Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość O tłukach bez mózgu

Tłuk bez mózgu który tyra na budowie lepszy niż magister z biura czy urzędu

Polecane posty

Gość O tłukach bez mózgu

Facet może mieć problem z konstrukcją zdań, może nie znać znaczenie podstawowych wyrazów i związków frazeologicznych, może mieć problemy z logicznym myśleniem i mieć wykształcenie podstawowe, ale jak będzie dobrze zarabiał na budowie to kobieta go prędzej zechce niż urzędasa z mgr co zarabia 1500 zł

Gość O tłukach bez mózgu
Magister, który boi się pracy fizycznej jest gorszy od takiego faceta. Facet ma być zaradny. Musi potrafić zarabiać pieniądze

Gość gjagjagjagja
hiszpanin ty zjebie ty sie nawet na budowe nie nadajesz

Gość pff!
O wykształcenie dbają rodzice. Magister co zarabia 1500zł to jakaś niedojda, a "tluk" z budowy mogl mieć po prostu trudne dzieciństwo :P Poza tym ma lepsza klatę :D

Gość O tłukach bez mózgu
Po studiach humanistycznych jest tylko praca biurowa za 1500-2000 zł. A tu nie chodziło o kogoś, kto pracuje fizycznie, ale o kogoś kto nie potrafi myśleć i jest na poziomie człowieka pierwotnego, ma problem z czytaniem ze zrozumieniem, nie potrafi skonstruować zdania, jest prawie że upośledzony umysłowo

Gość O tłukach bez mózgu
A laski co patrzą na klaty to pustaki

Gość pff!
Obstawiam, ze to kolejny temat założony przez paskudnego prawika z marną pensyjką :P

Skąd pewność że na budowach same tłuki pracują.Autorze z tego co piszesz to Ty jesteś większym tłukiem.

Tłukiem bez mózgu jest niestety autor, bo generalizuje wrzucając wszystkich facetów pracujących na budowie do jednego wora, a wychwalając pod niebiosa wspaniałych mężczyzn w biurach, którzy na pewno są od nich w każdej dziedzinie lepsi, nie ma innej opcji :D Żałosne kompleksy aż wylewają się z ekranu, czas chyba zmienić nastawienie, bo żadna dziewczyna nie zechce takiego idioty🖐️

Gość O tłukach bez mózgu
Nie pisałem o wszystkich facetach z budowy. Chodziło o to, że w społeczeństwie są ludzie, którzy są naprawdę tłukami bez mózgu, ale zawodowo lepiej sobie radzą niż magistrowie z biur

Gość O tłukach bez mózgu
Ale dla kobiet facet nie musi umieć budować zdań, ważny by zarabiał pieniądze

Gość kobiety sa plytkie i puste
...

Gość owszem kobiety są płytkie i
puste. ale nie wszystkie, tylko te dzisiejsze, nowoczesne. starsze panie, takie po 35-40 i wiecej lat to sie za glowe lapiaj, jakie te idiotki dzisiaj wyrastaja.

Gość Brzydziłym się taką
Są jeszcze młode i rozsądne dziewczyny

Gość do Argen
mi sie udalo po human. studiach znalezc prace za niecale2 tysiace. w biurze. nic ambitnego, ale nie musze przynajmniej tyrac i biegac po rusztowaniach. nie namecze sie, w zyciu bym nie poszedl pracowac przy azbescie

Gość asiaasiaasia778999
do argen: to ja bym Cię nie chciała mieć za chłopaka co tyle zarabia:/

Gość do asiaasiaasia778999
patrzysz tylko na kase. dla 25latka to nie jest zla kasa. auto kupi, ciuch kupi, auto zaleje, dupy pobzyka. nie trzeba byc milionerem zeby byc imprezowym przystojniakiem co rucha fajne dupy

Gość wygadana
1)mgr może miec teraz każdy, NAWET DEBIL!! lepiej takiemu idiocie postudiować niż szukać odpowiedniej dla siebie pracy i nabrac umiejętności. W urzedach jest tak ze ktos kto zapierd.. jest wydajny radzi sobie zarabia niewiele, bo urzad musi zatrudnic po znajomosci wykształciuszków:-) 2)bardzo często przechwalają się tu ludzie ile to nie zarabiają, gratuluję a mówią ze Polska to biedny kraj , pracy nie ma, przyszłości nie ma, wszystko za drogie nie proporcjonalne do zarobków a tu? 2 tys na rączke to malizna, zazdroszczę sytuacji finansowej.

Gość 2 tysiace na reke
to gowno

Gość wygadana
wiem ze gówno Ale ludzie i mniej zarabiają. Jasne że mam większe aspiracje. Najlepiej być dla siebie pracodawca i pracownikiem, wtedy mozesz cos zarobic Pozdrawiam młodych Polaków, byle do 67:]

Gość Uroczy Roman
Najgorzej być debilem, który nie potrafi jednego z drugim łączyć.

Gość dfcdfcdecdefcgdegcd
niby mgr może mieć dziś każdy, a jednak znam wiele mądrych, ale leniwych osób i mgr nie mają dla mnie 2 tys. to jest dużo, bo nie mam pracy, jestem na stażu i dostaję 890 zł zł a studia mam, nawet dwa kierunki, niehumanistyczne :-P

Gość 2 tysiace na reke
to dobre dla studenta

Gość 2 tysiace na reke
to jest nic