Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zdziwiony_

co o tym myślicie ?

Polecane posty

Gość _zdziwiony_

Mam dziewczyne , nie mieszkamy razem . Ona mieszka z bratem dorosłym i rodzicami w duzym domu i czesto jest tak ze gdy dzies wychodzimy i ona sie przebiera czy lata do łazienki to tylko w stringach ! ja sie pytam tak biegasz przy rodzicach i bracie w samych stringach ze sznurkiem ? Ona zdziwiona odpowiada a co to za problem to chyba normalne !? No właśnie czy to normalne czy ja jestem jakis zacofany ?

Gość animalxxxxx
normalne, jest w swoim domu, przy rodzinie. ja też biegam w stringach po domu, przy rodzinie

Gość _zdziwiony_
no ja czasami tez ale ona normalnie sie przebiera przy bracie w koronkową bielizne na przyklad i ja stoje zboku i patrze jak on na nią patrzy :-/ sam nioe wiem co o tym myslec

Gość animalxxxxx
no to juz inny problem, nawet najbliższa krewna może pociągać mężczyzne... zakaż jej

Gość maleeeeńka
a ja dodam że to jest dobry przykład

Gość _zdziwiony_
albo niedawno kupila spodnie nowe i siedzimy razem z jej rodzicami i rozmawiamy a rodzice: pochwal sie spodniami pokaz jak wyglądasz a ona po spodnie i nie przebrała sie w pokoju u siebie tylko przy nich a ojciec patrzyl jak w jego strone wypina sie jej tyłek w stringach ( zwrocilem na to uwage jak patrzyl ) w koncu jest bardzo zgrabna i atrakcyjna , takich sytauacji jest wiecej wiec dlatego pytam czy to normalne w rodzinie

Gość maleeeeńka
w niektórych rodzinach jest to normalne, rodzice nie robią problemu z nagości. Od małego dziecko uczone jest i widzi nagość, więc się później sam tej nagości nie wstydzi.

Gość fgdgdgdgddfs
dla mnie poje*ane mam braai jakoś nie chciałabym przy nim tak biegac. Uważam, że rodzina, rodzinom ale intymność intymnością. Mój były chłopak też był nauczony "braku wstydu" dla mnie to była patologia. Wolałabym mieć wyłączność na oglądanie jego sprzętu. Brzydziło mnie też to, że jego matka przy nim w stringach latała. Przecież tak się krzywdzi dzieci. On był przez to zrdowo popier*olony. W kobietach podobało mu się to co mamusia lubi. Kolor paznokci jak mamusi, buciki jak mamusi, staniki jak mamusi. powaleniec i tyle.

Gość _zdziwiony_
ja rozumiem ze rodzina itd. ale dziewczyna ktora ma 28 lat i chlopaka niepowinna sie tak przy mnie zachowywac i mowic ze to normalne , mi to nie odpowiada aby tak paradowala !

To jej powiedz że dla Ciebie to nie jest normalne i że żle się z tym czujesz:)

Gość maleeeeńka
ale są też dobre strony często tak wychowani ludzie nie maja kompleksów czy nawiązywaniem kontaktów seksualnych:) byl kiedys taki temat ze zona nigdy brzed mezem sie nie rozebrala! ona na pewno nie byla w takiej rodzinie wychowywana :D:D:D

Gość _zdziwiony_
strasznie mnie to denerwuje juz jej o tym mowilem a ta swoje :-P czasami jak zostajemy u znajomych na noc i wstajemy rano to ona tez sie nie ubieze tylko w majtkach idzie do łazienki itd. niczym sie nie przejmuje ze ktos ja zobaczy w majtkach i staniku , a to ma byc widok tylko dla mnie do cholery !! wrrrr

Gość fgdgdgdgddfs
Nie mają kompleksów? Nie zgodzę się, mój miał kompleksy. Ja przy nim jeszcze większe przez to co się działo.

Gość fgdgdgdgddfs
Jesteś na przegranej pozycji ;) Nawet nie wiesz ile wojen stoczyłam z moim. Albo się z tym pogodzisz albo szukaj innej.

Gość maleeeeńka
ale masz problem z oglądaniem? popatrzeć każdy może ale to Ty masz wyłączność na więcej:)

Gość _zdziwiony_
chyba macie racje :-) dzieki za konwersacje

Gość taka jedna sobie394059
nie, dla mnie to nie jest normalne. Nigdy nie latałam przy rodzicach czy bracie w stringach, czasem jak przebierałam spodnie czy górę i byłam w stringach czy stniku i brat zajrzał przez przypadek bo coś tam chciał no to nie było jakiegoś większego problemu i nie wrzeszczałam czy cos, ale żeby celowo tak biegać z prawie gołą dupą to już przesada