Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on z Poznania

Co będziecie robić w czasie EURO ?

Polecane posty

Gość przewiń suwak i sprawdź
a ja odpoczywałem. Daleko od szosy :) Bez: pracy, internetu (ŁOOO MATKOOO), domu, alkoholu i robiłem NIC!!! - było fajnie :)

Gość matteom
bez domu :D szczególnie fajnie :D:D:D

w wigwamie :) Ubierając pióropusz co wieczór, tańcząc wokół totemu.... zaklinałem dżdż.... No może prawie tak :) W Ałstralii - muzea? W gablotach porozkładane dumnie runo owiec z 1920r. To był dobry rok dla wypasu....

Gość matteom
a to wymyśliłeś :D w 1920 była już odkryta Au...? A w mieście smoków Wawelskich też jest noc muzeów czy nie?

Gość norweski przytapiacz
między innymi po tym :D

Gość matteom
p.s kojarzysz Joy Division?

No jest, nawet kiedyś się pokusiłem, ale w Krakowie, w okolicy każdego muzeum jest kilka innych pokus, czynnych nocą, dających strawę materialną... więc skończyło się to marnie :) Joy Division - ofkors znam, ale to chyba nie Tfoja bajka?

Gość matteom
straw materialnych? :D znaczy budka z kebabem piwem i łiłami? :D nie moja bajka też tak myślałam, ale a) zobaczyłam film Control b) jest to zespół ważny dla zespołu który jest dla mnie ważny :D c) połączyłam oba fakty i muzyka w filmie przypominała mi ten polski zespol :D wiem, że to pokrecone ale ktoś rzucł na mnie klątfe i nie moge sie wyrazic! 😭

Gość matteom
jednak Ian Curtis w filmie był ładniejszy i miał lepszy głos, jak słucham teraz to on brzmi jak 40 letni dziad albo jeszcze gorzej :O wczesniej nie wiedziałam,że umarł tak młodo

W Krakówku piwo i łiły podaje się w piwnicach, nie w budkach :) jak 40 letni dziad - osz Ty!!! Daktylem we mnie??? :) Z Curtisem jest taki właśnie problem, że na płytach studyjnych (obu :) ) brzmi dobrze, niestety na koncertówce wychodzą braki :( Filmu nie znam, a warto? Bo ja się takich martyrologii boję. Tak było z filmem Stone'a o The Doors. Wielkie rozczarowanie. A jaki to zespół jest dla Ciebie ważny?

Matteom, ważne pytanie - idziesz spać, czy mam iść po piwo?

Gość matteom
http://www.youtube.com/watch?v=kzow1anQel8 w zasadzie to jest lepsze niż Joy Division tzn niż tego oryginalny bo ten w wersji filmowej wydawał sie ciekawy i taki lekki ale widziałam pewne podobieństwo podobny styl, teksty oj tam daktylem od razu, przecież nie masz 40 lat :D

Gość matteom
o ale oglądam foty tego Sama Riley'a to brzydki jakiś :D na filmie dużo lepiej wyglądał... No i dobrze grał, fajny film, wiesz czarno biały, spodziewałam sie jakiejś nudy, a tu pokazany był jako wrażliwy chłopak, taki normalny, zagubiony... wzbudził moją sympatię :)

Gość matteom
iść po piwo? nie idź...chyba że masz problemy ze snem, to lepsze niż melisa kurde nuda w tv ja musze o 7 rano wstac i może tata da mi pojezdzic :D

to idziesz spać, czy jeszcze mnie zaszczycisz swoją obecnością?

..Ja bedę pływać w adriatyku... - nie znam tego trunku :D

Gość matteom
zaszczytuję :D

powrót (potwór) za 10 minut

Gość matteom
no nie idź, przecie nie bede tu siedzieć w nieskączooooośc 💤

...ja musze o 7 rano wstac i może tata da mi pojezdzic... - nie chcę sobie tego wyobrażać nawet - ŁOOOOOO MATKOOOOO! :D

to przez te drzewa przez tydzień - tle mnie ogópił :)

Gość matteom
wracaj! musze się wyżalić, w takim razie rozpiszę się :D otóż mam pewne obawy, żyję jak wiesz albo nie wiesz w bardzo pogańskim obrządku chrześcijańskim :classic_cool: także każda zmiana budzi u mnie lęk tzn zmiana pościeli, fryzury, lakieru na paznokciach oraz zdjecia na facebooku no i nagle mi sie odmieniło! jeszcze rano byłam taka szczęsliwa a wczoraj to w ogole a dzisiaj? nikt do mnie nie pisze!!!!!!!!!!!! tzn mam na myśli 3 laski... z dwoma miałam sie umówić, jedną troszkę olałam tzn niecelowo...no wiadomo jak to jest... odeszłam na parę minut sprzed kompa a potem ona sobie poszła przeprosiłam ją za absencję ale do dziś mi nie napisała nic :O :( cholera! 😭😠:( druga sprawa która mnie martwi - uciekało mi miejsce z DYSKU C użyłam cleanera i potem ubywało mi i przybywało i tak w kółko a dzisiaj z 38,7 GB wolnych nagle zrobiło sie 40,1 ! gdzie są moje dane ja sie pytam i tyle :D

Słuchajcie-może nie w temacie,ale co tam.. Uświadomcie mnie ,dlaczego tak besztają tą cała Noxi czy jakos tam-ni e chcialam pytac na tamtym topiku..🖐️

Gość matteom
z dwoma czy dwiema? ach ten polski tak będę jeździć na tatowej wajsze? na tatowym hamultzu :classic_cool: w każdym razie zniknęli ludzie, znikają dane, nie wiem co sie dzieje! moj ex też zniknął i ma opis "work" chociaż rano mial w opisie że bedzie pił w nocy! szlag mnie trafia i jeszcze mam mdłości tzn jakoś mi niedobrze jakby tabletka stanęła w gardle :/ :(

Gość matteom
nie wiem czemu besztają, ja tam nic do niej nie mam no ale gdzieś muszą sie wyżyć, piątkowi frustaci :)