Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzenka....

Bol brzucha z prawej strony na wysokosci pepka

Polecane posty

Gość marzenka....

Od wczoraj boli mnie brzuch z prawej strony na wysokosci pepka. Nie jest to bol staly, ale taki bardziej uciskajacy (szczegolnie przy glebszym oddechu lub wciagnieciu brzucha), nie promieniuje ale powoduje takie falowe (czyli co pewien czas nudnosci). Co to moze byc? Jak moge sobie pomoc?

Gość kexxxxxxxxxcf
nie mam w oczach usg ale DOKŁADNIE tak bolalo kolege przy wyrostku.wlasnie w okolicy pępka. z wyrostkiem nie ma zartow.idz do lekarza.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
nie chce cie martwic ale tak zaczyna bolec wyrostek, od pepka potem przemieszcza sie na prawa strone, koniecznie idz do lekarz bo wyrostek łatwo sie rozlewa a wtedy to juz koniec zazwyczaj

Gość marzenka....
Wyrostek?:/ Ami sie wydawalo, ze bol wyrostka to taki ostry jest no i przede wszystkim promieniujacy do nogi

Nie zwlekaj tylko biegiem do lekarza ,prawdopodobnie to wyrostek ,jeśli położysz się i wyprostowaną nogę podniesiesz do góry a pojawi się ból ,to wyrostek.

Gość marzenka....
zrobilam tak i nie boli

Gość marzenka....
Ale co jeszcze zauwazylam, to to, ze jak nieraz glebszy oddech wezme to w nerce tez czuje i czasem mi bulbocze w brzuchu i czuje wtedy takie cieplo tam.

Gość marzenka....
ale brzucha wzdetego nie mam

Gość lody vaniliowe :)
Ból w tej okolicy może świadczyć o pasozytach, zbadaj się w tym kierdunku. Poczytaj też o zakwaszonym organizmie.

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
u mojego syna wyrostek zaczał sie własnie od pepka, trwało to 1 dzien a na drugi dzien syn był po wycieciu wyrostka, przez 1 dzien wyrostek zaczał juz ropien i niewiele brakowało do pelniecia. Idz do lekarza on bez problemu pozna czy to wyrostek czy nie