Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nanannaaaaaaana

Jestem mniej wiecej tak chuda jak ona ,ale mam też ładna twarz

Polecane posty

Gość nanannaaaaaaana
tak obiektywnie ona wyglada jak anorektyczka? mam faceta i mu sie podobam jaka jestem poza tym jakos dziecko i nastolatka byłam w szkole baletowej i bardzo chwalono moja sylwetke tam ,ale chciałabym byc grubsza moi rodzice tez zawsze byli chudzi szczegolnie tata

Gość nanannaaaaaaana
i czasem ludzie mi mówia jaka to ja chuda nie jestem .. przyzwyczaiłam sie wiem ,ze jestem chuda ,ale wolałabym być normalnej budowy ciała takiej przecietnej

Chyba lepiej być chudym, niż grubym, ja np. mam kilka kilogramów upartej nadwagi których za cholerę nie mogę zrzucić, jak widzisz - każdy ma jakiś problem :D

Gość psychiatra98687452
tylko leki od psychiatry na lekkie leki. nazwa leku SULPIRYD. w pol roku przytylem 25kg na tym leku. zaden to psychotrop a masa idzie niesamowicie w gore. od 18stego roku zycia przy wzroscie 182cm wazylem 65kg. przez 10 lat nie moglem przytyc. wzialem sulpiryd. bralem rok. pierwsze pol roku nic sie nie dzialo. drugie pol skok masy. od roku waze 90kg przy 182cm wzrostu. leku nie biore od pol roku. masa nie spada. w koncu wygladam jak facet. polecam SULPIRYD. wpisz w google i poczytaj sobie o nim.

Gość keira jest chuda??
zobacz na jej nogi. normalnie parowki moze gore i ma chuda, ale nogi nadrabiaja

Ja jestem bardzo szczupła, a jakoś faceci na mnie lecą i na ulicy się oglądają. :P Narzeczony powiedział, że mam nie zmuszać się do przytycia, bo taka jestem najładniejsza. ;)

Gość reee
kolejna podpucha.Toz to grubaski sie podszywaja pod szczuple ,ze niby tluszcz jest porzadany.Smrod grubasom,nie dajcie sie nabrac na te podpuchy!