Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Quicksand

ubieranie i polacy

Polecane posty

przyzwyczailam sie do tego ze za granica dziewczyny chodza ubranejak chca zakladaja krotkie spodenki, czy spodniczki nawet jak sa bardzo grube, bo nikogo to nie interesuje, a tutaj jest pelno takich kobiet, kazdy uwaza to za normalne, a teraz mam pojechacdo polski i mnie przeraza to ze mam wyjsc na ulice i ze bede oceniana, czy nie jestem wystarczajaco szczupla powiedzmy na te spodenki, czy wypada mitakwyjsc na ulice,nie wiem na co moge juz sobie pozwolic, czybedamie oceniac? ze nie bede mogla wyjsc juz tak na luzie w czym chce :(

Gość deleree
Quicksand !! dawno Cie nie było, co u Ciebie? chłopa znalazłaś w końcu? :D

no niestety w Polsce tak juz jest, wszystkie sie stroją , porównuja, obgadują, patrzą wrogo cokolwiek byś na siebie nie założyła........ ignoruj, badź sobą

slyszalalm ze w pl teraz to same szczuple dzagi chodza :P sama nie wiem,na razie zafundowlalam sobie dietke do wyjazdu,myslalam tez zeby wrocic juz na stale, ale musialabym zobaczyc czysie oplaca

Gość deleree
ok, fajnie być powietrzem :(

Gość fwefwefwfwefew
na zdjeciu to ty? przecież szczupła jesteś, o co ci chodzi?

deleree >>>> u mnie w porzadku, troszke zmian, ale mam nadzieje na lepsze, jade sobie na dluuugi urlop do pl i sie zastanawiam czy nie zostac, no a chlopa jeszcze nie znalazlam :P ale za to mam bardzo dobra prace! podgladam tutaj forum czasami tak wiec jestem czesto :P

zdjecie nie da sie juz otworzyc jest puste, wiec nie wiem gdzie ty mnie widzisz :P

Gość deleree
słodka diabliczka 😘

Gość gu gu gu gu gu
Quicksand wiem o co ci chodzi :) w Polsce byłam ostatnio 5 lat temu, ubieram się modnie, kolorowo i niestety odczulam pogardę i złośliwość na ulicy od takich zrobionych tandetnie polek. Nie smieje się z nich ale ta tandeta nie wynika z biedy np. Bo na tandetne ciuszki ( najlepiej firmowe), mocny makijaż i tlenione włosy trzeba sporo wydać. Od takich lub od totalnie zaniedbanych panienek dostawalam " spojrzenia" ale nie bałam się ich

ja wcale nie uwazam , ze w polsce ludzie tandetnie sie ubieraja. jest wiele kobiet majacych swietne wyczucie stylu. jak wyjeżdzam zagranice - włochy, grecja, francja, skandynawia to zauwazyłam, ze wiele z tamtych kobiet pod wzgldeme ubioru nie dorównuje polkom.o.k, rozumiem, ze panuje teraz tendencja ubierania sie tak jak mi sie podoba . co nie zmienia faktu, ze niektóre angielki, włoszki czy skandynawki wygladaja niechlujnie. jesli jednak tak chca- to spoko. nie wiem co zlego jest w ubieraniu sie dostosowanym do swojej figury? zawsze wychodziłam z zalozenia, ze dziewczyna 1,55 z krotkimi i grubymi nogami wyglada po prostu smiesznie. ale takkie laski, ktore nic sobe z tego nie robia mozna znaleźc nie tylko w UK, niemczech czy hiszpani, w polsce jest masa takich!!! głownie nastolatki i kobiety. Autorko- smialo przyjeżdzaj na urlop do PL, mimo, ze ludzie zawistni, 100 lat za murzynami to i tutaj zdarzaja sie figury odbiegajace od idealu! poza tym, pomysl jak po wyjezdzie z polski spowrotem do Europy (czy gdzie tam mieszkasz) bedziesz sie cieszyła ze jednak nie mieszkasz w kraju, gdzi eludzie ubieraja sie bez polotu, sa tak bardzo zacofani w swoim drobnomieszczanstwie no i bedziesz mogla potem narzkac na kafe ze 4 miesiace!