Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SZANSE SZANSE

Czy mam szanse na prace w urzedzie?

Polecane posty

Gość SZANSE SZANSE

Studiuje dwa kierunki administracje i praca socjalna. Wiem że mam szanse na prace w urzędzie gminy lub ewentualnie w urzędzie pracy ale czy w urzędzie skarbowym mam szanse na prace? Słyszałam ze tam potrzebne wykształcenie wyższe kierunkowe typu ekonomia, rachunkowosc,itp. To zrobilabym sobie podyplomówki z tych kierunków. Urząd skarbowy to urzad w którym najlepiej sie zarobi. Choc słyszalam że w gminie sa ludzie po srednim bez matury.

Gość wygadana
masz tam kogoś znajomego? Sama sobie odpowiedz czy masz szanse.

Gość SZANSE SZANSE
nie mam ale za 5 lat bede miala wyzsze wyksztalcenie. Jak juz pisalam w gminie pracuja osoby bez matury, urzad skarbowy to juz wyzsza liga bo tam pracuja troche inteligentniejsi ludzie.

Gość SZANSE SZANSE
W skarbowce jest bardzo zla atmosfera ale tam ze wszystkich urzedow zarabia sie najlepiej.

Gość SZANSE SZANSE
Co was smieszy. Np. kolezanka mojej mamy pracuje w urzedzie skarbowym, bedzie przechodzila za 3 lata na emeryture a jej corka studiuje ekonomie i trzyma etat dla corki bo w tym samym czasie jej corka skonczy studia. I co? ciagle znajoma mojej matki jest na jakis urlopach l4, wykorzystuje urlop ktory jej przysluguje, itp. Ja za pare lat chcialabym isc do panstwowej instytucji, tam gdzie bede miala prawa bo w prywatnej firmie nie bede miala.

Gość pytanie podstawowe:/
masz znajomosci?

urzedy są albo dla kompetentnych któzy tyraja za córeczki keirowników, albo dla tych córeczek które maluja paznokcie przez caly dzien pracy

Gość SZANSE SZANSE
znajomości nie mam ale będę miała wyższe wykształcenie podwójne

Gość kluska und kopytko
nie masz znajomosci? nie masz szans - proste? zabij tę kolezankę i kaz jej matce siebie zamiast niej adoptowac...wtedy masz ciepla posadke:P

Gość pomhgfdfgh
autorko ale jestes naiwna. dwa kieruki jednoczesnie ciągniesz? jestes na pierwszym roku i myslisz ze dasz radę 5 lat tak pociągnać? zycie to zweryfikuje. nie zycze ci źle, ale twoje pojecie o świecie jest marne. I co, myslisz ze jak masz dwa kierunki to już w urzedach będa przed tobą czerowny dywan rozwijać? ja też skonczona prace socjalna, konczę pedagogikę i pracy nie ma nawet w OPSach, PCPR. PO prostu jak nie mają etatu to i gówno da, ze ty z dyplomem do nich przyjdziesz