Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KASSSSS

Bol calego brzucha - 38 tc

Polecane posty

Gość KASSSSS

Hej, nie wiem juz co myslec od wczoraj moja Mala sie mniej rusza..i strrasznie boli mnie caly brzuch szczegollnie góra ! Jest caly czas twardy, nie tak jak na te skurcze przepowiadajace tylo caly czas ;( ;( pomimo ze biore no-spe 3 x1 i magnez 2x1.. Ktoras miala tak ? POMOCY :(

Gość izzzzzzka86
a dlaczego bierzesz jeszcze no-spę? ja na Twoim miejscu pojechałabym na izbę przyjęć

Gość KASSSSS
dziwne ze biore jeszcze no-spe, dlaczego ? ;) pytalam tez lekarza czy dalej brac " CALY KOMPLET" to mowi ze TAK.. juz jest normalnyy.. hmm moze zle sie poukladalam w nocy :)

Moja gin odradziła nospe w ostatnim etapie ciazy, wzięłam i opiernicz dostałam, ze wzgledu na to ze rozkurczowa jest i może zatajać akcję porodową. Bóle prawdziwe porodowe będą a rozwarcie nie bd sie robić, bo nospa rozkurczy macicę, tylko bólu doidatkowego mozna sobie sprawić.

Gość KASSSSS
o kurdeee nie wiedzialam tego !!! :O a moj gin taki nikeogarniety troche :P a przestalas brac tak z dnia na dzien ?;> ja jesli chodzi o ruchy malej to przez cala ciaze jakies schizy mialam :P