli dbasz o to, żeby była odpowiednio przygotowana do seksu a ona mimo to nie chce sie kochać, to pozostaje jeszcze badanie hormonów. Może ma zbyt niskie hormony odpowiedzialne za chęci seksualne. To się leczy przecież. Myślę, że czas na poważną rozmowę, bez ściemniania, co jest nie tak w tej kwestii

Wiej od niej , tego kwiatu to pół światu . Do życia potrzebne są nie tylko chleb i woda . Jak się pobierzecie to się zmieni ,ale zapewniam Cię ,że na gorsze ,już się nie doprosisz , i będzie jak dzisiaj czytałam na innym temacie : 1.5 roku małżeństwa a bzykanko było przez ten czas 6 razy! . Wiej póki za daleko nie poszło.

"Dokładnie,farbowana przyjazn Widze,ze chyba też miałeś podobnego problema z kobieta" Nie, jak widzę ze kobieta stroni od seksu to od razu ją olewam. cóż, wyrosłem już z tego aby 4 miesiące chodzić za rączki i dostać buzi w policzek a potem ewentualnie jak się uda to nudne po bożemu przy zgaszonym świetle raz na miesiąc. to było dobre jak miałem 15 lat, teraz już trochę na to jestem za stary

Gość Pytajniiik
Pozostaje jeno upewnić się przed spotykaniem z kobietą,czy lubi ruchanie,pózniej może byc za póżno.Zresztą całe to gadanie o romantyzmach itp mozna sobie wsadzic ,gdy seksu niema.

dokładnie tak, jeżeli ktoś sądzi że seks w związku nie ma znaczenia to jest albo bardzo młody albo bardzo naiwny

Gość mireczkowataa
Pytajnik, a jak wygląda Wasza gra wstępna? Co robisz, żeby jej się "zachciało"? Bo przyczyna moze być taka, że seks z Tobą ją nudzi, a nie seks w ogóle. Jeśłi sie starasz, a ona nic to poszukajcie medycznego uzasadnienia. A jeśli jej to pasuje i nie ma ochoty nic z tym zrobić to lepiej się zastanów, czy chcesz z nia spedzic resztę życia. Bo to troche nie ma sensu.

wiesz, może i on popełnia jakieś błędy ale jeżeli kobieta sama z siebie nie ma ochoty na seks tylko trzeba użyć specjalnych technik aby jej się "zachciało" to już nawet to świadczy o tym że coś jest nie tak

Gość mireczkowataa
no niekoniecznie. Kobieta często potrzebuje jakiegoś bodźca, żeby mieć ochotę. Autor napisał, ze na początku było jeszcze ok, a z biegiem czasu coraz rzadziej. Może jest tak, że nie ma ochoty bo i tak nic z tego nie ma? Seks trwa 5minut i facet dba tylko o siebie? A wie to stąd, ze już to trwa cztery lata?

no cóż, jak dla mnie już sam fakt że kobieta potrzebuje bodźca jest dyskwalifikujący

Gość Pytajniiik
Kwestia jest taka,ze jezeli kobieta nigdy ale to nigdy sama nie prowokuje do seksu to chyba cos znaczy?Chyba nie zawsze facet musi wychodzic z inicjatywa?

no właśnie, to nienormalne. to by znaczyło że nie ma obustronnego zainteresowania skoro zawsze jedna strona inicjuje, a taki układ jest o kant dupy

Pytajniiik - wejdż na forum erotyczne , tam jest taki temat : "Seks w małżeństwie a raczej jego brak " , może to będzie dla Ciebie jakaś podpowiedż .

"zacznijmy od tego oblesny bezmózgi ruchaczu, że twoja dziewczyna NIE MA OBOWIĄZKU ZADNEGO ZEBY DAWAC CI DUPSKA BEZ SLUBU, A ROBI TO TYLKO Z WLASNEJ WOLI, BO PRZYMUSU NIE MA TY OBLESNY TEPY KU R WIARZU" oho, jakaś feminazistka chyba się odezwała. po pierwsze nikt nigdy obowiązku nie ma, niezależnie czy ślub jest czy nie. i nawet nie chodzi o to aby był obowiązek - chodzi o to aby była chęć jeżeli dla ciebie naturalny popęd seksualny i oczekiwanie od poważnego związku zaspokojenia seksualnego są obleśne to chyba w ogóle nie masz bladego pojęcia. widzę ze dla ciebie facet ma się cieszyć jak kobieta mu łaskawie "da" i nie marudzić jeżeli nie ma na to ochoty

Gość fhfhfcjfcjc
taa po co facetowi laska która nie chce seksu przed ślubem,w takim razie po ślubie to sie niby zmieni? :O naiwnością byłoby tak sądzić ja jestem kobietą a wiem że miałabmy problem gdyby facet nie chciał ze mą seksu,myślałabym że go już nie pociągam,że mnie zdradza albo że jest gejem.Albo wszystko na raz.

Gość Pytajniiik
oho, jakaś feminazistka chyba się odezwała. Pewnie jej chłop tez narzeka na brak seksu;)A że jemu w twarz tego nie powie,to przyszła się wyzalic tutaj:D

Gość mireczkowataa
Trochę nie kumam....To autorowi chodzi o to, żeby problem rozwiązać, czy tak sobie ponarzekać? Skoro to jego narzeczona to chyba myśli o niej jako o kobiecie swojego życia? Nie piszę, ze to facet zawsze musi wychodzić z inicjatywą. Ale autor ma problem i zastanawiam się dlaczego...Jak dotąd nie napisał, co robi w kierunku zachęcenia dziewczyny, zeby seks polubiła. Może tu jest problem?