Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JanSerce

spotkałem się z tym że Włosi i Hiszpanie gardzą Polakami i generalnie Słowianami

Polecane posty

włosi mówią, że ze słowiankami wiążą się tylko niedojdy, którzy nie potrafią zdobyć prawdziwej włoszki, tacy bez ambicji, idący na łatwizne

ciekawe skad ty to mozesz wiedziec?byles kiedy kolwsiek w wloszech?co nie zmienia faktu ze my kobiety mamy lepiej bo takiego polaka to wloszka by nawet kijem nie tknela

Gość Siedem łez
Często jeżdżę na południe Hiszpanii. Moja mama związała się z Hiszpanem.Żyli ze sobą 10 lat (w zeszłym roku po długiej chorobie on zmarł). Mieszka tam też mój brat. W tym regionie Polacy mają hmmm... średnią opinię.Wszystko przez wyjazdy na zbiór owoców organizowane przez UP. Co ci ludzie tam wyprawiali... :-( Pijaństwo, ku****wo i zadymy.Zachowywali się jak spuszczeni ze smyczy(rodzina daleko, nikt się nie dowie, więc hulaj dusza). Przyjechała taka grupka na kilka tygodni, narobiła syfu i wracała do kraju a zła opinia ciągnęła się za Polakami którzy żyli tam na stałe i byli porządnymi ludźmi.Jednak mimo wszystko jako takich przejawów niechęci wobec naszej narodowości nie było. Hiszpanie z całą pewnością nie znoszą Marokańczyków!

Gość gość
Ja Hiszpanów lubię, ale Włochami też gardzę.

Gość jestem fanką Realu Madryt
Siedem łez - I jak później w Hiszpanii się przyznać, że jest się Polką? :(

Gość gość
No to sobie poczytalem :DD od paru, moze lepiej od kilku lat mieszkam na pograniczu kultur hiszpanskiej i katalonskiej, ( o qwa) hiszpanie traktuja Katalonczylow pogardliwie nazywajac ich ¨polacos¨ , chodzi glownie o jezyk i o to jak trudno dostac sie do srodowiska. Polacy asymiluja spoleczenstwo od lat ale, zeby zostac polakiem to juz nie tak latwo. Mamy w Naszym kraju osoby roznego pochodzenia .... szanowni Panstwo tak na prawde, oni tak ylko robia z zazdrosci, jesli do Hiszpana/ki wlocha/szki powiesz , ze pochodzisz z Polski, oni na 100 % zaczna dopytywaco najpiekniejsze miejsca w Polsce, gdzie warto pojechac i do jasnej cholery nie proponujcie im oswiecimia!!!!! Tak istnieje stereotym , ze polskie kobiery sa piekne, ale tez istnieje stereotyp, ze pokli sie nie zakoc***a, bo na wyjazdach im tylko chodzi o seks , ktorego brak im w kraju!! no to tyle SALUDO i do kolejnej obelzywej dyskusji, obiecuje zagladac.

Gość gość
Mieszkam w UK, miałam za sąsiadów Hiszpanów i gardzę tą nacją. Nikt mi nie napsul tyle krwi, kolesiowi raz prawie walnęłam pięścią w twarz, jak mnie cham wyprowadził z równowagi. A mega spokojny ze mnie człowiek. Na szczęście sie opanowałam i odwróciłam sie, bo odpowiedziałabym jak za człowieka. Banda tępych brudasów, ktorzy mysla, że sa fajni i lepsi od nas. Faceci to zakompleksieni kurduple, ten co kolo mnie mieszkał nienawidzil mnie, bo mu sie postawiłam i zobaczył, ze mnie nie przegada, bo jestem inteligentniejsza od niego. Niech wie jak to jest spotkać prawdziwa kobiete. A ta jego Konczita, to skakała wokol niego jak pies, mimo iz traktował ją jak smiecia. Moi znajomi mieszkali z Hiszpanami, to koles nieraz dał swojej dziewczynie po pysku, a ta jeszce go przepraszała.

Gość Giorgio

Polki są dobre generalnie dla obcokrajowców ale jak już ktoś im wytknie wady co same robią stale wobec Polaków to od razu hurr durr. Włosi tacy super, Hiszpanie macho a Polacy ... nie warci nic ale jak ktoś pochwali kobiety z zagranicy to już znowu jesteście dziewkami z "Wąbrzeźna", "Zambrowa" czy innego tam "Biłgoraju". Nagle Hiszpanki i Włoszki be.

Gość hahah

Hiszpanie macho? widać, że dawno tam nie byliście, teraz to tylko elgiebetowcy tam sa, co drugi w związku z facetem w obcisłych gaciach, a jeśli chodzi o babki to samo - albo lesbijki/trans albo pełno singielek niemających co ze sobą zrobić. Machismo się skończyło no chyba, że w pueblos ale tam się nie jeździ do pracy raczej 🙂

Gość fdseso

Polakami najbardziej gardzą Niemcy , Austriacy , Zydzi 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość fdseso napisał:

Polakami najbardziej gardzą Niemcy , Austriacy , Zydzi 

Nie byłeś nigdy ani w Austri ani w Niemczech a i o Żydach wiesz niewiele.

Gość Gość

A kto Polaka ceburaka i złodzieja lubi

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość hahah napisał:

Hiszpanie macho? widać, że dawno tam nie byliście, teraz to tylko elgiebetowcy tam sa, co drugi w związku z facetem w obcisłych gaciach, a jeśli chodzi o babki to samo - albo lesbijki/trans albo pełno singielek niemających co ze sobą zrobić. Machismo się skończyło no chyba, że w pueblos ale tam się nie jeździ do pracy raczej

potwierdzam, w pracy mam samych homo i złego słowa nie wolno na nich powiedzieć, bo od razu skarga do szefa o nietolerancję ^^