Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiemczydobrze

Kto korzystał z usług detektywistycznych?

Polecane posty

Gość katarzyna waśniewska
ja z mężem korzystaliśmy

Gość chyba nie.....................
mój 46 ma, więc młodzikiem też nie jest

Gość chyba nie.....................
Dobranoc

Gość Spy24
Zapraszam wszystkich aby odwiedzić naszą stronę internetową . Posiadamy szeroką gamę gadżetów o tematyce detektywistycznej. Też prowadzimy biuro detektywistyczne. Pomożemy, Poradzimy, Podpowiemy. Zapraszamy!

Gość invigla
Zapraszam do naszego biura detektywistycznego an invigla.pl Po otrzymaniu zapytania zrobimy dla państwa wycenę usługi!

Gość gość
Ja korzystałam z usług biura detektywistycznego gdzie pracują byli policjanci. Byłam bardzo zadowolona i mogę polecić. Nr telefonu do pana Artura 730 830 073

Gość Olcia 2014
nie wiem z kim dokładnie się kontaktowałaś, ale ja będąc zmuszona skorzystać wybrałam jednak ludzi, którzy zawodowo się tym zajmują. warto było. nie miałam żadnego problemu z umową. nie chcę tu robić im jakiejkolwiek rek...ale spisali się super. na pewno mogę polecić wszystkim biuro Cobra. ja skorzystałam z tego biura i wiem, że w takich momentach warto postawić na ludzi z doświadczeniem

Gość zenek_D
Wszechstronną ofertą mają detektywi z Detektyw24 - www.detektyw24.org.pl . Ja bym do nich przedzwonił, albo napisał. Robili mi kiedyś jedno zlecenie i dali się poznać jako bardzo szybko działający fachowcy.

Gość gość
detektyw24 jest spoko, ja kożystałem kilkakrotnie z detektywa, ponieważ robi czarna robotę i niezłe informacje potrafi zdobyć, ekipa z lublina mi w tedy pomogła, są tam prywatni detektywi, nie reklamuje, ale Czarna Pantera - można ich tak znaleźć na terenie Lublina. Polecam! Kilka razy w sprawach firmowych, i głównie chodziło o pieniądze - sprawy zostały zdemaskowane.

Gość gość
wlasnie, kto korzysta z usług detektywa.?????? Znam jednego, który otworzyl biuro detektywistyczne JEDNOOSOBOWE, tylko dlatego gdyż dostawal dofinansowanie z Unii europejskiej, wiec chodzilo o kase. ma biuro w Golubiu Dobrzyniu na Dziewanowskiego lub Dziewulskiego? nie pamiętam. a na jego zone jest w Toruniu....powiedzcie, jaki zwykly szary biedny czlowiek korzysta z takich usług w Golubiu Dobrzyniu, gdzie bieda z nedza i maja tylko ten swój zamek na wzgórzu. Ciekawe tylko czy urzędy interesują się takimi "firmami".pozdrawiam/.

Gość ile detektyw
witam powiedzcie mi ile moze kosztowac poszukiwanie osoby ( po rysopisie i miejscu pracy nie wiem czy legalnie czy na czarno ta praca ) chcialam tak orientacyjnie sie przygotowac na jaka kwote moga ,mnie podliczyc w agencji detektywistycznej zanim tam sie wybiore wiadomo szacunkowo jakies widelki o jakich kwotach moge mowic w tego typu przypadku moze ktos mial podobny problem ?

Gość gość
ja ci postoje i popodgladam za polowe ceny. i wszystko opowiem, zrobie zdjęcia dobrym aparatem. NIE PRZEPLACAJ tym frajerom co pozakładali firmy i na zudzeniu się dorabiają na nieszczęściu innych...a potem jeszcze fuchy robia.

Gość gość
Dziewczyny z tego biura robią dobra robotę. W każdej części kraju. Kilku moich znajomych już korzystało. Są cały czas w kontakcie i nie ma problemu z efektami. http://kobietadetektyw.bydgoszcz.pl/

Raz tylko byłam zmuszona do zwrócenia się o pomoc do detektywa. Niestety przykra sprawa ponieważ związana z moim byłym mężem. Miałam podejrzenia, że ma kogoś innego, jednak nie posiadałam odpowiednich dowodów i chyba po prostu nie chciałam pogodzic się z prawdą. Niestety moje przeczucia sprawdziły się, wszystkie dowody zebrane przez detektywa wykorzystałam później w sądzie i wygrałam rozprawę. Może to dziwnie zabrzmi, ale polecam każemu kto czuje się niepewnie bądź oszukiwany, specjaliści w każdym calu http://grupahedron.pl/

Gość DetektywCzarnaPantera
Jeśli podejrzewasz, że zdradza Cię mąż, nie tkwij w niepewności! W dzisiejszych czasach korzystanie z usług agencji detektywistycznych stało się normą i nie zawsze musi wiązać się z wielkimi kosztami. Polecamy nasze usługi - do każdej sprawy podchodzimy indywidualnie, z dużym zaangażowaniem i profesjonalizmem. Więcej informacji, pełna oferta oraz kontakt na stronie internetowej - http://detektywczarnapantera.pl/ Pozdrawiamy!

Gość gość
ja korzystałam z usug detektywistycznych już kilka razy . Z pomocą Lampart group udało mi sie juz namierzyć kilku podejrzanych kontrahentów i pozbyć nielojalnego pracownika, warto czasem korzystać z takich usług

Gość gość
ja korzystałam z usług biura w moim mieście Toruniu. Nie polecam!!! Faceci w ogóle nie wywiązali się ze swojej pracy, zamiast śledzić i przedstawić mi prawde, zataili i w sumie nic ciekawego nie dało się ustalić, bo nie chciało im się pracować....i sprawdzać "osoby". Żałosne podejście. Nie polecam detektywów w Toruniu.!!

Gość gość
Ja korzystam regularnie, gdyz tego wymaga moja praca. Mam własną firmę i czasami sprawdzenie potencjalnych kontrahentów staje się konieczne, aby nie ucierpiał wizerunek firmy, a także jej finanse. Korzystam z Lampart Group, pełene profesjonalizm, polecam.

Gość Stefania06
Korzystałam z usług detektywistycznych biura Alicji Słowińskiej . Dzięki zebranym materiałom otrzymałam wysokie alimenty na dzieci. Początkowo mój mąż zarzekał się, że odchodzi, gdyż wypaliło się uczucie między nami i musi zamieszkać sam, abyśmy mieli czas na przemyślenie przyszłości naszego związku. Nie dawało mi to spokoju, dlatego wynajęłam firmę. Okazało się, że była inna kobieta. W chwilach wątpliwości warto skorzystać z usług specjalistów. Profesjonalna i dyskretna obsługa, także mogę polecić to biuro na przyszłość.

Gość Detektyw Warszawa
Prywatny Detektyw Warszawa - licencje od 2006r Zapraszam Krzysztof Matyszczak 502 492 132

Gość Opinie o Detektywach
Jeśli ktoś potrzebuje sprawdzonego biura to proponuje najpierw poczytać opinie na temat usług świadczonych prze to biuro. Polecam serwis Opinie o Detektywach pod adresem http://dobrydetektyw.info można poczytać o jakości usług oraz znaleźć biuro z konkretnego miasta.

Gość gość
nie polecam- Zakrzewska kwiatkowska-toruń-zarządzanie ryzykiem-sami szukają roboty w innych firmach. o czym to świadczy????

Zobaczcie sobie stronę http://www.lampart.co to biuro detektywistyczne, które oferuje swoje usługi zarówno dla firm, jak i osób prywatnych. To zespół licencjonowanych detektywów z wieloletnim doświadczeniem.

Gość gość
Prowadzę działalność gospodarczą na szeroką skalę. Grupa Hedron, agencja detektywistyczna, pomogła mi z Audytem Bezpieczeństwa, bo w branży nieruchomości lepiej wiedzieć, jak się bronić przed nieuczciwą konkurencją. Także polecam. Numer jest na stronie : http://grupahedron.pl/

Gość Marinta
W Warszawie dobrego prywatnego detektywa znajdziecie w http://www.investigation.pl/ . Jeżeli więc zależy wam na dobrej i profesjonalnej obsłudze, to warto się z nimi skontaktować.

Gość lenapoz
Polecam usługi Biura Detektywistycznego DETECTOR24 . DETEKTYW Piotr Pozaroszczyk 607-821-07 Zdrady, porwania, spadek, majątek, wywiad personalny oraz gospodarczy. Jeśli jesteś osobą, która potrzebuje porady eksperta w dziedzinie detektywistyki prosimy o kontakt.

Gość gość
ceny takich uslug są bardzo rózne. To zależy jak skomplikowana jest sprawa i jak długo się ciągnie. Sama kiedyś korzystałam z usług agencji detektywistycznej, kiedy pomagałam mamie szukać jej siostry, która zaginęła. Bardzo pomógł nam wtedy prywatny detektyw z tej agencji http://www.detektywi.szczecin.pl/ . okazało się ze ciocia się ukrywała, ale w każdym razie bardzo szybko działali.

Gość Pelitalka
Ja, jak się z meżem rozwodziłam - i to byłą dobra decyzja. Kombinował strasznie, ale z detektywami szans jednak nie miał. Ważne, że dzieci zostały przy mnie a on ma naprawdę duże alimenty - bo mu się należało. A pomagała mi grupa detektywistyczna trójmiasto, solidna firma