Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 46 juz

do troche po 40 stce

Polecane posty

Gość 46 juz

jakies rady? podzielimy sie "sekrecikami"? - zaczynam uzywac przed wyjsciem kremow z filtrami tez na dlonie, tam najszybciej zaczynaja sie plamy - na noc olejek do twarzy, na dzien krem pod makijaz, zel pod oczy rano, a Wy? - stasujecie specjalne kosmetyki na szyje i dekold czy te co do twarzy czy ciala? - balsam do ciala, czy olejek? - perfumy te same od lat czy nowosci? - tipsy? lakiery raczej stonowane? - witaminy czy nie?

Gość kobieta po przejsciach
hmmmm ja mam 48 lat dosc niezle wygladam jak na ten wiek , nie stosuje zadnych kremow na dzien na noc i tym podobnych pierdól , tylko zwykly krem dla dzieci, szkoda mi czasu na wklepywanie ton roznych cudow, bo to i tak nie zatrzuyma starzenia wlasnie poznalam nie dawno faceta i on jest zachwycony mna i to tez moze mi daje satysfakcje ze nie robie tysiaca glupich rzeczy zeby udawaC MLODSZA niz jestem. zwyczajnie dbam o siebie bez wariactw, choc widze po moich koleznakach ze rozne cuda robia, moze to kwestia charakteru lub umiejetnosci godzenia sie z tym co nieuniknione. pozdrawiam i przepraszam za literówki :)

Gość 46 juz
to kwestja genetyki wg mnie! niektorym wlasnie nivea wystarcza cale zycie...

Gość nie pomoże lila róż...:)
Odżywianie ma wielki wpływ na nasz wygląd. Po za tym zadne "cudowne" kremy za niebotyczne kwoty nie działaja, lepszy jest krem Bambino jak ktos wyzej napisał. Ja osobiscie odstawiłam wszytskie kremy ktore stosowałam i za stapiłam to olejem kokoswym, efekt jest taki ze widze ogromna poprawe cery a po kremach było byle jak.

Gość sdfghjkl
45l.na dzień ,dobry krem, na noc balsam krem pod oczy krem do pięt piling enzymatyczny,maseczki perfumy i kosmetyki kolorowe:podkład,tusz,cień,róż. ,

"Poza tym zadne "cudowne" kremy za niebotyczne kwoty nie działaja" Kremy za niebotyczne kwoty nie, bo płacisz za reklamę i słoiczek, w którym substancji aktywnych są ilości śladowe ;) Kremy, które sama zrobisz włączając w nie porządne stężenia odpowiednich składników (wit. C, retinol, niacynamid, vitasource, kwasy, ceramidy etc.) albo "leki" (retinoidy jak tretinoina czy tazaroten) działają jak najbardziej. Zdjęcia dla retinoidów: http://www.laboratoriumurody.pl/forum/efekty-stosowania-retinoidow-zdjecia,t22.html Ale najbardziej działa prewencja, czyli działanie PRZED 40 (i to sporo przed) ;) Jeszcze ciekawostka: http://www.femineus.pl/index.php?topic=6348.0

Gość Nic strasznego
Mam 50 lat używam dobrych i drogich kremów[400 zł] ale mam dostawcę za które płace pół ceny. Raz w miesiącu fryzjer i pedicur. Byłam na Dukanie ale ta forma diety mi nie odpowiadała i jem wszystko ale w małych ilosciach i siłownia a zimą narty. Jestem po zabiegu kwasem haliunowym poprawiłam owal twarzy i wypełniłam policzki jestem zadowolona buzia 10 lat młodsza.