Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kl mno

drugi poród, kiedy jechac do szpitala?

Polecane posty

Gość kl mno

mam pytanie... przy pierwszystm porodzie pojechałam do szpitala, gdy mialam skurcze regularne co 10 min, a teraz przy drugim kiedy nalezy jechać? co ile one musza występować? Wody mi nie odeszły i pewnie nie odejdą, w pierszej ciązy miałam je przebijane w szpitalu. Prosze odpiszcie. Jeżlei moge sie jeszcze zapytac, czy drugi poród jest krótszy, mniej bolesny? Jeżeli w pierwszym nie miałam skurczy krzyżowych czy teraz też mnie one omninął? Miałam tylko parte.

Jechalam jak bole byly co 6 min,staralam sie duzo rozchodzic bardzo pomoglo no i ciepla kapiel,pojechalam z 7 cm rozwarcia i jeszcze trwalo to ponad 2 h,wiec spoko,pierwszy porod bole krzyzowe drugi tylko brzuszne mniej bolesny.powodzenia!

Gość kl mno
to jade... :O mam skurcze co 7min ale jeszcze się trzymam, własnie sie spakowałam

ja jechałam jak miałam co minutę :P pierwszy raz pojechałam jak były co 3 minuty, ale ustały i wróciłam do domku. po 2 godzinach jechałam znów i tym razem wyszłam ze szpitala z maluszkiem :) no ale do szpitala miałam 5 minut jazdy. przyjechałam o 21, urodziłam chwilkę przed 23, a skurcze regularne miałam od 2 w nocy (co 7 minut).