Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oloooooollo

Czy jest tu jakiś facet który choć raz się zakochał?

Polecane posty

Gość oloooooollo

Będąc w przedziale 17-20 ? Tak prawdziwie..od czego sie zaczelo, czy byla to ladna dziewczyna czy zwyczajna? co Was do niej przyciągnęło? Jak sie zachowywaliscie?

Ja. Dla mnie ona jest najpiekniejsza. Co mnie przyciagnelo? Jej oczy. Jak sie zachowywalem? Chyba zle bo nigdy nie bylismy razem

Gość oloooooollo
Ale znales ja osobiscie czy tylko z widzenia? Chcialabym wiedziec co czuje facet gdy sie zakocha-bo to co kobieta, to wiem :P rozwin troche wypoowiedz;)

Gość marczyk29
Ja mam 29 lat a zakochałem sie 1 raz w życiu .. Ale nigdy nie miałem dziewczyny

Gość oloooooollo
powiedzcie wiecej

ooo tak uroki liceum :D Strasznie zaciekawiła mnie dziewczyna nie odróżniająca się w tłumie. Jest o rok młodsza i z wyglądu przeciętna ale zajebiście przeszywające spojrzenie :D Ale mi się odwidziało i nie zamierzam się wtajemniczać w nią

Gość bibulandia
siema, ja byłem zakochany w dziewczynie, ale obecnie jestem sam. Chociaz jest tyle portali nie potrafie nikogo znalezc. Mam 21 lat, jestem menadżerem w restauracji ojca. Jestem zabawny i otwarty :) Brunet, 180 cm hehe dziwnie tak pisac, jakbym sie reklamował. Nieważne, jak ktoś chc3e to możemy popisać :) moj nr to 725911589

Gość oloooooollo
czemu Ci sie odwidzialo?

a nie wiem wiesz jakoś tak może przez to, że koledzy ingerowali w to odradzali mi ją.. może dla tego ale powiem ci, że fajne uczucie było no tylko, że to mija jeśli się nie działa ;/

Gość oloooooollo
czemu odradzali? bo z wygladu taka sobie? wiem wlasnie ze to mija dlatego trzeba dzialac ale czasem rozne czynniki maja wplyw na to ze jednak mimowolnie sie rezygnuje...a szkoda bo moze cos fajnego by z tego wyszlo

może i by wyszło ale no cóż.. nie z wyglądu była fajna tylko koledzy mówili, że mnie stać na lepszą, że zanirzam sobie próg co do kobiet aj takie tam pierdzielenie kolegów ;] nie bierzcie do siebie tego dziewczyny to tak czasami jest pozatym twierdzę teraz, że po co zawracać jej głowę. Pierwszy rok w Liceum nie zdaje sie z palcem w ;p są przesiewy i to mogło by zawarzyć na późniejszej jej nauce

Znam ja od kilku lat, widujemy sie pare razy w tygodniu, ale to uczucie tylko w jedna strone jest. Nie wiem jak to opisac te zakochanie... Dam przyklady ok? Prawie nigdy nie okazuje emocji, jak ja widzialem to nie potrafilem sie kontrolowac i sie usmiechalem. Mialem ochote skakac, jak juz wracalem do domu to mialem uczucie pustki. Pamietasz oczekiwanie na prezenty jak bylas dzieckiem? Takie uczucie mam przed tym jak sie z nia spotkam. Jesli by ja ktos uderzyl to bym polamal konczyny i kazal na kolanach blagac o przebaczenie. Gdybym mogl to bym ja na rekach nosil czaly czas. Kazdy usmiech pamietam. Cieplo w okolicach serca. Nie wiem co jeszcze powiedziec

Gość oloooooollo
jaspel jak tam uważasz, ale sluchac sie kolegow to puste, czesto przecietni maja wymagania do zajebistej laski a pozniej sie budza z reka w nocniku

ale ja nie napisałem, że to ja mam próg do pewnej dziewczyny ja kieruje się inteligencją danej dziewczyny no i czynnikami zewnętrznymi nie oszukujmy się xd wiem to był błąd ale.. narazie nie szukam narazie się martwie jak zdać ;]

Gość oloooooollo
ale mi chodzi o to ze sluchasz kolegow ;) ktorzy powinni miec najmniej do powiedzenia w takich sprawach

no w sumie masz rację dlatego od tamtej pory kieruję się własną inteligencją hyhy myślę, że sporo się dowiedziałaś odemnie nie będę się bardziej rozpisywał cze ;]

Gość oloooooollo
no spoko,dzięki i narazie;)

Gość oloooooollo
fubar czyli w sumie niewiele sie roznimy pod tym wzgledem :) dzięki :)

Gość gosc xxx
jaspel94 ty chyba sobie zartujesz? o jakich przesiewach i jakim 'martwieniu sie zeby zdac' ty mowisz? no naprawde te dzieciaki to jakas kpina, nie dawniej niz wczoraj byla tu na forum laska ktora nie zdala ustnej matury z ang bo uwaga 'kolezanka przeniosla sobie termin na inny dzien a ona juz nie- czyli malpa pewnie wiedziala ze tego dnia sie nie zdaje, no naprawde fatum jakies. w dzisiejszych czasem trzeba byc nie wiem jak ulomnym zeby nie zdac z klasy do klasy albo oblac mature i rozsmieszacie mnie tylko takimi tekstami (P.S moje liceum bylo 3 w rankigu duzego miasta a teraz jestem na dobre uczelni wiec wiem co mowie)

Gość Pytańsko na śniadańsko
FUBAR a czemu nie byliście razem? nie czuła tego co Ty? Spotykaliście się czy po prostu widujesz ją po koleżeńsku?