Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JohnSnow2828

pytanie do Pań sprawy uczuciowe

Polecane posty

Gość JohnSnow2828

witam wiem z pewnego źródła że moja była która zostawiła mnie 4 miesiące temu(po kilku letnim związku) teraz za mną tęskni. Na początku standardowo łaziłem za nią prosiłem o szansę, ale potem odpuściłem od 4 miesięcy zero kontaktu między nami. Od bliskiej jej osoby z którą utrzymuję jakiś tam kontakt dowiedziałem się (choć wcale o to nie pytałem), że moja była bardzo za mną tęskni że nie wyobraża sobie bycia z kimś innym, że jest o mnie zazdrosna (dowiedziała się od kogoś że byłem z inną panną na dwóch weselach) na gg też ustawiła opis tęsknię, choć nigdy nie ustawiała tam opisów. Moje pytanie do Was co sądzicie o takiej reakcji z jej strony i czy powinienem na to jakoś reagować

Gość mała mi jest wielka
skoro nie chce Cię, prosiłeś to..to dziwne a jaki był powod końca?

Gość odpowiadam na to pytanie
byc moze w koncu dotarło do niej jak waznym dla niej byles, ale nie ludz sie , jakby za tobą tesknila , sama by juz pierwszy krok zrobiła.

Gość JohnSnow2828
nie było jakiegoś konkretnego powodu stwierdziła ze sie wypaliła ze nie czuje tego co kiedyś choć nadal wie że w głębi serca nadal mnie kocha to nie może ze mną być. Ja napewno sie pierwszy nie odezwę ale pytam kobiet co to może znaczyć w jej zachowaniu

Gość mała mi jest wielka
no tak..w jakimś sensie (może zabrzmi to brutalnie) znudzila się Tobą, nie wie czy z Tobą chce być, dlatego koniec. Ale po końcu zawsze przychodzi pustka, brak kogoś stałego obok - tęskni za kims obok, niekoniecznie za Tobą. Odpuść sobie....szkoda marnować czasu, fajnie ktoś tu na forum ma w stopce napisane że szkoda życia dla kogoś dla kogo jesteś tylko opcją, a ten ktoś byl priorytetem.

Gość odpowiadam na to pytanie
ale jakie jej zachowanie? bo znajoma powiedziala , ze tamta za tobą teskni? bo byla ustawila taki opis na gg? no prosze cie, nie zachowuj sie jak gowniarz. po drugie zycie jest za krotkie, zeby bylo w nim tyle niedomowien. umow sie z nią porozmawiaj , jako znajomy . potem moze oboje zechcecie do siebie wrocic. i schowaj tę chorą dumę do kieszeni , skoro ją tak kochasz. Amen.

Gość hera67
Jak ją kochasz to odezwij się ale pamiętaj że odgrzewane jedzenie nie smakuje tak dobrze ;)

Gość gość
793966883 panie z slaska opuszczone piszcie moze sie umowimy powazne

Gość gość
Skoro ona zerwała, to raczej sama powinna pierwsza się odezwać jeśli jej naprawdę zależy. Teraz jej kolej żeby się starać, żeby zaczęła Cię doceniać. Jak sam będziesz za nią znowu latał, to raczej nie doceni. Tak mi się wydaje :)