Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość praca...praca...praca

W Polsce tak naprawde nie ma pracy!!!

Polecane posty

krotki nick - jak sie zarabia an stronie internetowej? :) ktoś zgłasza się do ciebei żeby umeiscić reklamę?

Gość hitandbeat
czyli 15 zl a ten biznes mlm to co jest?

Gość ja nie współczuję
"szkole skonczylem jzu dawno temu" a szkoda, a szkoda

i tylko bottle of rum in our empty pockets stay tuned! :)

Gość mireczkowataa
biura pracy?? heheh, dobre. A zaglądasz leniwcu czasem do firm? Składasz podania? Jeździsz szukać pracy? Weźcie ludzie nie gadajcie, że polityka rządu nie taka, że ludzie narzekają bo muszą sie godzić na złe warunki pracy. To takie typowo polskie- jak mam pracować za 1200 to wole na dupie siedziec i narzekać.

Gość sorent
w kazdej kulturze , cywlizacji , państwie byli i będą pracodawcy i pracownicy i nic nie zmieni fakt ,ze wszyscy bedą przywaciażami albo mieli studia , Tylko głupek wierzy ,ze dizś każdy musi mieć studia - ot , taki wspóczeny mit . Po co panu np. szklarzowi studia ? szewcowi ? krawcowej ? sklepowej ? to jedno z taki pseudo neutralnych wytłumaczeń dlaczego ludzie nie mogą zrobić więcej - bo nie maja studiów :) bzdura jakich mało .

Gość krotki nick
strona internetowa, reklama lub ciekawe tresci za ktore ludzie beda chcieli zapalcic chociaz jebane 10 zl. MLM to marketing sieciowy. W Polandi rozumiany jako piramida finansowa i glupi omotani ludzie (czyt. sekta i zlodzieje) Przeczytaj se na wikipedii

Gość krotki nick
co skzoda skzoda. mam chodzic na studia do konca zycia i miec cala teczke papierkow. teraz ucze siew w domu i zbieram dosiwadzenie

"strona internetowa, reklama lub ciekawe tresci za ktore ludzie beda chcieli zapalcic chociaz j**ane 10 zl." krótki ale kto bedize chciał zapłacić? zrobic stronę każdy głupi potrafi, ale klientów skad bierzesz, jak to wygląda? :)

Gość ja uzywam babydream
To bedzie kawał: - Znacie jakaś legendę o Lublinie? -Tak, że jest tam praca. Kto jest z Lublina, temu wyjaśniać nie muszę:)

Gość sorent
nie tylko tym z Lublina wyjaśniać nie musisz :)

Gość krotki nick
jak to kto bedzie palcil. ludzie, internauci. no przeceiz tego nei trzeba wyjasniac bo to proste jak budowa cepa

fiku mikuuu Z tego co sie orientuje, to wszystko rozbija sie o tresc strony (duzo odslon). Dlatego chetnie klienci zamieszczaja reklamy na fajnych blogach kulinarnych itp. Duze wziecie maja tez strony typu demotywatory, czy z innymi zdjeciami. Temat rzeka.

Gość krotki nick
dlatego liczy sie fajny pomysl

Gość ja nie współczuję
rewolucjonistom idioci ciągle nie potrafią zrozumieć, że nigdy na tysiące nygusów nie zarobi jeden przedsiębiorczy on wymyśla i nadzoruje, ale zarobić muszą oni nie podoba się nygusom, że ON MA WIĘCEJ, więc wolą nie mieć nic był już jeden taki co przekonał miliony ciemniaków, że nic nie bedą musieli robić jak mu dadzą władzę a na nich (na te miliony) bedzie zapierdalała grupka tzw krwiopijców dzisiaj znalazł następcę a ciemny lud? kupuje

Gość ja nie współczuję
"co skzoda skzoda. mam chodzic na studia" jeżeli uważasz, że wystarczy chodzić......... :(

Gość sorent
ktoś juz kiedyś odobny topik założył i w pierwszym poście napisał co w ten deseń-- w Polsce nie ma bezrobocia . w Polsce jest bezpłacie . i uważam ,ze trudno o bardziej lapidarne ale jednocześnie celne podsumowanie tematu .

Gość mireczkowataa
pomysł ze stroną fajny, bo nie wymaga nakładów finansowych- gdzie masz hosting krótki? Pozycjonujesz się? Na marginesie era pracodawców, którzy tylko nadzorują już się chyba dosć dawno skończyła:) Chyba tylko w Urzędach Skarbowych jeszcze tak myslą- ze właściciel firmy tylko raz w miesiącu przyjeżdza, zeby kasę zebrać :) W Polsce są dobrze płatne posady- dla ludzi dobrych w swoim fachu. A, zeby być dobrym trzeba najpierw się doszkolić- bo żadne studia czy wyuczenie zawodu nie dadzą Ci dobrej pozycji na rynku.

przykladem strony, ktora odniosla sukces w ostatnim czasie jest blog Tuskowej, ale to wiekszy projekt biznesowy, nad ktorym pracuje sztab specjalistow. Jako ciekawa kontra do jej bloga powstal serwis : make-life-harder ktory na fejsie juz chyba przescignal oryginal Tuskowej (czyli make-life-easier) :)

Gość krotki nick
ja nie współczuję "co skzoda skzoda. mam chodzic na studia" jeżeli uważasz, że wystarczy chodzić......... matko jakis ty tepy. nie chodzi mi o samo chodzenie ale tez o nauke prawda. mam ci to ze szczegolami wyjasniac. 5 lat robilem studia informatyczne i wiem ze tego samego co na studiach nauczylbym sie w domu z ksiazek i informacji dostepnych za darmo w necie. Ja studiowalem zaocznie i za to placilem. Wiec za cala ta kase dostalem tylko papier. Bo ta sama teorie moglem zdobyc wlasnie na studiach ale i w domu. Dobrze ze to byly zaoczne , przynajmiej mialem czas na zdobycie doswiadczenia co jest o wiele bardziej cenne niz jakis papier magistra , inzyniera.

Gość wszechogarniające
w Polsce jest bezrobocie w Polsce jest bezpłacie w Polsce jest BEZMÓZGOWIE wszechogarniajace nygusów i nieudaczników

Gość krotki nick
zgodze sie

Gość mireczkowataa
ej ej, krótki-akurat papier inżyniera ważny jest:)

Gość krotki nick
no moze papier jest wazny ale chyba wazniejsze jest dosiwadczenie prawda. Ja osobiscie znam magistrow inzynierow z papierami ktorzy gowno umieja i pracuja za 1100 zl bo gdzie indziej by sobie nie poradzili. taka prawda. smutna

Gość jasne jasne
wszechogarniające w Polsce jest bezrobocie w Polsce jest bezpłacie w Polsce jest BEZMÓZGOWIE wszechogarniajace nygusów i nieudaczników jestes glupi lub glupia

Gość krotki nick
dobrze prawi. stul pysk nieudaczniku