Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znakzapytania666

skomplikowana stuacja

Polecane posty

Gość znakzapytania666

witam, mam pewien problem i mam nadzieje,że ktoś mi pomoze.W pracy poznałam pewnego,żonatego i dzieciatego kolesia,polubiłam go i tak stał sie moim przyjacielem po czasie.Oczywiście jeszcze wtedy,,tylko2 przyjacielem.w miedzyczasie poznałam faceta jestem z nim 1,5roku,mieszkamy,układa nam się,on swietnie sie dogaduje z moim przyjacielem..jaki jest mój problem.moj przyjaciel już od 2 lat chciał sie rozwieśc z żoną.nie rozwiedzie się po nagle ,,ona@ oznajmila ,ze jest w ciazy.tak zyja do dzis.kiedys przyjaciel sie napil i powiedzial,ze gdybysmy znali sie 3 lata wczesniej bylibysmy razem.I zaczely sie schody.razem z moim facetem i nim otworzylismy firme.uklada sie dobrze.jest mi dobrze z moim facetem ale..wiem co czuje.przyjaciel tez.chcialam wyjechac.ale jak..mam nowa firme,z facetem mi sie uklada,tylko przyjaciel..bede tak dlugo cierpiec bede go widywac w firmie codziennie,nie moge teraz uciec zwyczajnie,on ma zone i dziecko,nic nigdy miedzy nami nie zaszlo i zrobie wszystko by nie zaszlo.nie rozbije mu rodziny.tylko ja sie troche odseparowac?najgorsze jest to,ze moj facet i ON caly czas sie widuja.jak sie pozbyc tego uczucia..

Gość znakzapytania666
zapomnialam dodac,ze moj facet jest troche chory..przezyl ciezki wypadek rodzicow,zalamal sie i dlugo wychodzil z depresji.martwi mnie to,ze przychodze do kuchni a on lezy na podlodze.byl u lekarza,bo ma problemy z cisnieniem i juz jestem lepiej,ale dalej ma swoje dziwne zachowania..dziwne tiki nerwowe,jest nadpobudliwy(ma adhd(..zycie z nim nie jest proste,ale jest kochany,inteligentny,szanuje mnie.tylko..wchodze do pokoju a chlop 26 letni placze i mowi,ze nie daje sobie rady..potem znowu jest dobrze..on ma zwyczajnie swoje jazdy..czy kazdy facet ma cos podobnego?dlatego kiedy znam juz przyjaciela naprawde dobrze,martwi mnie to wszystko..

Gość znakzapytania666
nikt nie odpisuje...

Gość twoj chlopak niech
pojdzie na terapie, koniecznie duzo przezyl

Gość twoj chlopak niech
olej tego oszuste krypto-przyjaciela zonatego:o rucha na 2 fronty i Cie mami zawsze mozesz znalezc 3