Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OlciaLondynOdmiesiaca

Adopcja zwierzaka!!!

Polecane posty

hahahha no pewnie ;) ja jestem ignorantka a co mozna powiedziec o was beneficarze z wioch przyjechali i przeklinaja w miejscach publicznych i sie dziwia ze ich nikt nie szanuje ;) mowie jeszcze raz mam kontrakt podpisany na mieszkanie i mam napisane ze moge miec i dziecko i zwierzeta a mieszkam tylko z 2 osobami w duzym domu!!!

Gość wlascicielka kotowww
nie moge sie nadziwic twoja glupota! zalozylas temat na temat psa a teraz wyzywasz ludzi nagle od biedakow z wioch i beneficiarzy? twoj poziom jest zerowy! idz lepiej pod sklep i napij sie cajdera....czy ty na serio taka ograniczona umyslowo jestes? przyjechalas niedawno do kraju i pytasz o porade, ludzie ci mowia jak jest a ty sie rzucac zaczynasz.....pies to nei zabawka albo mebel! pies potrafi zyc parenascie lat a ty jak dlugo zamierzasz mieszkac w tym mieszkaniu i w tym pokoju? co bedzie jak kiedys sie bedzies zmusiala przeniesc i nie bedziesz mogla wziasc zwierzaka ze soba? wiesz ile ludzi rocznie oddaje zwierzeta do schroniska z powodu niemoznosci trzymania go w wynajetym mieszkaniu? a wiesz ile kosztuje np przykladowa operacja? czy jestes przygotowana na wszystko czy tylko chcesz maskotke do zabawy? z twoim podejsciem do zycia i bezczelnoscia nie oddalabym ci zwierzaka za nic na swiecie

Gość Czerwona Kotka
O losie.. 1,5 miecha w Londku i panna się podnieciła 'takom szansom zyciowom' , że gotowa zabić kazdego kto złe słowo napisze na temat tego przybytku jakim jest UK a w szczególnosci Londyn :D W ogóle to miesza Ci sie coś ostro bo trzepiesz mackami na ślepo nie wiesz dokładnie o co się doczepić, ot tak typowo po "polaczkowemu" pobluzgać i powyzywać ;) A nie daj Boże źle Ci pojdzie w życiu to na kolankach o beneficik będziesz cisnęła i dziękowała niebiosom, że ten kraj jednak tak ludzi wspomaga. Nie widzę w tym nic złego- jeśli jest to dodatek ( facet pracuje, żona z dzieckiem w domu) a nie jedyne utrzymanie rodziny :o BTW 280-320 funtow w coffe shopie legalnie, po taxie i ninie? ;)

Ty nie pyskuj tutaj ,bo zaczynasz posmiewisko z siebie robic durnymi tekstami. Rusz pusta lepetyna i zapoznaj sie z obsluga wujka google...tam nie jedna opowiedz znajdziesz..i nikt cie nie bedzie juz wkurwial..:o http://www.battersea.org.uk/ jeden tel. i dowiesz sie wszystkiego .

tak po taxie i ninie ;D poza tym od razu napisalam jak jest i pokoj co wynajmuje to nie jedyna czesc mieszkania z ktorej moge korzystac!!!! zabawki nie chce ani maskotki!!! mam kontrakt i na mieszkanie i w pracy a nie jak polowa emigracji ze najnizsze zarobki wykazuje albo po 3 dzieci sobie rucha tylko zeby miec dodatki a wezcie sie wszyscy walcie i dalej zyjcie w tym marazmie ;)) boli was ze komus moglo sie cos udac ze nie zawsze jest tak chujiiowo jak u was ;) ale co sie dziwic, gdybym w takiej biedzie w PL zyla jak polowa was to tez bym tak myslala, ZYCZE POWODZENIA i czekajcie az wam sie wkoncu to panstwo do dupy dobierze i was wykopie za te wszystkie wasze walki ja pierdole oszukiwac bo predzej czy pozniej mozna sie potknac i wtedy nikt wam nie pomoze :D osa dzieki zadzwonie w poniedzialek P.S. Nie robie takich bledów!!! takOm szansOm zyciowOm to chyba ty stracilas jak wagarowalas na jezyku polskim w podstawowce ;)) [zgłoś do usunięcia]Czerwona Kotka O losie.. 1,5 miecha w Londku i panna się podnieciła 'takom szansom zyciowom' , że gotowa zabić kazdego kto złe słowo napisze na temat tego przybytku jakim jest UK a w szczególnosci Londyn

Gość blackberry888
glupia cipo wez znikaj stad w podskokach! dopiero co przyjechalas a juz srasz niz wyzej dupe masz!!! psa chce adoptowac do pokoju buhahahahaha jestem wolontariuszka w schronisku i odrazu ci powiem ze mozesz zapomniec!!!! nikt ci psa nie da! nawet kota bys nie dostala!

Gość Czerwona Kotka
A rozumiesz co to jest cudzysłów czy trzeba była z gimnazjum sie urwac by przyjechac tu szorować stoły w tureckim barze? ;) Jesteś żałosną jednostką co myśli, że Pana Boga za pięty złapała bo w Londynie w barze załapała prace i mieszka na pokoju ;) I to 1,5 miesiaca ... Poczekamy pare lat życie tutaj Cie zweryfikuje ;)

Gość milch
Wariatka zrobila z siebie totalne posmiewisko! Nie wiem komu chce zaimponowac swoimi wypocinami, ale poziom to taki sam jak pijak spod budki z piwskiem! Przyjechala ledwie do londynu a juz taka zorientowana

Gość uyhbjkml,
oni wszyscy mają racje- ja mam psy i kota i niemalże 9 ogłoszeń na 10 zawsze kiedy zmieniałam chatę było niemożliwe do ogarnięcia bo było właśnie NO PETS. Dodam, że jestem tu od ponad 7 lat, a nie od miesiąca i wiem co mówię..

Gość uyhbjkml,
ps. posiadam również 2 dzieci i benefitów nie pobieram i nigdy nie pobierałam :D :P

Gość uyhbjkml,
Przeczytałam kolejne str topiku i wypowiedzi autorki i powiem jedno- P A T O L O G I A