Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nastolatka.

Potrzebuję ....

Polecane posty

Zna ktoś jakąś polska piosenkę, którą śpiewa kobieta, nie za trudną do zaśpiewania ?? i żeby to nie była doda .. ! Błagam, podawajcie tytuły ..

Gość maturks4
Aż tak głupia jesteś? www.wrzuta.pl

no ale ja prawie nie slucham muzyki a jeśli juz to nie polską .. :/ :( Wgl nie słucham muzyki :/ tylko gdy jadę sama na rolki lub rower albo naprawdę źle się czuje w autobusie ..

Gość zrypanezycie
kurde ty calkiem ladna dziewczyna jestes, a tu debile cie jechali. masakra zawsze sie znajdą takie zjeby co bedą wszystko krytykowac smiecie jedne.

Gość też prawiczek
w sam raz na raz ;)

Gość prawym klawiszem
wrzucam co znam polsko-kobiecego :) 1.Ania Dąbrowska - Charlie Charlie 2.Ania Dąbrowska - Nigdy więcej nie tańcz ze mną 3.Ania Dąbrowska - Tego chciałam 4.Ania Wyszkoni - Czy ten pan i pani 5.Ania Wyszkoni - Lampa i sofa 6.Ania Wyszkoni - Z ciszą pośród czterech ścian 7.Anita Lipnicka - Ballada dla śpiącej królewny 8.Anita Lipnicka - Historia jednej miłości 9.Anna Jantar - Co ja w tobie widziałam 10.Anna Jantar - Najtrudniejszy pierwszy krok 11.Anna Jantar - Nic nie może wiecznie trwać 12.Anna Jantar - Przetańczyć z Tobą chcę całą noc 13.Anna Jantar - Radość najpiękniejszych lat 14.Anna Jantar - Tyle słońca w całym mieście 15.Anna Jantar - Tylko mnie poproś do tańca 16.Anna Jantar - Wielka dama tańczy sama 17.Bajm - Biała armia 18.Bajm - Krótka historia 19.Bajm - Myśli i słowa 20.Bajm - Noc po ciężkim dniu 21.Bajm - Plama na ścianie 22.Bajm - Siedzę i myślę 23.Bajm - Szklanka wody 24.Bajm - Ta sama chwila 25.Bajm - Wiosna w Paryżu 29.Edyta Górniak - Jak najdalej 30.Edyta Górniak - Jestem kobietą 31.Edyta Górniak - Nie proszę o wiecej 34.Edyta Górniak - To nie ja 35.Ewelina Flinta - Goniąc za cieniem 36.Ewelina Flinta - Nadzieja 37.Ewelina Flinta - Przeznaczenie 38.Ewelina Flinta - Żałuje 39.Goya - Smak słów 40.Goya - Tylko mnie kochaj 41.Justyna Steczkowska - Dziewczyna szamana 42.Karolina Kozak - Miłość na wybiegu 43.Kasia Kowalska - A ty czego chcesz 44.Kasia Kowalska - Antidotum 45.Kasia Kowalska - Być tak blisko 46.Kasia Kowalska - Dlaczego nie 47.Kasia Kowalska - Maskarada 48.Kasia Kowalska - Nobody 49.Kasia Kowalska - Pieprz i sól 50.Kasia Kowalska - Prowadź mnie 51.Kasia Kowalska - Spowiedź 52.Kasia Kowalska - To co dobre 53.Natalia Kukulska - Wierność 54.Patrycja Markowska - Deszcz 55.Patrycja Markowska - Gdy zgasną światła 56.Patrycja Markowska - Hallo hallo 57.Patrycja Markowska - Jeszcze raz 58.Patrycja Markowska - Kilka prostych prawd 59.Patrycja Markowska - Księżycowy 60.Patrycja Markowska - Świat się pomylił 61.Patrycja Markowska - Zaćmienie serca 76.Patrycja Markowska - Tylko mnie nie strasz 62.Sasha Strunin - To nic, kiedy płyną łzy 63.Sasha Strunin - Zaczaruj mnie ostatni raz 64.Sumptuastic - Za jeden uśmiech twój 74.Sylwia Grzeszczak - Małe rzeczy 75.Sylwia Grzeszczak - Karuzela 76.Sylwia Grzeszczak - Sen o przyszłości 65.Urszula - Dziś już wiem 66.Varius Manx - Maj 67.Varius Manx - Moje Eldorado 68.Varius Manx - Orła cień 69.Varius Manx - Piosenka księżycowa 70.Varius Manx - Przebudzenie 71.Varius Manx - Ruchome piaski 72.Varius Manx - Wolni w niewoli 73.Varius Manx - Zamigotał świat

Gość prawym klawiszem
a jakie? szybsze czy wolniejsze?

Gość prawym klawiszem
chyba te są jakieś w miarę dobre do śpiewania: 19.Bajm - Myśli i słowa 20.Bajm - Noc po ciężkim dniu 50.Kasia Kowalska - Prowadź mnie

Gość prawym klawiszem
to może te ci spasują: 39.Goya - Smak słów 40.Goya - Tylko mnie kochaj 58.Patrycja Markowska - Kilka prostych prawd 60.Patrycja Markowska - Świat się pomylił ;)

dobra. Wybrałam cos nie modnego ale cos co znam, nie ma tu tego na liście... Ale dziekuje za pomoc :)

Gość prawym klawiszem
spoko:)