Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała56

Starania o maleństwo

Polecane posty

Dziś hej wesele !! A za tydzień u Ciebie mała :) zazdroszczę Pamiętaj dużo się uśmiechaj :))

Jak tu sie usmiechac jak tu takie nerwy beda czlowieka zzerac:) przyszla @ wredna o 2 nad ranem i od tej pory nie spie i jeszcze stoje na nogach po 14.5 godz pracy. No nic kolejny miesiac kolejna proba. Mara daj nam znac czy kac morderca nie ma serca:) Olka ja mam podobnie ze mi az tak nie zalezy ale w glebi serca mam nadzieje ze okres nie przyjdzie i juz sie powstrzymuje zeby testu nie robic a tu d***. Dziewczyny raz kozie smierc zaczynam dzis pic te ziola ojca Sroki. Do lekarza moze pojde ale lekow na plodnosc brac nie bede bo mnie akurat na slub zsypie tak jak miesiac temu ze do krwi sie drapalam.

Hej . Wiem że nerwy sama przechodziłam przez to ale jak po patrze na moje spontaniczne zdjęcia to stwierdziłam że za mało się uśmiechałam. Chyba ma serce bo kaca brak :)

Mala Wszystkiego naj na nowej drodze życia dozo szczęści !! Dzieci!! Kasy choć ona szczęścia nie daje ale w życiu się przydaje :))

Młodej Parze :-) wiatru w plecy, moc radości, sto lat w zdrowiu i młodości, długich nocnych przyjemności, bez przykrości i zazdrości, zdrowia, szczęścia, beczki wina, tysiąc złotych co godzina, trzech pokoi, kupę dziatek, Pannie Młodej szafy szmatek, a Młodemu silnej ręki i "syrenki". Bozia niech Wam błogosławi, ród Wasz w świecie niech rozsławi, a z teściami żyjcie w zgodzie, bo wygodnie to i w modzie. Żyjąc w szczęściu i radości powiększajcie stan ludności.

Gość kasia04021991
ja zyje ale jak nikt nie pisze to ja tez nie. a brakuje mi was

Gość kasia04021991
wracajcie tu kobity

Jestem jestem ale dopiero internet oplacilam:) wczesniej jakos glowy do tego nie mialam:) juz sie balam ze mnie opuscilyscie

Witajcie dziewczyny:) W lipcu starania sie nie powiodly, no coz jakos sie tego spdziewalam. W sierpniu nie bralam zadnych lekow na rozwoj pecherzykow ze wzgledu na to ze wysypki dostalabym akurat na slub-ovufriend owulacji nie wykazal wiec chyba i w tym miesiacu bedzie lipa. W niedziele powinnam dostac @ jak nie przyjdzie to znowu musze brac Duphaston na wywolanie. A co u Was?

no nareszcie, już myślałam ze na ślubie padłaś trupem!!u mnie niestety bez zmian, 6 dni po owulce jestem czuje się dziwacznie, ale ja się zawsze tak czuje..... mam nadzieje ze kiedyś zajdę w tą kurewską ciąże w końcu!! Już mnie nerwy biorą, nie umiem sobie odpuścić no :-) u mojego mezula wyniki krwi masakryczne, nie wiem czy wam pisałam,baaardzo wysoki cholesterol, wiec dietka...dobrze nam wszystkim zrobi , nie bede gotowała zawsze co innego dzieciakom i jemu.... tylko soli i cukru jakos brak sie odczuwa... trudno. Jak tylko przyjdzie kasa kupie mu ten cały salfazin wezmę 2 op bo mój synal ma straszny tradzik , cynk mu nie zaszkodzi. Jestem po 4 rocznicy slubu, miałam ją 30.08... faaaajnie było. Moja Diabolinka biedulka(amstaff) okazala się alergiczką i bidula też na nowym żarełku i na sterydach jeszcze przez kilka dni...a ona jak ja- kocha jeść... juz mi schudła biedaczysko 3 kg. moze i ja bym zaczeła chudnąć bo znów przeskoczyłam o jeden rozmiar konfekcju buuuuuuu.... Kasia jak sie czujecie, jak maleństwo??? mała jak po slubie? fajnie być żoną??? mara... gdzie jesteś? odezwij sie kochana.

Hej:) bycie zona zwlaszcza na poczatku malzenstwa to wiadomo sielanka:) tylko tesciowa nie daje o sobie zapomniec bo jej ukochanego syna zabralam i krotko mowiac nie lubi jak cos nie idzie po jej mysli i wkurza ja to ze sami decydujemy o swoim zyciu. W sierpniu nie bralam zadnych lekow bo nie chcialam zeby mnie na slub zsypalo po Clo. W dniu spodziewanej @ mialam trzydniowe delikatne plamienie ale gin powiedzial ze nie mozna tego uznac za okres wiec dzis wezme druga z pieciu tabletek Duphaston. Czekanie na @ i potem w 2 dc znowu Clo, zastrzyk za bagatela 140 zl i czekamy na efekt i tak do znudzenia. Powiem Ci Ola ze jak robilam badania to doznalam delikatnego szoku bo cholesterol mam na granicy normy ale wyczytalam ze przy PCO to jeden z objawow. Ale na zas wzielam sie za siebie od 1 wrzesnia bo juz dobrnelam do 57.5.

Gość kasia04021991
hej kobietki nareszcie jestescie spowrotem. no ja obstawialam ze mala to na tak panienskim a nie na slubie zaszalala ze jej tu nie bylo. olka to to masz przesrane jak nie maz to pies na diecie hihi. ale skoro to on ma ze wyniki krwi to mozesz sie pocieszac tym ze napewno wina nie lezy po tobie(mam na mysli zajscie w ciaze). a poza tym napewno niedlugo zobaczycie 2 krechy, ja tez bylam taka pesymistyczna a trafilo sie w najmniej oczekiwanym momencie... my juz 16 tydz w piatek znow do lekarza mam nadzieje ze poznam plec. wszystko jest ok, na szczescie mdlosci minely a meczyly mnie masakrycznie. teraz to juz z gorki brzusio rosnie,dupa tez. ale co tam.

zajebiste wieści Kasienka, no ja dzis albo najdalej jutro spodziewam sie @ bo tempka mi spadła, nie liczyłam na nic zresztą... na co tu liczyc, nie doczekam sie serio. mala...dzielna bądz i bron boże nie daj sie poniesc emocjom... musisz byc stanowcza w tym co robicie, TO TWÓJ MĄŻ a dopiero póżniej jej syn!!

tak to juz bywa z tymi tesciowymi.... aha to ja kasia04021991. musialam zmienic nick bo mnie przesladowal podszyw. jutro do lekarza nie moge sie doczekac

wiecie sory ze tak wam tu pisze o moich ciazowych przezyciach... nie powinnam... ale tak jakos ten watek choc wymierajacy najbardziej mi odpowiada w innych baby sa jakies takie niedostepne a u was moge popisac o wszystkim. nie gniewacie sie?

Kasia to jest nasz wspolny topik niewazne czy jestesmy pojedynczo czy w dwupaku:) i mam nadzieje ze temat nie umrze smiercia naturalna i bedziemy dawaly sobie znac co u nas

Kasia spróbuj nie pisać to się normalnie obrażę!!!! kupiłam wczoraj kwas foliowy, kupiłam castagnus, no i salfazin dla M. za trzy miesiace na Gwiazdkę chaiałabym miec tu swój wpis o ciąży, Mała - Twój i Mara mam nadzieje sie odezwie i będzie wpis o ciązy :-) Boli mnie brzuch, zaczełam plamić, zaczynam wiec nowy cykl. Kasia- TY pisz malenka, jestes dowodem na to ze ciąża to nie mit :-) czekam na wpis że motylek w brzuchu zaczął trzepotać skrzydełkami :-) Już niedługo skoro to 16 tydzien. Buźka kochane

no juz sie nie moge doczekac pierwszych ruchow. dzis bylam u gin i jak zwykle jestem nia zawiedziona, to taka wredna pizda ze nawet nie macie pojecia. chyba od nastepnej wizyty ide do innego. usg dzis mi nie robila wiec nie bede wiedziec narazie co to za skrzat tam siedzi :((( normalnie to bym poprosila, nawet doplacila za usg dzis ale biorac pod uwage podejscie pani doktor rolskiej wolalam sie nie oddywac zeby mnie czasem spojrzeniem jak na idiotke nie zabila... taki murzyn tu jest wszyscy na necie pisza ze bdb a z tego co tu slysze to ludzie roznie o nim mowia pozatym ostatnio byla sytuacja ze prowadzil babke i w 8 mies urodzila martwe dziecko dlatego mam takie watpliwosci isc do niego czy nie... kurde ciaza to taki niesamowity czas a ta baba nie pozwala mi sie nim cieszyc

Hej sorry ale byłam nad morzem w Rewalu wiec dlatego się nie odezwałam u mnie nadal bez zmian . czekam na @

oj Kaśka wielka szkoda, a może poszukaj w innym mieście co? gdzie Ty siedzisz bo zapomniałam juz, nie koło bydgoszczy przypadkiem?? szukaj innego lekarza na własną rekę po co Ci stresy. Ja sama sie bardzo mocno zastanawiam czy nie zmienic lekarki.... kolejny raz mój okres zaczyna sie jedna plamką i znika.. poprostu znika, pewnie wieczorem znow kilka kropel spadnie i jutro tez minimalnie. Podpaski mi zupelnie nie potrzebne, tampony tylko "gniotą" bo ten okres to nie okres...... wiecie co to moze byc... juz 4 raz tak mam. a moja lekarka uważa ze skoro przychodzi to jest wszystko ok, potem nastepnym razem mówi ze jak taki skompy to nie ma owulacji, kazala robic testy owulacyjne, testy pokazuja ze ciało sie szykuje ale okres jest jaki jest... ona nic ...a latka lecą ja w maju 35 skonczylam... masakra jakaś. Na własna reke zaczelam brac castagnus, może to pomoże...ech masakra jakaś.

Olka ja w tym miesiacu tez nie mialam takiego "prawdziwego" okresu tylko trzydniowe plamienie i moj dr (syn ordynatora ginekologii ale i sam ordynator nieraz robi mi usg) stwierdzil ze niestety musze wziac Duphaston na wywolanie okresu bo takie plamienie moze swiadczyc ze nie bylo owulacji albo endometrium bylo ze cienkie i ewentualna ciaza i tak by sie nie utrzymala. Bo teraz mialam endo okolo 4 mm wiec cieniutkie a przy braniu Clo mialam okolo 9 mm wiec takie akurat. Mara a jaka mialas pogode? Kasia zmien lekarza bo takie kontrolne wizyty powinny byc przyjemnoscia a nie przykrym oczekiwaniem co babsztyl wymysli albo powie.

Olka ja w tym miesiacu tez nie mialam takiego "prawdziwego" okresu tylko trzydniowe plamienie i moj dr (syn ordynatora ginekologii ale i sam ordynator nieraz robi mi usg) stwierdzil ze niestety musze wziac Duphaston na wywolanie okresu bo takie plamienie moze swiadczyc ze nie bylo owulacji albo endometrium bylo ze cienkie i ewentualna ciaza i tak by sie nie utrzymala. Bo teraz mialam endo okolo 4 mm wiec cieniutkie a przy braniu Clo mialam okolo 9 mm wiec takie akurat. Mara a jaka mialas pogode? Kasia zmien lekarza bo takie kontrolne wizyty powinny byc przyjemnoscia a nie przykrym oczekiwaniem co babsztyl wymysli albo powie.

oj kochane nie mam pojcia czemu takie kiepskie te okresy ale napewno nie jest to normalne. ja wczoa bylam u mojeje pai doktor o ktorej zawsze chodzilam. specjalnie do niej d0 gniezna jechalam i przynajmnij jestem teraz spokojniejsza. i nawet zdj bez zadnego problemu dostalam. siczne malensto tylk nie chcialo pokazac co ma miedzy nogami. dupe pokazalo i tyle.ale pani doktor mowi ze duze malenstwo jak na ten etap ciazy. a jescze wczoraj sie dowiedzialam ze moj boy ja sie urodzil to mial ponad 5 kg!!!!!!!!!!!!!!!! mam nadzieje z takie ekscesy nie sa dziedziczne. ze a takiego olbrzyma nie bede musiala rodzic.

uuuuuuhuhu... to serio bomba nie dziecko, no zalezy jeszcze jaka duża jest mama i tata, bo ponoc wysokie kobiety rodza duuuze dzieci. ja jestem malenka 158 i rodziłam jakies dzieciaczki somalijskie hehehe , syn 2650 a córcia 3090... okruszynki, ale musiscie wziąć poprawkę na to że oboje rodzeni w 37 tyg. chce zmienic lekarza, mam juz namiary, niestety tylko prywatnie przyjmuje. ale co tam... jak muze zaplacic za to zeby mi w koncu ktos powiedzial co sie kurwa dzieje , to zapłacę! kasa rzecz nabyta.

n olka ty z tym problemem naprawde powinnas dobrze zaplacic i bedziesz wiedziala co i jak. ja mam tez 158 a pan i wladca 174.. co z tego wyjdzie to nie wiem

Olka to faktycznie male te Twoje dzieciaki byly,jak ja sie urodzilam to tez bysior nie bylam-2200. Wczoraj skonczylam brac Clo,wyjatkowo bez skutkow ubocznych. Teraz tylko czekac na 12 dc i ide na usg.

suuuperowskie fociszki dziękuję ;-) jutro ide sie zapisac do dwoch innych lekarzy, zobaczymy czy znow na znachorów trafię mala powodzenia... ja mam dni około owulacyjne ale szans żadnych!!