Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość totalnie_poniżona

Jakbyście zareagowały na takie słowa od faceta ?

Polecane posty

Gość totalnie_poniżona

-Nie wiem jak mogłem być taki naiwny widząc cokolwiek w tak pustej, infantylnej, rozpieszczonej, tajemniczej i fałszywej księżniczce jak Ty ! -Nie podchodzisz poważnie do życia, nie masz nawet planów i marzeń. -Nie dajesz nic od siebie i nie doceniasz tego co otrzymujesz tylko żerujesz jak pasożyt, wozisz dupę na czyjś koszt i dostajesz prezenty na które nie zasługujesz. -Nie szanujesz ani partnera ani siebie bo dajesz dupy po miesiącu a zrywasz w następnym. -Jesteś nie tylko niedojrzała i pusta ale też przeceniasz się a najbardziej szpeci cię ten haniebny tatuaż, zrobiony dla jakiegoś frajera po to by miał satysfakcję gdy walił cię od tyłu. -Idź się napierdol z koleżankami i flirtuj jak dziwka z każdym kto Cię podrywa bo to jest twoja definicja miłości i sposób na życie.

Gość wygadana
jak? Tak:Przepraszam, czy my sie znamy? ja znałam kogoś zupełnie innego. Zegnam

Gość ckvkml
widocznie powiedzial prawde

jak mogłaś być z takim kretynem, prawdziwy facet szanuje dziewczynę jak są razem, jak i po rozstaniu. ;| ten to jakiś przydupas, szkoda nerwów na takich, więc nie przejmuj się, i leć na imprezę i poznaj kogoś nowego. ;)

Gość marabka
szok...:) Czy to co mowil jest prawda? Oczywiscie jezeli nawet , to ktos na poziomie, nie powiedzialby tego kobiecie z ktora byl...