Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alalalalhhhh

Co on sobie myslal??!!

Polecane posty

Gość Alalalalhhhh

W zimie poznalam chlopaka, przypadkowo... szedl z kumplami. Rozmawialismy i tak od slowa do slowa chcial moj nr.. Powiedzialam, ze nie pamietam, a tel mam rozladowany. On zapisal mi swoj na rece. 3 dni pozniej do niego napisalam czy wie gdzie jest jakas tam ulica, on odp ze nie wie, potem ja spoko dzieki on ze ok xx. 2 tyg pozniej napisalam mu zyczenia noworoczne on zapytal kim jestem i zaczela sie rozmowa. spytal czy sie spotkamy, napisalam, ze moglby mnie oprowadzic po sklepach, bo musze kupic prezent dla kol, a jestem nowa w tym miesci, on sie zgodzil, a na drugi dzien spytal czy bd uprawiac seks i stwierdzil, ze jestem taka sexi, ze bardzo chce mnie przeleciec. Odpisalam mu, ze jest dupkiem i zeby do mnie nie pisal i juz nie potrzebuje jego pomocy. Wiem, ze to wszystko wyglada na pytania gimnazjalistki, ale bardzo chcialabym sie dowiedziec co on mogl sobie o mnie pomyslec?? Ze jestem latwa?? Jest rok mlodszy ode mnie, ale tego dowiedzialam sie niedawno. Zaluje, ze do niego napisalam wtedy...:(

Gość wygadana
już to kiedyś napisałam w kafeterii ale to pasuje do wielu sytuacji lepiej załować ze sie cos zrobiło niż załować ze sie nic nie zrobiło. Głowa do góry. A o nim zapomnij i lepiej juz nie pisz i nie odpisuj. Jestes nowa i moze Ci w jakims kregu popsuc z góry opinię.

Gość .....................;p
pomyslal ze sie sszanujesz i jestes dziewica;p;p a ile ty masz lat??xpxpx

Gość Alalalalhhhh
No ale to bylo juz chwile temu... Zmienilam nr pozniej. Ale mial powody, zeby mi popsuc??:( Mam 17.

Gość wygadana
Nie, ale gdzies w towarzystwie mogł sobie zartowac, bez powodu i podstaw, faceci tak robią. Zresztą trzeba byc ostrożnym, sama widzisz jaki to kretyn.

Gość Hrhgjnjfgufujtuyuryf
Probowal szczescia ;) Trafilas na jakiegos frajera albo wieje od ciebie desperacja ;)

Gość Alalalalhhhh
Nie desperacja, nie. Angielski gowniarz i tyle. Moglam sie od razu zorientowac!!!! Ci jego kumple wgl zaczeli mnie wszyscy podrywac.... Ale jestem glupia.;(;(;(

Gość chyba ty jemu moglabys
wiecej wstydu narobic niz on tobie, bo to ty go olalas. no jakbys z nim poszla na ten seks to wtedy byloby sie czego wstydzic!;)

Gość kicikicikotka
Ja tam bym chciala takiego angielskiego blondaska. Hah.

Gość wygadana
bylas nowa, nikt Cie nie uprzedził a znajomych poznaje sie wszedzie, nie traktujesz nikogo z góry i ok. Nic sie nie martw. Nie jeden raz jeszcze popełnisz bład :)

Gość marlboro, ale nie pale
aa czyli to w angli. Moim zdaniem tym ze do niego pisalas i wnodoatku jeszcze mu zyczenia z jakiegos dziwnego powodu wyslalas to pewnie widzal ze ci sie podoba. W dodatku chcials z nieznajomym po sklepqch chodzic. Myslal pewnie ze latwa.

Gość Alalalalhhhh
Ajc... Glupia ja... Teraz, to tym bardziej sie glupuo czuje.:( Wyprowadze sie chyba, albo co....;(;( Jakis glupek wolal za mna 2 dni temu 'Call me maybe' i tak mi sie przypomnialo.;(;(

Gość a ja mysle ze
Pewnie sie im zwyczajnie spodobalas i wogole, to probowali swoich sil. Powinnas byc dumna, ze sie nie dalas zbalamucic. Teraz napewno nie mysli, ze jestes latwa

Gość Dupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hah chcieli cie wydupczyc ksiezniczko no ale zwracam chonor bo sie nie udalo xD

Gość Yyyyyyyhhhyy
A czy to takie wazne co on sobie myśli? Nie chcialas, nie dalas.

Gość Dupaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
no wlasniexD nie martw sie tak niw takie wpadki sie zalicza pzeciez

Gość Alalalalhhhh
Czuje sie jak jakas dziwka...

Gość Yyyyyyyhhhyy
Trzeba bylo nie wypisywac do niego...

Gość Yyyyyyyhhhyy
I nie brac numeru od kolesia z ulicy... ;)

Gość Alalalalhhhh
Ale o te ul jak pytalam, to strasznie mi bylo potrzebne, a nie znalam jeszcze nikogo... A za drugim raze, to zyczenia przy okazji, bo wysylalam do wszystkich... Tak jakos wyszlo.:( Eeee zabije sie chyba.

Gość Alalalalhhhh
Widzieli, ze nie chce dac swojego nr... A, ze nie chcieli mi dac spokoju, to wzielam...

Gość Alalalalhhhh
Jak jutro uslyszycie o 17 letniej idiotce, ktora popelnila samobojstwo, to wlasnie bd ja.... Bijcie bravo.:(

Gość Yyyyyyyhhhyy
Hehe to jest prowokacja ;) Dziewczyno musisz wypisywac do jakiegos kolesia o nazwe ulicy? :)

Gość Yyyyyyyhhhyy
Haha wiesz faceci beda probowac szczescia ;) co sie tak przejmujesz co on sobie mysli?

Gość Alalalalhhhh
No strasznie starszej byla potrzebna, a ja nie wiedzialam gdzie to jest.

Gość Alalalalhhhh
Bo cale zycie uchodzilam za porzadna, a tu ten idiota mi na drodze stanal... O nr pytalo mnie z 1000 osob, nikomu nie dalam, to sie ten wpierdzielil....

Gość KometaVwo
E tam sie nie przejmuj Przeciez dziewczyny teraz same do chlopakow wypisuja I to jakies co robisz Jescze tam u was w Anglii Pewnie sam juz nie pamieta Chyba ze mu ego zmalalo

Gość JAMADRA
ale gowniarz ja pierdole u nas by to nie przeszlo :P moglas sie puscic :D