Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanSerce

spotkałem się z tym że Włosi i Hiszpanie gardzą Polakami i generalnie Słowianami

Polecane posty

jak mogą anonimowo powiedzieć to co naprawdę myślą tzn w internecie to jest to coś w stylu że Słowianie to najgorsza rasa europejska czemu więc tyle Polek daje im dupy?

Gość dziaddek
dobra nie wkrecaj pewnie nie widza gdzie lezy polska

Mysle, ze zalezy od ludzi. Ja mieszkam we Wloszech, pracuje jako tlumacz, z organizacjami ktore w jakis sposob wsplpracuja z Polakami, wielu z nich chwali nas za wieksza organizacyjnosc i wywiazywanie sie z zadan.

Gość jiojoi
nie rozsmieszaj mnie. wlosiu i hiszpanie to najbardziej leniwi i tepi europejczycy

czy ja wiem, pozatym polacy sami gardza wszystkim co "inne" co do dawania dupy przez polki, ruski, ukrainki i inne im nie daja?

Wiesz kiedys moze byli leniwi. Kryzys i te sprawy daly tak wszystkim po dupie, ze kazdy tylko blaga o jakas mozliwosc pracy. Poza tym wkurzajace jest wszyscy wlosi to, wszyscy inni to... A czy my Polacy tacy cacy jestesmy? Cieszysz sie jak slyszysz wszyscy Polacy pija i pracuja na budowach (albo lepiej zamiast pracowac chleja)?

Gość mi mała niezalogowana
co za bzdury:) często latam do Włoch, w różne regiony (jutro znów:P tym razem jedna z włoskich wysp), w Hiszpanii też byłam. kocham Morze Śródziemne i jestem tam częstym gościem, w miarę możliwości:) Hiszpanie przypadli mi mniej do gustu niż Włosi (nieco przemądrzali, butni, tacy macho- wyżej srają niż dupy mają:P), ale Włosi to boski naród:) energetyczny, pogodny, spontaniczny. i to kłamstwo, że nie lubią Polaków - Polaków bardzo cenią, pewnie też przez pamięć o JPII, i są wobec Polaków generalnie niezwykle gościnni i serdeczni. Nie przepadają (podobnie jak Hiszpanie zresztą) za Anglikami :P noszę się z zamiarem kupna drugiego domku w północnych Włoszech (stosunkowo niedaleko z Polski), tak bardzo kocham ten kraj, kuchnię, pogodę i kulturę:)

Gość dziaddek
ten sie odzywa co najdalej byl w monopolowym na drugim koncu miasta :)

poza tym, natura i kultura południowoeuropejska jest dużo bliższa słowiańskej niż choćby anglosaska, germańska, skandynawska. podobnie rodzinni jesteśmy, spontaniczni, gościnni, cenimy dobre jedzenie, relaks i dużo w nas energii. ja mam chyba w sobie trochę krwi południowoeuropejskiej, tak doskonale czuję ich styl bycia, muzykę, zachowanie;) natomiast męczy mnie fałszywy, zdystansowany sposób bycia anglosasów.

a Jan Serce jak zwykle wylewa swoje żale spowodowane niedowartościowaniem, niskim poczuciem wąlsnej wartosci. kolejny temat o tym, jaki eto polki głupie, dają komu popadnie tylko nie Autorowi topiku.

włoski sposób bycia też jest fałszywy wszyscy są przyjaźni i sympatyczni ale jak rzeczywiście trzeba pomóc to ich nie ma

Włosi nie lubią Cyganów, Serbów,Jugosłowian, ludzi z okolic Montenegro, a to też słowianie tylko że południowi, nie mylić z nami słowiankami, te Włosi kochają. Mój mnie kocha.

JanSerce- ile razy byłeś we Włoszech, jak długo tam mieszkałes? Włosi są pomocni i ciepli, a co najwazniejsze, WYLUZOWANI tego mi właśnie potrzeba po paru latach w UK:D bardzo pomocni i serdecznie są też Cypryjczycy, Grecy, ale zamieszkujacy własnie grecką część Cypru w ogole kocham basen Morza Sródziemnego i jego mieszkanców:) chyba to slońce i cudowna pogoda tak wpływa, że są ludzcy i fajni.

Jan Serce nie pierdol, bo mam wrazenie ze z dupy sobie te teorie wyciagles Moze najpierw spojz na siebie, zastanow sie ile razy kogos olales, ile razy obgadywales, kopales komus dolki, pozniej przejedz sie do ktoregos z poludniowych kraji na dluzej niz 2 tygodnie, poczujesz roznice odrazy chyba ze bedziesz chodzil z Twarza mordercy po ulicy to wiadomo ze ludzie nie beda dla Ciebie mili, a z Twoim podejsciem to bardzo mozliwe

ta wloch musi sie natrudzic zeby wloszke zdobyc hahaha :D wlosi nie chca sie wiazac z wloszkami poniewaz wiekszosc z nich nie potrafi gotowac,sprzatac ogolnie zajac sie domem dlatego doceniaja nas polki

wlosi nie chca sie wiazac z wloszkami poniewaz wiekszosc z nich nie potrafi gotowac,sprzatac ogolnie zajac sie domem dlatego doceniaja nas polki buahahahahahhahD:D powiedz to włoskiej mammie, to cię wyśmieje

Gość ja też dzisiaj płaczę
czy ja wiem....mam rodzinę w Hiszpanii.Moi bracia pożenili się z Hiszpankami.Często do nich latam.Maja wielu przyjaciół Hiszpanów. Z moich obserwacji wynika,że są serdeczni i bardzo mili dla Polaków:D No fakt,Hiszpanom bardzo podobają się Polki:)Mamy swoje zalety jako kobiety.Hiszpanie uważają nas za bardzo ciepłe,rodzinne i wierne:))) No cóż prawda jest taka,że kobiety Hiszpanki to trochę brudasy,leniwe i nie dbające o siebie.

dlczego miala by mnie wysmiac? bylas/byles kiedys we wloszech? tutaj dzieci sa wychowywane bez obowiazkow domowych od tego jest sprzataczka

Włoszki nie dbają o siebie? ha ha ha ha Włoszki mają piekne włosy, delikatne rysy twarzy, super cerę, i są szczupłe, do tego ubierają się bardzo kobieco i są sympatyczne POLKI NIE POSIADAJĄ ŻADNEJ Z TYCH CECH mają tylko żałosną manie, że wszystkim się podobają, podczas gdy nie trzeba być Einsteinem żeby wiedzieć że faceci ruchają nawet te które im się nie podobają, czyli Polki też są wyruchiwane, ale o niczym to nie świadczy 🖐️

To co jeszcze tutaj robisz?jedz do Włoch,ruchaj te Włoszki jedna po drugiej,mały zakompleksiony faceciku. Polski są pięknymi kobietami.Co taki ciec jak Ty może wiedzieć.Nie wspomnę już,że mają dużo więcej zalet niż taka Włoszka......Pajac jesteś ot tyle.

Jan Serce, Ty chyba nigdy prawdziwej wloszki nie widziales Boze, co za narod wscibski, cudze chwali a swoim dupe obrabia docen to co masz

tak, polki są bardziej uległe, dają anala, ciągną pały, seks grupowy do tego piorą, gotują i sprzątają jak jeszcze tyłki będą podcierać włochom to już w ogóle to zwiększy ich pozycje marketingową 🖐️

maja ladne wlosy bo gonia kilka razy w tygodniu do fryzjera na mycie i ukladanie wlosow,maja ladna cere bo gonia po kosmetyczkach non stop a co do reszty to spojz na wloszke w jasnych materialowych spodniach miedzy nogi :O nie mowie ze wszystkie takie sa oczywiscie wybiesz sie do domu gdzie nie ma sprzataczki a potem mozemy pogadac ;)

I proponuje zmianę stopki na : "ostatni polski pajac"

za to wloszki sie nie puszczaja ale chuj ze od 14 roku zycia biora tabletki antykoncepcyjne :O pytanie po co?

Gość doautora tematu
wiesz cooo. starszne stereotypowe myslenie masz:( włąscwie te zarzuty które dajesz włochom i hiszpanom pasuje do innych nacji... liczy sie poszcegolny człowiek a ty zbudowałes dotyczaca całego narodu z powodu kilku durniow

Gość chełm1
nie mozna generalizowac, mozna podac przyklady pieknych Włoszek: Maria Grazia Cucinotta, Sabrina Ferilli, Monica Bellucci, Valeria Mazza, Federica Panicucci itd, zarowno wsrod Polek jak i Wloszek czy Hiszpanek sa piekne kobiety, sa tez mniej ladne