Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

remont starego, drewniano-trzcinianego domu,CZYLI:

Polecane posty

przygoda, ktora nigdy sie nie konczy-takie mam wrazenie Posprzatalam mniej wiecej. obecnie gipsuje niegoskonalosci i nakladam gladź w swojej sypialni, mam w tym duze doswiadczenie to i jakos idzie:) Potem gladzenie i malowanie, chyba jednak na bialo. Nastepnie podlogi wymiana, tez samodzielnie. Ktos z kafeterian remontuje dom/mieszkanie? Urzadza 4kąty? Zapraszam.

Gość fewfefew
Daj jakieś foty do oceny swojej pracy :classic_cool:

Gość andyyyy ona
uwielbiam drewniane domy, zazdroszcze Ci w takim mieszkac

spoko, jak skoncze wrzuce foty przed i po :) tez uwielbiam. mieszkam tam od tygodnia i jestem od tego czasu zupelnie innym czlowiekiem:) radosc mnie przepelnia! mimo, ze do wymiany wszystkie instalacje i do zdarcia 40m2 farby olejnej, 35m2 paneli do polozenia i zbicie plytek na werandzie. korytarzyku, lazience, bo stare i jasne, niepraktyczne . czuje sie tam jak w niebie:)))

Gość andyyyy ona
to nic ale jaka radosc z tego :)

Gość andyyyy ona
bedziemy czekac na foty

to zasluga mojej kochanej mamy, kupila ten dom jakis czas temu, w mojej rodzinnej wsi, 1km od rodzinnego domu, ale w zupelnie odrebnej czesci wsi.Na budowe mnie nie stac, a na remont powoli uzbieram. Mimo, ze domek stary, to solidny i w latach 80 remontowany i adaptowane poddasze. jest super. bedzie zajebiscie:)))