Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem do dupy

Pisze bo jestem na skraju rozpaczy

Polecane posty

Gość jestem do dupy

Na co dzien udaje twardą, jestem przyjazna ale nie ujawniam sie z emocjami,jestem soba,nie gram nikogo ale pewne rzeczy ukrywam - np moj smutek,w zwiazku z tym ze kompletnie jestem ludziom obojetna. Wydaje mi sie ze jestem nudna, odpychająca choc staram sie jak moge ale grac nie bede nikogo. Mam 18 lat i zawsze bylam omijana nawet jesli sie staram i ladnie wygladac i dobrze zachowywac.Mam pojedynczych ludzi ktorzy mnie lubia,niestety jak widze powiedzmy kolezanke z klasy do ktorej sami ludzie leca i ma pelno znajomych to mnie powoli szlag trafia. Czuje sie od niej o wiele gorsza. Nigdy chlopak nie powiedzial mi ze mu na mnie zalezy,nikt we mnie nie byl zakochany. Nie mialam paczki przyjaciol z ktorymi moge zwyczajnie pogadac,czy poimprezowac...

Gość pan zapka
tu sie trzeba cieszyc nie smucic...

Gość anna z mostu wiakow
przyjdzie i czas na ciebie, poki co unikaj porownywania sie do innych:) i wielu ludzi ma takie odczucia, jak ty. nie jestes sama:)

Gość jestem do dupy
niby czym, bo nie rozumiem o co Ci chodzi

Gość jestem do dupy
Ale ile ja mam czekac,mlodosc mi ucieka;( nie da sie nie porownywac jak ci ludzie sa w moim otoczeniu i jestem ich tlem co najwyzej

Gość kokokolololo
w Twoim wieku mialam znajomych, jakies imprezy... terz mam 3 lata wiecej i w piatkowy wieczor siedze w domu. tez mi zycie ucieka, mlodosc, nic tylko sie powiesic

Gość jestem do dupy
wszyscy mnie unikają oprócz much

Gość jestem do dupy
ale chociaz mialas cos,a ja nigdy tego nie mialam.mam pojedynczych znajomych [znajomych,nie przyjaciol].

Gość anna z mostu wiakow
kochana, trudno ci w to uwierzyc ale to tylko zalezy od ciebie. niepotrzebnie sie spinasz, baw sie- ot co?

Gość kokokolololo
mowisz jej baw sie. ale z kim? albo z kim ja mam sie bawic? mam sama jechac do klubu?

Gość jestem do dupy
baw sie czyli ruchaj sie? o to Wam chodzi?

Ja nieraz jak nie mialam z kim isc to szlam sama,oczywiscie z glowa na karku :P Zawsze kogos nowego poznawalam. A przyjaciele? Dzisiaj ktos taki nie istnieje. Na nich mozna sie predko przejechac. Tylko uwazaj z kim wychodzisz po imprezie. Raz chcieli mnie podstepem niby podwiezc do domu kilku kolesi. Widac ze nacpani byli. Jakbym z nimi wsiadla nie wiem czy dzis bym tu pisala :) Wgl mialam sporo takich sytuacji zagrozenia zycia ale jak widac ktos nade mna czuwa. Widocznie mam jakas misje do spelnienia na ziemi :)