Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokaaa

inseminacja kiedy test

Polecane posty

Gość kokaaa

Witam jestem nowa jestem po inseminacji w 12 dc miałam podanie na pęcherzyk 23mm i 17mm endo 10mm w 13 dc pęcherzyk nie pękł urusł do 24mm i 20mm w 14dc ciałko żółte i 21mm endo 13mm pęcherzyk sam pękł w 14dc bez pregnylu moje pytanie jeżeli ciałko żółte nie pękło zaraz po podaniu tylko na 2 dzień czy mogło dojść do zapłodnienia i jestem 7 dni po inseminacji kiedy mogę zrobić test ciążowy pozdrawiam

witaj ja tez jestem po inseminacji oczywiscie zamierzam testowac ale jak sie spozni@ najlepiej czkeaj do dnia niby test mozna juz robic po 10 dniach od IUI a ktore to bylo twoje podejscie? ja jestem 4 dzien po IUI

Gość kokaaa
Witaj to mój 7 dzień po iui

a bralas jakies tabletki na wzrost pęcherzyków ? ile dniowe masz cykle ?ja mialam iui w 15 dniu a moje cykle to 28-29 przewaznie 28 ja mialam równiez podany pregnyl na 37 h przed iui 2 dawki po 5000 a co jest przyczyną nie moznosci zajscia w ciąze naturalna?a skad wiesz nie peknol? mials monitroing potem?plemniki moga w macicy dosc dlugo przezyc

Gość kokaaa
tak brałam clo cykle mam co 28-30 przyczyna hmm słabe nasienie a nie miałam podanego ovitrellu gdyż miałam duży pęcherzyk tak błam monitorowana i stąd wiem że pęcherzyk pękł

Gość kokaaa
a i bardzo bolą mnie sutki sa nabrzmiałe i bolące

aha mnie narazie nic ale sie nie nastawiam pol na pól to dopiero 4 dzien od inseminacji mnie zawsze tylko cyce bola 5 dni przed 2@ a kiedy termin@?

Gość kokaaa
Podany przez Ciebie pseudonim jest nieprawidłowy (maksymalna długość to 30 znaków; minimalna to 1 znak). Wróć do poprzedniej strony i popraw wpisany pseudonim zgodnie z zaleceniami.

Gość kokaaa
Hej @ mam dostać 29-31, sutki mnie bolą od następnego wieczoru po podaniu nie wiem czy to clo nie ma taki wpływ aż taki co o tym sądzisz?

zostaje ci chyba czekac do dnia@ ja poki co jestem 5 dzien zadnych objawow licze sie z tym ze moze sie nie udac i poczekam raczej do spóznienia ewentualnej @