Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WróżkaWestalka

Powróżę

Polecane posty

Gość wróżka beciuszka
do lexxe. waszą kartą związku jest kartę KOCHANKÓW. Związek ten Mozę być pełen dylematów, wyborów miedzy osobami trzecimi. Ważne jest by dokonywać wyborów intuicyjnie, wtedy będzie szczęście na pomyślność. Brak zdecydowania będzie prowadzić do rozpadu.

Gość wróżka beciuszka
Sylwusiaaaa87 wasza kartą związku jest numer 2 KAPŁANKA która uosabia siłę kobiecości i tajemniczości w tym związku. Utrzymanie związku będzie możliwe dzięki pasji, namiętności, i brakiem okłamywania się.

Gość wróżka beciuszka
111111edith1111111 wasza karta związku jest KOŁO FORTUNY. Jest to karta zmienności i burzliwości. Wiele może nie zależeć od was. Los może być bardzo dla was przychylny ale czasami mogą zdarzyć się smutne chwile. Wszystko zależy od tego jak szybko przystosujecie się do nowych zmian

Gość idealni dla siebie
do WróżkaWestalka proszę o wróżbę na przyszłość ja Beata urodzona 02.05.1988 a partner Piotr 06.12.1984 r czy będę z nim szczęśliwa jaka jest nam zapisana przyszłość ? pozdrawiam i dziękuje serdecznie :)

Gość Katarynnnnnnnna87
Katarzyna 13.09.87 co z miłością? jest szansa na poznanie kogoś? ostatnio poznałam faceta, ale nie odezwał się do mnie:(

Standardowo 3 pierwsze osoby mogą zadać pytanie i odpowiedź otrzymają za damo. Proszę podać pytanie oraz imię (lub imiona-jeśli pytanie dotyczy kogoś jeszcze)

Kasiu, Chłopak się nie odezwie... w ogóle czeka Cię bardzo ciężki okres w najbliższym czasie, takie załamanie dość duże. Teraz nawet brak wiary w siebie doprowadzi do załamania, ale też to wygląda trochę tak, jakbyś czekała na zmianę nie robiąc zbyt wiele,żeby zmienić swoją sytuację... Marzysz o czymś a nie zabierasz się za realizację. Ale widzę też że pod koniec roku pojawi się u Ciebie mężczyzna, starszy, z silną osobowością, ktoś ustatkowany, on sprawi, że Twoje życie się zmieni na lepsze. Nie dość tego zaraz po nim pojawi się kolejny młodzieniec i choć będziesz przekonana do tego starszego, to będziesz się zastanawiać z kim lepiej ułożysz sobie życie... Na dzień dzisiejszy widać, że będzie to ten starszy, do niego będziesz bardziej przekonana i z nim widać związek.. poważny związek :-)

Gość adasasa
A mozesz cos o mnie powiedziec i moim zwiazku .Czy faktycznie moje przeznaczenie to jest co Ty robisz ....że mam pomagac ludziom ?Chciałabym wiedziec czy warto byc w takim zwiazku jaki teraz jest czy on jest szczery i sie zmieni

Gość darusiaaa12345
daria 16.05.1983 jak prezentuje sie moje zycie uczuciowe i,jakiego mężczyzne widzisz obok mnie?

Gość adasasa
Wioleta 11.09.1981, Bogusław 11.09.1975

Gość adasasa
Wioleta 11.09.1981 , Bogusław 11 09 .1975

Gość Milady Milorda
Kasia, 04.06.1988 Jakiej płci będzie mój maluszek, który na świat ma przyjść we wrześniu i czy będzie zdrowy? Jak się dalej potoczą moje studia, ogólnie edukacja z co z pracą?

Gość Milady Milorda
Wróżko, proszę jeszcze mnie tez dopisać. W ciąży nie wolno się stresować :P A pytania dla mnie wązne bo stoję w miejscu i nie wiem, którędy droga.

Gość adasasa
Z góry Ci bardzo dziekuje :)

Moniko, Wierz mi, że jak facet zdradza, to od razu to wychodzi. Nie nie widać tu innej kobiety ani nic co by świadczyło o zdradzie. Ale Twoja postawa, takiego wycofania sprawia, że Piotr czuje się taki niechciany, odtrącony, brak mu wiary w Was. On ma jakieś tajemnice, ale to nie kobieta, zostaw to bo nie wpłynie to źle na Wasz związek... Podchodzicie do siebie tak bardzo mądrze... powiedziałabym że rozsądek góruje teraz u Was a nie dzikie uczucie :-). Czy Ty pracujesz? Jeśli tak, to nie rozgląda się ze Tobą jakiś kolega? Co do pracy widzę, że ta jego postawa jest taka zbliżona do Ciebie... On czeka... Brak wiary w siebie i czekanie na zmiany ...

Gość Milady Milorda
Ja też ładnie proszę :(

Gość agnes1822-12
poprosze o wrozbe Agnieszka 22.10.1979 czy w tym roku uda mi sie zajsc w ciaze? jesli nie to kiedy?

Gość kwiatekbialy
Co bedzie z mirkiem?Czy poznam na zywo? Czy widac ze zarobie duze pieniadze? on 010180 gabi151176

Dario, nie wiem czy jesteś w związku czy jakis zakończyłaś, ale nad czyms się zastanawiasz... pojawi się niedługo jakiś mężczyzna, ale Ty się szybciutko wycofasz, widać strach u Ciebie przed zmianami, podejście dośc chłodne do mężczyzn, rozczarowanie. Ty musisz coś przeżyć... zanim zbudujesz związek... A związek będzie, ale nie wcześniej niż za rok.

Gość mi też powróżysz?
Ja 26.02.1988 On 14.03.1976 Jak widzisz naszą przyszłość? Pozdrawiam;)

Gość a czy moglabym tez poprosic
jedno pytanie-czy zdam?>? mam 19lat

Gość mi też powróżysz?
Ja 26.02.1988 On: 14.03.1976 Jak widzisz naszą przyszłość razem? Pozdrawiam;)

Gość darusiaaa12345
wróżko napisz mi proszę jeszcze coś o moim aktualnym związku,partnerze...daria

Wiolu, Hmm.. Karty mi pokazują jakbyś trochę dziecinnie podchodziła do tego związku...Brakowało Ci dojrzałości. Bogusław natomiast jest mocno skupiony na pracy i widać, że w tym sensie można na niego liczyć. Widzę, ze jest trochę między Wami walki, ale też jak na razie te konflikty są w miarę rozwiązywane. Natomiast jak nie dojdziecie do porozumienia, to w przyszłości widać rozstanie... Co więcej Ty nie chcesz zauważyć, że możesz być przy nim szczęśliwa..