Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Błyskotliwa Betty

Moja koleżanka została zgwałcona i szczerze...myślę że sobie zasłużyła...

Polecane posty

Gość Błyskotliwa Betty

Na pewno nie była bez winy. Chodziłyśmy razem na imprezy, ona pieprzyła się na prawie każdej imprezie z innym facetem, upijała się, a ubierała się jak zawodowa kurewka...Kto ją zgwałcił? Facet którego poznała na imprezie i pojechała z nim gdzieś autem :-/ I jak tu potem bronić takiej koleżanki?

Gość efrefre
ano to prawda sama sie prosila co nie znaczyz e facet mial prawo ja zgwalcic pomimo jej lekkiego sposobu bycia. Glupia ze wsiadla z obcym do auta, trzeba miec na uwadze ze taki mzoe byc potencjalnym gwalcicielem

Gość akarara
normalnie. zachowała się nieodpowiedzialnie, ale gwałt to gwałt. jak chciała się bzykać z wieloma - jej sprawa, ale nikt nie mam prawa jej zmuszać do niczego. i tyle.

Gość MożeSpedytorka90
Gwałt jest gwałtem... Jednak masz rację. Sama sobie zasłużyła.

Gość assi
betty uważaj, skoro to twoja koleżanka, to i ciebie uważają za taką. Tylko kwestia czasu jak ciebie zgwałcą, bo przecież puszczalską można zgwałcić i jak tu potem cię bronić.

Gość proekozielona
i wy jestescie kobietami?? "Zgwałcenie zmuszenie drugiej osoby do obcowania płciowego, poddania się innej czynności seksualnej lub wykonania takiej czynności przez jedną lub wiele osób, posługujących się siłą fizyczną, przymusem, nadużyciem władzy, podstępem lub wykorzystujących niemożność wyrażenia świadomej zgody przez daną osobę. Sprawca zgwałcenia nazywany jest gwałcicielem". Źrodło: Wikipedia. jesli ona miala ochote na sex to niech to robi z kim chce. Nic Ci do tego. Jesli byla pijana facet ja wział do auta i ja zmusił. A wiesz dlaczego autorko bo wiedział ze beda takie oredowniczki cnoty i doprego prowadzenia sie jak ty. Sprawca wiedział ze takie osoby jak Ty jeszcze mu przyklasna, ze puszczalska zgwałcił, ze dobrze jej tak. A Ty sie czujesz lepsza od niej. Chory pruderyjny kraj.

Gość wyglada to komicznie
i bardzo dobrze wogóle mi nie żal takich szmat a miałam okazje ogladac tych kokietujacych kurevekk tysiace moze to ją nauczy rozumu ze zycie nie kończy sie na dupie

Gość proekozielona
wyglada to komicznie nie zycze ci zebys ty kiedys doswiadczyła napadu np. w lesie i zostala zgwalcona. Na lata bedziesz nzanaczona jako ta co jest gorsza i w oczach innych bedziesz szmata, zaden cie nie zechce. Wtedy moze ci sie przypomna dzisiejsze słowa. Zawsze wiedziałam ze kobiety sa dla siebie okrutne. Pieprzone małpy.