Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszleję chyba z niepewności

złe wyniki krwi i moczu

Polecane posty

Jestem w 33 tc. Odebrałam dziś wyniki z krwi i moczu ...i z tego co widzę (na podst. internetu) są złe. Nie wiem czy lecieć do lekarza od razu czy czekać na wizytę do 29 maja. Zerknijcie proszę i powiedzcie coś, bo oszaleję. Podam te, które nie mieszczą się w normie Krew WBC 12,3 norma (4,0 - 10,0) HGB 10,8 norma (12,0 - 16,0) HCT % 32,6 norma (36,0 - 47,0) RDW% 15,7 norma (11,5 - 14,5) Mocz Ciała ketonowe 4+ norma neg Leukocyty 3+ norma neg Erytrocyty 1+ norma neg ponadto w osadzie mikroskopowym: bardzo liczne nabłonki płaskie - powinny być nieliczne Leukocyty 20 wpw norma

Gość też byłam w ciaży
spokojnie, w ciąży wyniki mogą odbiegać od norm i jest to w porzadku, sama tak miałam, jeśli nic się nie dzieje, czujesz się tak jak zazwyczaj, to zaczekaj spokojnie do wizyty, to już niedługo

Gość male ciche
ja bym jednak sie skonsultowala, bo wyniki moczu takie srednie i moze to zatrucie ciazowe? ale nie wpadaj w panike bo ja nie lekarz, i tak mi sie tylko cos kojarzy

Gość też byłam w ciaży
zatrucie jest jak jest białko w moczu a tu nie ma,

ucięło mi tekst i nie zauważyłam nawet tam w moczu jest: Leukocyty 20 wpw a norma

nie wiem co się dzieje, ucina mi tekst i nie mogę dopisać Leukocyty 20 wpw norma

erytrocyty 4 wpw i bardzo liczne bakterie, a tych leukocytów powinno być mniej niż 6 wpw