Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jasmina***

na ktora prace sie zdecydowac?

Polecane posty

1.na produkcji czekolady, 3zmianowa lub 4. wynagrodzenie 9zl netto. 5min rowerem 2.w hurtowni odziezy, 6-16 w tygodniu +6-14 sobota. na poczatek 1600netto. dojazd 30km. ?????????? szukam bezskutecznie innej pracy,

Gość czerwona_porzeczka
Ja bym wybrała pracę, która jest bliżej.

Gość ja tylko tego,że udało jej się
a w tej 1 ile zarobisz miesięcznie? nie pisz stawki godzinowej bo nic to mi nie mówi--tylko realny miesięczny zarobek

Gość manymany
30 km to też nie dużo fakt wydajesz na dojazdy, pewnie z 200 zł pójdzie z tych 1600 plusem w tej drugiej,że 200 zł zostanie w kieszeni z nocnej zmiany możesz wrócić zdrzemnąć się i załatwić ważne sprawy w urzędach hmmmmm zastanowić się troszkę trzeba. bardziej opłaca się na pierwszy rzut oka pierwsza

1. ok. 1400zl, tylko ze praca dopiero za miesiac na 40h tygodniowo, 2. 58h tygodniowo, sporo i dojazd, po roku 2000netto realnie, ale dalej i dluzej. 150zl dojazd

dlatego pytam, bo sama sie waham. Z drugiej strony na produkcji ciezej. Ale do hurtowni dojazd i to nie latwy. do tego tak dlugo, ale kasa pewna. 1.nie zawsze bedzie praca. Cholera, nie wiem!!!!!!!!!!!!!

Gość pulpcia
ile masz lat i jakie wyksztalcenie?

otulona snem->tak zamierzam,ale nie mam kasy na start i tyle odwagi i pewnosci siebie, chociaz de to wielkie marzenie:)

21lat,srednie i nie stac mnie na prace za 1000zl w biurze minus dojazd, ani za 5zl na h mnie nie stac

Gość pulpcia
wybierz ta mniej uciazliwa fizycznie, bo jesli w tej fabryce czekolady mialabys stac przy tasmie i przez 8 godzin wykonywac te sama czynnosc, to mozna pasc

Gość dvodessa
tam gdzie bliżej-jak paliwo bedzie po 10zł-to na samo paliwo bedziesz pracowac-a rowerem-zaoszczędzisz

Gość gucio pl.
jasmina wybaralabym to pierwsza ale potem napislas ze pirwsza nie zawsze bedzie, wiec teraz wybaralabym druga a masz jak tam dojechac na6 rano??

w hurtowni o wiele lzej i po roku zarobie 2000, godzin masakrycznie duzo i 6 dni w tygodniu pobudka o 4:00 najpozniej, powrot o 18. w sb o 16. wiele w domu nie zrobie:((( h. nic nie zalatwie,ale kasa wieksza, bo godzin sporo

Gość dvodessa
jak bez nocek to dasz rade-mozna przywyknac

Gość u89u89
a nie masz gdzies biedrony w poblizu? podobno podniesli pensje minimalna na 1800zl brutto, a praca na pewno lzejsza

Gość dvodessa
a pracowałeś/łas w markecie? tam wcale nie jest lekko

sama mam juz metlik niezly. tak, mam jak dojechac, chociaz bede musiala osoby trzecie w swoj dojazd zaangazowac:/ Cholera. Pojde najpierw do hurtowni. na te 3miesiace. bo w fabryce dopiero za miesiac szkolenie i praca. dojazd mnie wykonczy ale coz..

pracowalam w sklepie i wcale nie jest lekko, nie kazdemu i nie wszedzie na noce nawet ok, ale wiadomo. 5 osemek pod rzad meczy