Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko pytam ;)

kiedy facetom staje?

Polecane posty

Gość tak tylko pytam ;)

pytanie głównie do panów. kiedy Wam staje? tak po prostu, czy jednak kobieta działa na was, skoro tak się dzieje? podoba wam się czy tak bez żadnego "konkretnego impulsu" może się to zdarzyć?

Gość Poznaniaaak
Bez was kobiet to rzadko :) A jak staje sam od siebie to mi sie nie podoba bo zazwyczaj sie dzieje tak w jakis niezrecznych sytuacjach :p

Gość kora82
Ostanio czytałam na jakimś forum że do erekcji nawet im konieta nie ejst potrzabna. Jendym staje np jak biora prysznic i poczują na penisie gorącą wodę a innym od bąbelków z jacuzii np. Ta po prostu staa sie podniecenie bez patrzenia na babe. Dziwne to jest.

mi staje jak patrze na cycki alayki :D

Gość Pawelolsztyn
znajdz sobie faceta, i przeprowadz testy na zywym ogranizmie :)

Gość Poznaniaaak
Bo penis ma receptory tak samo, działa na temperature, dotyk, ocieranie, do tego psychika jeszcze. Penis nie jest taki ''prosty'' jak sie wydaje, nie trzyma sie ''sztywno'' zasad :p

Gość tak tylko pytam ;)
no właśnie prowadzę intensywne testy ;) i chciałam się upewnić czy to ja tak na niego działam :P bo drży od samego dotyku pleców, przy dalszych krokach już szaleje. a mnie się właśnie wydawało że wam staje od byle czego, taki niepoprawny sztywniak :D

Gość Poznaniaaak
Takie pieszczoty mu robisz i dziwisz sie efektów? Pff :p

Gość tak tylko pytam ;)
mizianie po pleckach to już wyższy level pieszczot? :D:classic_cool: nie pisz mi tak, bo jeszcze pomyślę, że bogini wzwodów ze mnie :P:D

Gość Poznaniaaak
To juz jest hight level. Nie jesteś swiadomo Swoich możliwości :p

Gość tak tylko pytam ;)
schlebiasz mi :) jutro się przekonamy, czy mój obiekt badań potrafi zdziałać tyle co ja :classic_cool: a Ty masz kogoś do ćwiczeń? :) z postów wnioskuję, żeś samiec?

Gość Poznaniaaak
Samiec heh. Nie mam nikogo na stałe niestety, tak bym nie siedział na tym chorym forum, tylko zajmował sie też trenowaniem pieszczot ;)

Gość tak tylko pytam ;)
ja na stałe też nie (chociaż cholera wie, co z tego wyjdzie), jeden "stały" związek był, dość długi, na razie dziękuję za więcej Kafe jest spoko, to moje drugie życie :D oczywiście w wolnych chwilach :P

Z tym, że na to drugie życie trzeba uważać, jestem tu 3 dni, a wkrecaa ostroo to forum :p jeszcze sie podszywaja, az sie człowiek musi zaczernić

Gość Gościu2012
oj w roznych sytyacjach staje:) ale czesto gdy facet mysli o sexie albo widzi ze zanosi sie na sex to mu sie tez unosi:) takze nie ma co sie za bardzo zastanawiac i wyszukiwac czy ty na niego tak dzialasz czy goraca woda pod prysznicem

Gość jelonekkk...
na widok cycatych kobiet

Gość Erekconista
Jak widzę nagą kobietę, może być i własna, albo gdy ona ugniata mi fiutka, albo gdy macam jej biust lub tyłeczek.

Gość Buha ha ha!
Staje mi za każdym razem gdy dotykam cipki swojej żony. Nawet jak zaczniemy się całować, to pała sztywnieje. Czasem też gdy oglądam showup.tv.

Gość Erekconista
Wiecie kiedy będzie wiosna? Gdy trawka zazielenieje, cipka zaczerwienieje, fiutek stanie jak sosna, wtedy jest prawdziwa wiosna.

Gość ciagle stoi
werkps fajna suka na jebanie

Gość ciagle stoi
żadna suka nie cghce wyssać mi pały

Gość dr.wlad
Mi staje jak widze gola babke ogolona na zero i z kolczykiem na cipce. Oczywiscie nie tylko, sa rowniez inne sytuacje kiedy mi staje.

Gość exlibris on
"kora82 Ostanio czytałam na jakimś forum że do erekcji nawet im konieta nie ejst potrzabna. Jendym staje np jak biora prysznic i poczują na penisie gorącą wodę a innym od bąbelków z jacuzii np. Ta po prostu staa sie podniecenie bez patrzenia na babe. Dziwne to jest." ---a wam sie robi mokro jeszcze bardziej bez powodu i w jeszcze bardziej dziwacznych sytuacjach-myslisz ze my o tym nie wiemy?Ten twoj post jest jeszcze jednym dowodem na wasz seksizm i idiotyzm."Dziwne to jest"-o nas-ale sama myslisz ze my nie wiemy "o was".Smieszne facetki.

Gość cghjdghj
exlibris on Mylisz dwie rzeczy; fizyczną gotowość do seksu i ochotę na sex. Ta pierwsza może pojawić się w przypadku zagrożenia niekoniecznie związanego z seksem np lęk i jest to zwiazane z czystą fizjologią - zwilżenie pochwy zapobiega poranieniu ciała w przypadku gwałtu. Zapewniam cię że pomimo iż kobieta ma "mokro" nie ma to nic wspólnego z podnieceniem i chęcią - ochotą na seks. Chyba że jest ona że się tak wyrażę "umysłowo" erotycznie pobudzona.

Gość exlibris on
"cghjdghj"-zamiast wypisywac te peany na temat wlasnej plci-zreszta idiotyczne bo nie na temat-przeczytaj jeszcze raz to co ja napisalem z tym ze tym razem postaraj sie z calych sil zrozumiec co tam jest napisane.

Gość nast15xx
No to pokazujcie te stojace, wiszace, cipeczki ...........

Gość WIOLETTAzyśk
kiedy tylko mnie zobacza