Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaibezrobotnaiiiizzzz

to znowu ja...

Polecane posty

Witajcie - to znowu ja w nowym wątku. Właśnie przyszłam z zakupów. Dzień dziś bardzo ładny, a ja nadal bez renty. Przyszłam napisać, że jedyna rzecz z jakiej się cieszę to w sumie ta renta, która NA ZAWSZE uniezależnia mnie od królowej Bony i W SUMIE to są moje prawdziwe wartości, że mi nie umie tej renty odebrać i NIGDY NIE ODBIERZE. Bo wiecie KTO POWIEDZIAŁ ŻE PRABABCIA TU MIAŁA RACJĘ? 5 dzieci w KEW i siedziała tu do swego tragicznego końca? Bez sensu. A Bona z 2 adoptowanych dzieci? Bez sensu i tyle. Jeszcze największy królowa Wiktoria - gdyby... 2 mężów zabiła, ale 1 dziecko w KEW bez stałej pracy - przykro mi taki sam wałek jak każdy inny. A ta rodzina na mnie, że będą mnie SĄDZIĆ z tego jak pracowałam w szkole. Z tego sie nie sądzi - ja miałam rodowody na szkołe i taka praca NIE PODLEGA OSĄDOWI. A czy to ma znaczenie - ma i tyle. A w Polsce w ogóle - jak ktoś ma rodowody na szkołe to Bóg z pracy nie będzie go sądził. Bo to są takie osoby. To co zostaje? I tyle. A co ja mam o nich myśleć jak całe życie ograni kałem i moczem - bez stałej pracy? Bez sensu. W KEW. A reszta? Co to warte? A ja jestem NAJSZCZĘŚLIWSZA, że nie muszę myśleć Polską już nigdy - jakoś to dalej będzie to była GEHENNA MOJA i mam takie wartości i nawet takie krzyze rodowodowe że wszystko moje i nawet nie za króla Dawida - nawet nie za to. Takie mam życie i wiecie Z TEGO jakie mam wartości IDEALNIE PASUJE MI PRACA W SKLEPIE czy MAGAZYN - magazynierka. i kto mi ja da? I wszyscy na mnie po stronie ojca, a jakie on miał wartości - osoba bez szkół, bez stałej pracy pozostająca, osoba po prostu przywłaszczająca sobie cudzą własność - i wiecie skąd ta rodzina? I powiem wam Ci ludzie mogli z nim trzymać - pogadać - PO POLSKU? Ale ustawiać się TAKIM CZYMŚ W ŻYCIU? To jest obywatel USA w sumie , który powinien życie spędzić w pierdlu i na starość wyjśc. Albo pół życia. Dlatego ja nie uznaję KEW , mnie to nie obchodzi i tyle. Tylko budy sie liczą, że tu są i tyle. Szkołe cała też mam skreśloną - bez sensu i tyle. Taka byłam przyrodnicza, biologiczna bo to rodowody. Z braku kasy - także wiedzy, a kasy też bo się nie dam wiele rzeczy mi się pomieszało , ale może tak miało byc? Z braku wiedzy religijnej tej rodziny, matmy ich - słabą matmę mają - w sumie żadnej - taki mój koniec. A ja? Od dziecka chciałam być archeologiem i do dziś mogę. Bo sie dowiem w razie wojny gdzie ja mogę być? W INDIACH - i przez Indie przez wschod do USA. Od razu do USA nie - ale przez Indie , Tybet jak najbardziej. I tyle. PRZEZ INDIAN dokładnie i tyle. I tam też od Indian i nie do ogrania w USA. A tak? Co to w ogóle ma być? Gdyby USA napadło na Polskę i nie chciałabym tu być. I to tylko rodziną a co tam nie wiadomo. A może bym została na wschodzie? Czy ja musiałabym do USA wyjeżdżać? I moje życie , moja historia to jest skreślenie Europy - miejsce bez wartości i tyle :( Wszystko. No jeśli taki Mieczysław Rakowski ma tam dobrą opinię to co oni mają za wartości. Ja rozumiem że tak jesteście w UE - z Mieczysława Rakowskiego. Ja sie tak zastanawiałam w tym 2004 co to za nagroda ta Unia? Za co? To w 1991 roku. A w 2004? Za rodzinę królewską w Londynie. Tak to sobie wytłumaczcie. Nimi macie co jeść. I to jest ich prawdziwy sukces. A jak nie wierzycie to uwierzcie bo Bruksela to wasza NAJWIĘKSZA GWIAZDA JEST. Bo oni nie. Oni zgubili gwiazdę i swoje znaczenie. Ale Bruksela ma żeby był Holokaust. Bo 2000 osób to na pewno - 4 tys też. No czy 6 milionów Zydów zginęło to nie wiem. Ale żeby był Holokaust. Żeby było Auschwitz to tak. Rodzina królewska w Londynie nie chce rządzić. To zostaje Bruksela i KA - kościół anglikański - powinni oni , nie chcą. Oni tylko mają znaczenie. JAKIE? Tak sie ratowali bo rzeczywiście gwiazdę mieli, a teraz? Mają? I tyle. To niech mają. Bruksela ma i tyle. To jest Europa - TO CO TO ZA WARTOŚCI? A wiecie czemu mają bo ich porównują do Rzymu - a są Rzymem? Tak ich porównywano 4 lata temu i tyle :( No to niech są tym Rzymem bo jakie znaczenie ma Rzym? I tyle. Jakie?

Wiecie prawda jest taka, ze w KATOLICKIEJ Polsce powinnam mieć dobrą pracę w banku PO MATCE, która szła w ciąży do banku dzieckiem i sie powiesiła. W Anglii. No to ja w Polsce praca w banku i tyle. A miałam szanse? NAJWYŻEJ NA POCZTĘ. Jako Niemka właśnie. A byłam nią? I tyle. No ale wiecie to jest w sumie system liczbowy a to jest Polska. I miałam jakiś zdechły rodowod. No miałam niestety. A generalnie chodziło o system liczbowy na pocztę i co? To jest myślenie Niemców? A dom jest napuszczony rodowododem - i poczta też. i koniec. I jak można było mnie tu zostawić nie wiedząc tego. To bardzo dużo rzeczy poleciało. Niestety. I wiecie ja mam znaczenie czy nie - ja mam taką a nie inną matmę i wszystko zalezy od tego. I jaka ja byłam moralna - przecież za dom z pierwszymi męczennikami i taką moją matmą BEZ FIGUR - to jest ogranie historii i tyle - wszystko leciało i tyle. Tymi pierwszymi męczennikami i do dziś leci. jak oni mogli zostawić mnie bez słowa o pieniądzach matki? To jest NIE DO POJĘCIA DLA MNIE - tragedia i tak dalej. Bank jest ustawiony Elzbietą 2 i tak nie po nich, że nie obali jej nikt. No właśnie - ja to wątpię. Ja ją obaliłam wiecie i tyle. I tak kasa moja. No bo na mnie, że wtrącam się w bank a nie wiem o co chodzi. No teraz jest do obalenia już Elzbieta 2 wiecie, a ogolnie no coz... ale to było uczciwe i tyle. Np. Bitelsi. Bitelsami ją obaliłam - niech jedzie spotkać sie z fanami Bitlelsów - pasuje jej? Nie. No i jest obalona i tyle. I odkąd to bank ustawia się o pracę KRÓLOWĄ wiecie. Jak już to kredytem. Nie wiedziałam że to jest wydział filologii angielskiej. NA MNIE. tyle potrafią wiecie i leją ze mnie że paczkę mi wezmą i tak sie całość skończy na sznurze bo mimo wszystko matka a ja. A wiecie co ja robię? Wieszam to całe towarzystwo bo jak mieli mi tyle do powiedzenia to mieli przysłać fenol a nie pierdolić bo odpowiadają trochę za ludzi czy nie, a ze bank rządzi to pierwsze słyszę. KREDYTAMI. Nie rozumiem takiego układu i go nie popieram bo? NIE MAM PRACY W BANKU , nie miałam na to ZADNYCH SZANS. ZADNYCH!!!! Nikt się tym nie zainteresował i wiecie obecnie ani sklepu, ani magazynu - tak mogłabym wziąć kredyt i się wynieść i tak im wszystko rozwalam. Niech żyją dalej telewizją bo jadą , że CZYM JA ŻYŁAM W PRACY? Chyba telewizją. Nie - akurat żyłam pracą, ale jeśli maja takie pojęcie to proszę bardzo. Jedyne co mieli zrobić to wiecie CHOĆ MI WSPÓŁCZUĆ że po kradzieży passu USA zostałam bez infa o kasie matki, matce bez kredytu - i tak skończyłam. NAWET TYLE UCZUĆ LUDZKICH - to proszę bardzo - niech se robią co chcą. Rodzina królewska ma konta w USA znowu - mogą tam grasować jak za starych dobrych lat bo co prawda to prawda JESZCZE MUSIAŁAM LICZYĆ SIĘ NAWET Z DIANĄ. No i hahaha - prosze bardzo i tyle. A te banki to wiecie jak sie ustawić kimś bez kredytu pracę mając to chyba Dianą Spencer bo co można robić w banku bez kredytu. Ja nie wiem. To przeciez sieć burdeli zostaje bo co i tyle :( Nie wiem :( Macie jakiś pomysł? bo ja jestem idiotką? No wiem, ale CZEMU? I tyle :(

Wiecie powiem wam że WŁASNIE TEMU zostawał im tylko Henry 8 bo tak to tam jest, że kobieta nie powinna rządzić nie chcieli Elzbiety 1 bo własnie NIE POWINNO BYĆ KOBIETY - powinien być FACET TAM!!! I nawet tego nie rozumieli już i tak sie wszystko skonczyło wiecie. A reszta to jest BEZSENS. także wykończyć Elzbietę 2 to nawet nie potrzebaby filologii chociaż? No ale wtedy musiałaby to byc NAPRAWDE KOBIETA, a kto to jest? Czas na zdjęcia CZĘSCI INTYMNYCH ELZBIETY 2 a przynajmniej piersi. Naprawde. Albo wyniki badań hormonalnych bo jedyne czego nie możemy stwierdzić to to, że John Lennon był homoseksualistą nie wiedząc o królowej Elzbiecie 2 niczego co mogłoby na to wskazywać, a nawet jesli będziemy wiedzieć, że był to kiedyś mężczyzna to Lennon be Joko też się nie da, że ciągnęło go do WŁADZY i to jest prawda - kiedyś poleci matmą i tak POWOLI będzie miał władzę. Bo o to chodzi. I tyle. A wszyscy będą mu wykazywać że był homoseksualistą PODŚWIADOMYM stojąc o Elzbietę 2 i wieszając się przez nią w sumie bo i on i jego żona powiesili się z zupełnie róznych powodów i Joko można zrozumieć wiecie, ale jego? i tyle :( Bo jaki tam jest poziom. TAKI!!!! Ani paczki na adres nie umiałam dostać ZA MATMĘ. Pół roku już czekam!!! Pól roku - czy wy to rozumiecie? To zrozumcie. Ja z tymi deklami nie mam NIC WSPÓLNEGO. I teraz powiedzcie - czemu ja nie jestem w Anglii? Bo babcia miała honor, a reszta? :(

Dzięki a forum,a le nie skorzystam. Naprawde :( Co poza tym? Nie wiem. Na razie idę ze smutkiem. Może przejrzycie na oczy JAKIE SĄ PRAWDZIWE WARTOŚCI W ŻYCIU? I tyle. A jeśli nie pozostaje wam parlament brytyjski i ich wartości. W SUMIE? Odcinek to jest. I tak mnie skierowali na studia, gdzie ludzie zrobili z siebie odcinki. I tym byli dla wszystkich, dla całego tego społeczeństwa. I to sie stało przez Anglię takze - książkę mieli zniszczyć i by mogli być, a tak nie. Ta książka prawdziwych fitosocjologów GDZIES JEST. GDZIE? Nie wie nikt. GDZIEŚ po prostu GDZIEŚ. ALE GDZIE? i tyle :(

Ale wiecie to ze ja jestem w Polsce to jest ALTERNATYWY 4. Ja nie wiem jak to nazwać. Alernatywy 4 z rodowodowem od 1 męczenników. Ale tam każdy miał pracę. A tu? I tyle. I ta rodzina tu to śmiech przez łzy. Babcia 5 dzieci w KEW - prababcia, a bacia 3 dzieci - jedno straciła. Dlatego mogą być w KEW bo jedno dziecko babcia przez KEW straciła i tak w tym KEW mogą w Anglii być. Bo z prababci nie - 5 całych zdrowych dzieci. Przez to ona ma władzę, ale jest bez znaczenia - zupełnie. Za dzieci :(

Ta babcia 1 dziecko straciła i co było dalej? Dalej byla BONA. No właśnie... Bona? czyżby? i tak moze byc w KEW. Bo Bona była i owszem, ale to nie jest ani początek ani koniec tej opowieści. ANI ŚRODEK. A co tu robi Mengele? i tyle. A królowa Wiktoria - 1 dzieci i brak stałej pracy. Ale KEW :( GDzie moja renta i koniec!!! Przykro mi :(