Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzia852000

Nie wytrzymuje ze sobą.

Polecane posty

Gość madzia852000

Głównie przez wygląd. Jestem nie atrakcyjna,brzydka. Mam bliznę po oparzeniową. Na ręcę(całej długości). Mam siebie dość tak poprostu.

Gość lindkias
o boze.kochana uwierz ja wiem ze ci trudno.Ja tez mam blizne na rece,na twarzy po szyciu oka i z ospy naszczescie nie wielkie,na rece weksza 4 cm ma.tez chce zebym ich nie miala ,ale trudno ludzie maja wieksze problemy..

Gość lindkias
dodam ze mam problemy z cera,troche ze soba ale to nie jest najwazniejsze w zyciu,ciesz sie ze jestes zdrowa.

Gość lindkias
Co maja powiedzieć ludzie chorzy na wózkach inwalidzkich?Chcą żyć,zaakceptuj ja znam dziewczyne ktora ma blizne na clej lewej rece,a jest szczeslwa i w niczym jej nie przeszkadza,ma ja z wypadku.

Gość dvodessa
Hej na problemy z cera polecam maseczki z alg-mozna kupic na allegro i krem ze slimaka

Gość madzia852000
Używam różnych kremów i maseczek na twarz. A na blize uzywam kremu NO SCARA blizna ma gdzies ok 20 cm. ale ona jest dosc szeroka i wydaje sie ze to jest nie wiadomo jak duze. WIecie co jest jeszcze głupie? ze duzo osob mi mowi ze jestem sliczna i ladna :( ale ja w to nie wierze.

Gość dvodessa
zrób sobie fajna fryzurke, kup kosmetyki-nie musza byc drogie, fajny ciuszek, butki, jakas błyskotka, opal sie troszke i poczujesz sie lepiej

Gość madzia852000
Noszę rozpuszczone włosy (zawsze nosiłam związane).Jestem blondynką włosy mam do ramion. Mam 175 cm i ważę 64kg :( DObija mnie waga i wzrost. Jedyne co mi się podoba to to ze jestem blondynką.

Gość lindkias
madziu ja mam tak samo,tez slysze ze jestem bardzo ladna naturalna.a ja sie smieje i mowie ze klamia,albo tak mowia zebymnie pocieszyc.Skora tak mowia to rzeczywiscie tak jest:D Glowa do gory bedzie dobrze:) A nie myslalas o jakims zabiegu usuwania blizny? To ja ci polecam,ale pamietaj to jest zabieg dlugotrwaly. Smaruj blizne Kolagenem Naturalnym Inventia,ale efekt czy za dziala zalezy od blizny i tak jak pisalalam czas,musisz byc cierpliwa.

Gość lindkias
Jestes blondynka to fajnie,ja tez:) Jestes wysoka i wcale tak duzo nie wazysz.

Gość tęks
widuję czasem na mojej ulicy dziewczynę, która ma zdeformowaną twarz, szczególnie prawą stronę, zawsze chodzi z mocno zaczesanymi na twarz włosami drobna, szczuplutka zawsze jak ją widzę, to dziękuję Bogu, że może nie wyglądam jak angelina jolie, ale nie mam tak strasznych problemów pomyślcie jak może czuć sie taka dziewczyna ze zdeformowaną twarzą:(

Gość madzia852000
Myślałam o zabiegu laserowym. Ale słyszałam opinie że może się również pogorszyć. Blizna jest dośc strara ma prawie 14lat. I nie wiem czy da sie jeszcze coś z nią zrobić. Krem który uzywam NO SCARA jest dość dobry wszyscy widzą róznicę ale nie ja. Blizna (ponoć) się rozchodzi robi się bardziej gładka.

Gość tęks
używałam no scar na blizny potrądzikowe i byłam zadowolona nie załamuj sie, na efekty trzeba czasem poczekac

Gość madzia852000
Ja również czasem się cieszę z tego że nie mam gorzej. Ale dla mnie to i tak jest koszmar. Dbam o siebie. Staram się dobrze ubierać. Ale ja wcale nie czuję sie lepiej. Potrafię tylko się porównywać do innych osób :(

Gość tęks
problemem nie jest blizna, mysle ze problem jest głębszy w psychice moze warto skonsultowac sie z psychologiem

Gość madzia852000
Ja również tego kremu uzwam na twarz i jestem zadowolona :)

Gość madzia852000
Tylko nie psycholog... Mam koleżankę. I powiem szczerze że dziękuje Bogu że nie wyglądam tak jak ona.. Ona jest mała gruba włosy jak afrykańczyk taką szope ma straszną. MASAKRA twarz ma strasznie strasznie szeroką i jeszcze totalnie beznadziejnie się ubiera i ciągle powtarza że jest PIĘKNA. I nic by do tego nie miała ale ciągle mnie dołuje że mam się nie przejmować bo może kiedyś będę ładna :( Już się zastanawiałam moze ona poprostu jest zazdrosna o osoby które są od niej ładniejsze chociaż troszeczkę.

Gość madzia852000
bym*

Gość madzia852000
Miałam wrzucić swoje zdjęcie ale obawiam się ze jakiś znajomy może zobaczyc.

Gość zuzeczkassss
musisz uwierzyc w siebie bardziej,