Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zenek Architekt

Dlaczego kobiety szukające sponsora są brzydkie i mają cellulit

Polecane posty

Gość Zenek Architekt

a przy okazji mają wymagania na poziomie księżniczek perskich

Gość Zenek Architekt
oglądam foty ze sponsoraszukam.pl żenada

Gość a ty mister universum z
majatkiem bila gejtsa:o??????????????????

Ale pierdolisz, płacisz , żądasz i wybierasz,lalka MUSI mieć wygląd bo nie złapie żadnego sponsora tym bardziej że konkurencja na tym rynku jest coraz większa ,podaż przewyższa popyt.Pomijam jakieś extremalne wymagania sponsorów.

Gość Joachim666
Ja z chęcią zasponsoruje kobietę, z którą będę mógł cały dniami uprawiać fisting.

Gość Joachim666
Ja z chęcią zasponsoruje kobietę, z którą będę mógł cały dniami uprawiać fisting.

Gość Zielona Laska
co to fisting?

Gość marabka
Nie mow za siebie, jedni lubia zgrabne, szczuple kobiuety inni chudaski na maksa inni kobiece o pelnych ksztaltach z celulitem i rozstepami a sa pewnie i tacy co lubia otyle|:)

Gość naemi
uwielbiam fisting:)

Gość kolka2200
ja nie jestem super miss, a nie narzekam na powodzenie u sponsorów (mam 2-ch stałych i kilku dochodzących), mam nadwagę, celulit, rozstępy, ale za to zawsze jestem chętna i uśmiechnięta, nie mam zahamowań i jestem otwarta na eksperymenty :) jeśli chodzi o fisting, to swojego czasu okrutnie tego pragnęłam, ale jakoś moi ówcześni partnerzy nie mięli do tego typu rozrywki drygu.

Gość Uroczy Roman
Najistotniejszym punktem tego rodzaju prostytucji jest fakt, iż to cipka danej kurwy, jest jej kartą przetargową w życiu. Dla kobiet kalekich umysłowo, ten rodzaj prostytucji jest jedynym sposobem na zdobycie biletów NBP.

Gość ze niby dłon w
pochwe? masakra..

Gość uroczy Romanie ale
albo sie zarabia marny grosz nie szmacąc się albo sie daje ... i sie zyje lekko ja zarabiam marny grosz:O

Gość naemi
no a ja 200zl za godzine:)

Gość Uroczy Roman
Właśnie dlatego powinny istnieć parytety dla kobiet, niczym miejsca parkingowe dla niepełnosprawnych.

Gość ZA 200
bym nie dała:P za wysoko sie cenie

Gość oczywiscie bo
jestesmy niepełnosprytne tzn nie mamy ,,wiadomo czego wiec..na starcie stawki sa nizsze ale szczerze wali mnie to, dam sobie rade a szmacic sie nie bede

Gość Uroczy Roman
Bycie kurwą, to jednak domena kobiet. Nie ważne jak to się nazywa czy sponsoring, czy jak tam jeszcze. Definicje można zawęzić do dwóch elementów. Pierwszym byłaby odpłatność, a drugim udostępnienie dróg rodnych. A czy to się dzieje, w miłej kulturalnej atmosferze, niczym na jakimś spotkaniu na wysokim szczeblu, czy też może na leśnej polance przy jakiejś asfaltowej drodze, to już nie ma żadnego znaczenia.

Gość Roman!ale jak sa
chetni czyli jest popyt,...to trzeba tez rozpatrywac to od tej strony kilka mcy temu facetowi z ktorym bylam napislam kilka slow po tym jak w pracy laski zaczely sie licytowac która ilu zaliczyla ,jak ,gdzie wiek,i takie tam jestem dosc dojrzala,,,ale otwartosc i w ogole sytuacja mnie powaliła i mnie trafiło,,to ja jestem osobą z takimi zasadami a ex tego nie docenił ale minelo te klka mcy,jedna z tych co sie tak chwaliła poznalam lepiej,,,i konkluzja jest taka,jakby nie dawala to by zdechła i ona i jej dziecko bo ojciec dziecka nawet sie nie poczuwa do placenia alimentow to nie tylko przysłowiowe kurestwo bywa ze to jedyna droga zeby przezyc i to nie znaczy ze akceptuje takie zachowania

Gość Uroczy Roman
Przecież mogę na to spojrzeć i z tej strony. Może kolokwializmem. """" Mężczyźni chcą nam płacić, za dostęp do naszych cipek, no to OK, będziemy im udostępniać nasze cipki, za opłatą """" Nawet na kafeterii to widać, tą dwubiegunowość kobiet. Jak ogień i woda. Jedne wymieniają stosunek płciowy, jak dopełnienie baardzo bliskiej relacji emocjonalnej między dwojgiem ludzi, a drugie wymieniają się uwagami dotyczącymi organizacji sprzedaży dostępu do swoich cipek. Dla czytającego to normalnie zawrót głowy.

"Dla czytającego to normalnie zawrót głowy." zapomniałeś dodać: "dla czytającego który jest tak głupi i uważa, ze wszystkie kobiety powinny być identyczne". Co do pytania, grubsze kobiety przeważnie mają cellulit a nie każdy lubi szczupłość. Brzydota to kwestia względna. Co do płacenia alimentów, jeśli ojciec się nie poczuwa i komornik nie ma skąd ściągać to są one ściągane od dziadków bądź z funduszu alimentacyjnego. No, ale najpierw trzeba w ogóle się do sądu pofatygować. A prostytucja jest domeną kobiet bo generalizując to faceci nie mogą obyć się bez seksu i tworzą popyt. Samotne kobiety dają sobie radę bez męskich dziwek.

Gość Uroczy Roman
A mądre kobiety bezceremonialnie godzą się na ten popyt. Z tego co napisałem, wynika, że kobiety powinny być takie same ? Dalszy wniosek to jest to, że jestem głupi. Zbyt duże rozwarstwienie nie jest dobre, a to jest przecież przykład.

Cóż, czyli to, ze są kobiety mające 150 i 185 cm też nie jest dobre? W końcu rozwarstwienie. Skoro różnorodność postaw ludzkich przyprawia Cię o zawrót głowy tzn. że wolałbyś by były ujednolicone. Przynajmniej dla mnie. Co rozumiesz pod pojęciem "mądre kobiety"?

Gość Krwawa Wilczyco,,,ale
jej mąż ją zradził,byla b młoda,poszla po prostej lini,,,to ona tez tak zasądzone sa alimenty ale dał drapaka za granice i the end to ona miala prace,rano targala dziecko do złobka,potem na 7 jej praca,po dziecko i do domu,,,az byla redukcja etatów ,bezrobocie i jeszcze jakos było,,,ale sie skonczyło...kto zapłaci i z czego za mieszkanie? mops sie nie nalezał bo brali zarobki do tyłu a miala dobre nie mial kto pomoc,troche znajomi,i tyle a babcia jej dziecka płąci za syna 300zl,teraz to juz wielki chłopak wiec te 300zl to na ,,mnie wiem co wiec byl taki moment ze sponsorzy ratowali zycie ja sobie nie wyobrazam.ale i teraz ma faceta ktory pomaga finansowo,ale sa parą.

Gość Uroczy Roman
nie różnorodność, tylko rozwarstwienie. Skrajne postawy. Mądre kobiety to oksymoron, w tym kontekście. Osoba wyżej opisała, że cipka jest monetą, za którą można przeżyć.

Ok, no jakieś wyjątki się zdarzają. Ja nie zaprzeczam, każda sytuacja jest inna. Tylko nie można nimi usprawiedliwiać rzeczy młodych dziewczyn ktore wywietrzyły szybki zarobek. Bo kiedyś i owszem, albo od młodego wieku zmuszano do tego wiec ciężko jest się wyzwolić, albo sytuacja finansowa była tragiczna (co czasem i teraz sie zdarza, wlaśnie szczególnie jak dziecko jest). Jednak dziś...gdzie nawet jak nie ma perspektyw można wyjechać na ten głupi zmywak gdziekolwiek. W wakacje mnóstwo ofert pracy w hotelach, knajpach itp w miejscowościach turystycznych. Ale skoro młode dziewczyny wolą sprzedawać swoje ciało to swiadczy o nich.

Gość Uroczy Roman
Och już oszczędź mnie z tym. Mogą tego nie robić. Właśnie właśnie, mogą tego nie robić ale cipka jest monetą, łatwą do zdobycia. To jest biznes, być może nikt im nigdy życiu więcej nie zapłaci za godzinę pracy, niż to co mają za udostępnianie swoich dróg rodnych.