Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

wpadlam na chwile

Polecane posty

Gość Sangael.
Dżeni wklej jakąś nową fote z kasą co? :)

Gość Sangael.
to jak będziesz miała😘

no wodzisz ja mam rodzinę dziecko i męża więc nie potrzebuję sałszywych znajomych a na wakacje gdzie się wybierasz na kafe? bo ja bede sie wylegiwać w slonecznym egipcie a lato spedze na mojej cudownej dzialczce w wielkim ,pieknym domku:) milego kafeteriowania:P

ty zyj przyjaciolmi,mieszkaj z rodzicami w ciasnym mieszkaniu w poszukiwaniu za idealnym facetem ,kiedy ja mam już wszystko poukładane jak należy;)

Gość NIKOLA OGR CORKA MAGDY
WEŹ MNIE NIE ROZSMIESZAJ, CO MASZ? DZIECKO Z WPADKI? I MĘZA JAK ODPAD PO INNEJ, POCIESZAŁAŚ GO ZAPYLIŁ CIĘ I JUZ TAK ZOSTAŁO :D TEZ MI OSIĄGNIECIE :D A JAK TAM TWOJA OBSESJA LOOKANIA NA NIA NA NK NADAL CZUJESZ SIĘ BRZYDSZA I GŁUPSZA? A SLUBIK WYMUSZONY PRAWDA, NAWET JAK ZAOGRZYŁAS TO SIE NIE KWAPIŁ DO ŚLUBU, TATUŚ NADAL TAKI OSZCZĘDNY? A BRAT? JESTEŚ ŚMIESZNĄ BIEDNĄ ZAKOPLEKSIONĄ ISTOTKĄ UKRYTĄ ZA KOSMETYKAMI I SZMATAMI Z ALLEGRO :D TWÓJ PAN I WŁADCA ARZ NA JAKIŚ CZAS WEŹMIE CIE DO KINA I W WEEKEND NA DZIAŁKĘ ALE MASZ ZAJEBISTE ŻYCIE CO DRUGI POLAK JEŹDZI NA WAKCAJE ZAGRANICĘ I TO ŻADEN WYCZYN - ROZCZARUJE CIĘ JA TEZ JEZDZĘ I TO NIE DO JAKICHŚ BRUDNYCH EGIPTÓW :D

Gość NIKOLA OGR CORKA MAGDY
­­­­­­­­­­­ PRAWDA BOLI CO NIE PODSZYWIE :D?

Gość zsxcfsvfs
haha nie sciemniaj siedzisz pod pomaranczkami:)

Gość MAGDA NIKOLA MAĆKO
3 ogry :D:D