Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiało kulturą

TELEWIZJA NA KARTE

Polecane posty

Gość powiało kulturą

chcielabym kupic zestaw TNK poradźcie jaki dekoder kupic i czy one są dobre, teraz mam naziemną cyfrowke i dekoderltc i czasem moge obejrzec pol godziny dziennie filmu a potem brak sygnalu, dekoder jest do kitu a jest prawie nowy, nie chce drugi raz sie naciąc więc prosze aby ktos kto ma TNK poradzl mi co kupic i czy wogole to bedzie dzialalo czy tez bede miec problemy. czekam na opinie i porady. dziekuje

Gość coraz wiecej ludzi
bojkotuje tv chcesz nabijać im oglądalność za friko ?

Gość powiało kulturą
nie ja cjce zwyczajnie miec jakąkolwiek tanią tv, teraz mam cyfre naziemną ale ciągle mam problemy z dekoderem dlatego prosze o opinie.,nie wiem czy ich dekodery są dobre, nie znam sie na tym

Gość ja mam i sie nie chwale
tylko szaring

Gość powiało kulturą
a jaki tuner warto kupic? bo co trzeba miec to ja wiem tylko nie wiem jak taki sprzęt sie potem sprawuje, mam juz tuner do telewizji cyfrowej naziemnej i nie mige nic ogladac bo jest BRAK SYGNALU. antena jest dobra dekoder tez a ja nie mam tv, więc pytam zeby ktos mądry kto ma TNK mi doradził,

Gość powiało kulturą
upssssssssssssss

Gość powiało kulturą
up

Jak dla mnie, najlepiej zainwestować w zestaw do odbioru naziemnej telewizji cyfrowej. Wtedy jest to koszt tylko jednorazowy, a nie comiesięczny - nie trzeba w ogóle płacić za odbieraną telewizję. Płaci się tylko na początku za dekoder i ewentualnie antenę. Tanio takie zakupy zrobisz na wasserman.pl