Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on z Poznania

Co będziecie robić w czasie EURO ?

Polecane posty

Gość przewiń suwak i sprawdź
ale, że sobie tak spa -cerują po Pragie?

Gość matteom
no nie na wolności, mają takie skałki... to jest jak sie jedzie od Wileńskiego na most ten taki nie pamietam jaki :O obok szpitala praskiego vis a vis Katedry http://www.google.com/search?um=1&hl=pl&rlz=1I7ADSA_pl&q=niedzwiedzie%20na%20pradze&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=603&wrapid=tlif133738318837611&ie=UTF-8&sa=N&tab=iw&ei=D9m2T47lMdGLswav7oDxBw poważnie http://www.google.com/search?um=1&hl=pl&rlz=1I7ADSA_pl&q=niedzwiedzie+na+pradze&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=603&wrapid=tlif133738318837611&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=I9m2T7OcOcPStAbQntyjCA

Gość matteom
a film naprawde zobowiązuję się obejrzeć, możesz mnie później przepytać co zrozumiałam:D

Cieszę się, że się zobowiązałaś :) A niedżwiedzie - tak na marginesie, zawsze mnie taka refleksja ogarnia, że ZOO i te wybiegi mają w sobie coś upokarzającego (zarówno dla mieszkańców, jak i dla oglądających) - rozumiesz o co mi chodzi?

Gość matteom
może coś w tym jest, moja mama mówi,że żal jej tych zwierząt, ja chyba jakoś inaczej to widzę, nie rozmyslam w takich kategoriach, raczej zoo jest tak długo, większość tych zwierząt urodziło sie już w niewoli i chyba przywykły do tego? to nie wiem czy rozumiem, a film bede oglądac z angielskimi napisami więc nie bedzie mi łatwo:D

Gość matteom
freight train- pociąg towarowy no i tak to wygląda, a o jakich natręctwach mówiłeś?

ale nawet jak urodziły się w niewoli, to jednak jest w tym coś smutnego, takie odarcie z godności. Albo inaczej - taki trochę matrix dla zwierząt. Dlaczego w wersji anglojęzycznej, nie ma w polskiej? (tłumaczenie jest cholernie ważne) - poradzisz sobie?

natręctwa - każdy je ma, ja obgryzam skórki od paznokci chociażby (pewnie jeszcze by się coś innego też znalazło). oooo, SZYJĘ NOGĄ!!! - mam nadzieję, że jeszcze będziesz chciała ze mną pisać :D Każdy coś ma takiego - jedni przebierają się w damską bieliznę, innni wyżywają się na chłopcach... :(

Gość matteom
nie widzę w polskiej, może poszukam jutro, no ale trzeba poszerzać horyzonty :D z 9 minut tylko 4 słow nie rozumiałam to może nie jest tak źle? :classic_cool:

Gość matteom
ja sie nie przebieram w damską bieliznę :D uff czyli jestem zdrowa :D szyjesz nogą? aaa już pamiętam, no ale to jest chyba tik a nie natręctwo? zresztą te palce, skórki, paznokcie to tam nic takiego ja sie martwie że koleżanki milczą 😭

Uprzejmie proszę łaskawą Panią nie ogłądać w tej chwili!! W spokoju należy się temu odddać!!! 9 minut i 4 słowa - pozazdrościć!!! Naprawdę szacun!!!

Gość matteom
mało tego (teraz pomyślisz, że jestem pusta jak reszta kafeterii i bedziesz miał racje:D) - osoby którym lubilam fotki nie polubiły mojej! jestem naprawdę zalamana i poruszona:(

KOleżanki, rzecz nabyta. Olej!! Same napiszą. A jak nie, to jakie to koleżanki??

Gość matteom
ten facebook to przyczyna moich frustracji np. przegapię czyjes urodziny, nie złożę życzeń a potem mam wyrzuty sumienia :( nie znosze tego :( 😭 no już spokojnie, nie oglądam teraz :) nie martw się, mój mały kudłaty przyjacielu :D

Mówisz o FB?

Gość matteom
p.s 2 przewinąłeś suwak? :classic_cool:

nie martw się, mój mały kudłaty przyjacielu ... osz Ty franco :)

Gość matteom
no tak o facebooku :D nie ma przecież drugiej równie kretyńskiej strony

Gość matteom
hiehiehiei :classic_cool: franca 🖐️ :D

W moim wieku :) już tak nie przesuwa się suwaka z byle powodu :D

Gość znawca piłki mosznej
:)

Gość franca franca
W moim wieku już tak nie przesuwa się suwaka z byle powodu a to dobre :D:D no tak, przesuwasz tylko jak królowa brytyjska przyjedzie :D :D:D

Gość franca franca
ale mi chodziło o to "PRZEWIŃ SUWAK" czy przewinąłeś? w przewijaku jak sie przewija suwak?

franco! nawet nie wiesz jak wycelowałaś!!!! :) Znasz taki serial brytyjski z lat 90 "Co ludzie powiedzą?"

Gość franca franca
to zależy :D był taki serial...jakiś taki hotelik na uboczu i starsi ludzie? bo nie wiem czy dobrze kojarzę, jeszcze była rodzinka ach rodzinka...

suwaka nie przesuwałem, gdyż pod prysznicem mam... UWAGA!!!!! to Cie zdziwi.... MYDŁO!!!!

Gość Nieznam sie na meczu
biały jeleń?:D

zbyt gęsto nadają w tym coverze JOY DIVISION , zjechali swą "eadosną" twórczością klimat J D , nawet jako Warsaw stricte punkowa kapela grała lepiej. sie te polskie chopaki musi na browara gdzie spieszą , że tak zapierdalają . brzmi to jak z katarynki bezpłciowo.

Gość franca franca
2 godziny temu miałam isc a czuję sie jakaś pobudzona niebywale... nadal...chodzi mi to "przewiń suwak" skojarzyło mi sie z"przewiń bobasa" przesuń suwak byłoby logiczniejsze,w ogole dziwna ta reklama wolę takie gdzie trzeba wycelować w ptaka

Niestety "białego jelenia" nie znalazłem w sklepie :(