Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieńżywychtrupów.

eh, czekam jak głupi aż odpisze.. i chyba jednak mi nie odpisze

Polecane posty

Gość dzieńżywychtrupów.

wiem że siedzi w domu, bo ma dzisiaj wolne od pracy... wyslałem jej sms-a o godzinie 10:45 !! z propozycją spotkania dzisiaj.. i do tej pory nie ma odpowiedzi, a niestety znam ją już troche i wiem, że jak tak długo nie odpisuje to już nici ze spotkania :/ a ja jestem w niej zakochany jak głupi... mógłbym dla niej dosłownie wszystko

Gość m22222222222222222222222222
eh, coś nie wierzę :D

Gość ucz się ucz kolego
Bądź mężczyzną i zachowuj się jak mężczyzna a to zaprocentuje w przyszłości, gwarantuję Ci :) Przestań płakać, miej swoją godność, jeżeli zrobiłeś wszystko co w Twojej mocy, żeby ją zainteresować (szanując siebie przede wszystkim) i nie było odzewu to trudno, nie poniżaj się i zacznij postępować jak na mężczyznę przystało, tj. MĄDRZE, nie pisz do niej, zerwij kontakt, jeżeli się widujecie gdzieś tam to ogranicz to do minimum, reszta przejdzie z czasem. Koncentruj się na własnym rozwoju przede wzystkim, kobiety nie są tego warte żeby im poświęcać całą uwagę, całą uwagę możesz poświęcić kobiecie która już będzie Twoja i która będzie odwzajemniać Twoje uczucie. To mówił ja, który dostał bolesnego kosza niedawno :P Kolejna lekcja z życia!

Gość dzieńżywychtrupów.
niestety ale razem pracujemy i widujemy sie codziennie prawie... wiec nie potrafie z nią że tak powiem zerwać.. próbowałem sie nie odzywac, olewac itp.. ale zawsze po jakims czasie wymiękam i znowu się do niej odzywam ona ewidentnie ma mnie w dupie :/

Gość klasyczna obsesja
tez tak mam, czekam az odpisze,wariuje gdy dlugo nie ma nic,nie mam swojego zycia. a stara juz jestem i wciaz glupia........

i ewidentne dobrze wyczuła, ja tez mialam obawy- słuszne:) zasługujesz na...:)

Gość marteczka....
ile ty masz lat ile ona

Gość ucz się ucz kolego
No to wyciągaj wnioski. Po pierwsze w pracy się pracuje, historie miłosne zostaw po pracy. Co to znaczy, że wymiękasz i piszesz? Rozumiem, że możesz wymięknąć i próbować zagadywać jak się widzicie ale z pisaniem? Proszę Cię...

Gość dzieńżywychtrupów.
m2.. o czym ty mowisz? ja 24,ona 22

udawaj dalej przed sobą:)

Gość dzieńżywychtrupów.
ale co mam udawac?

Gość proekozielona
a zadzwonisz nie mozesz? ogarnij sie chlopie, zadzwoni i zaprpponuj. moze sms przepadł w kosmosie