Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość msdc

faceci jednak wolą kobiety przy kości??

Polecane posty

Gość msdc

Hej, mam 21 lat , jestem szczupłą osobą , ale też nie za chudą Spotykałam się z różnymi facetami w róznym wieku, a do 25 góra. Po każdej nie udanej znajomości oni znajdują sobie dziewczynę, która ma o wiele więcej ciała ode mnie. Jest to dziwne odkrycie, bo jak byli ze mną, to się dziwili takim osobom. Nie chcę tutaj nikogo obrażać, ale zawsze mi mówili, że wolą szczupłe dziewczyny. Teraz spotykam ich z kobietami, które mają gdzie niegdzie ciałka. Jak to jest w końcu ?

Gość już wszystko wiem
nie wiesz, że faceci zawsze kłamią?

Gość zalamanajestemdocna
tak, tak jest, nie otylosc, nie chudosc, ale lekka nadwaga ich najbardziej kreci, wiem, bo mialam rozne wagi w zyciu. to normalne, instynkt, wiadomo ze nie powiedza tego wprost, bo sie wstydza przed kolegami itd ale tka prawda. druga opcja - jestes brzydka

Gość msdc
pewnie i kręci ich to , ale to mogą mówić wprost, a czasami spotykałam się z takim czymś , że się wporst 'naśmiewali' z grubszych kobiet... wtedy to nie fajnie się czułam..

Gość msdc
owszem krągłości pociągają facetów, ale w tym przypadku mi nie chodzu o krągłośći :)

Gość zalamanajestemdocna
Levviatan - eeee a czym to sie rozni? to znaczy ma miec cyce jak donice, doope jak kim kardashian ale talie osy? nie dziwie sie ze nie masz partnerki :O takie figury nie wystepuja w naturze, po pierwsze operacje plastyczne zmieniajace proporcje, po drugie photoshop

Gość zalamanajestemdocna
nie chodzi ci o kraglosci tylko o kobiety przy kosci... jaka jest definicja kobiet przy kosci? mozesz to jakos okreslic? 5 kg nadwagi? 10?25? duza doopa, cycki, brzuch?

Gość msdc
a co do piersi, to własnie te dziewczyny nie są nimi zbytnio obdarzone, w sumie ja też :D

Gość msdc
przy kości, to jesli ma tak z 8 -10 kg nadwagi, może w ten spoób..

każda inaczej wygląda. ja ważę 54kg na 163cm, a PODOBNO wyglądam szczuplej. Ja lubię swoje krągłości i wiem, że faceci też lubią. Ja tez lubię jak facet ma tochę brzucha, dupkę fajną okrągłą. Głupio takie chuderlaki dotykać, nie ma za co

Gość zalamanajestemdocna
aha, czyli idzie w brzuch i biodra tak? 8-10 kg ale od jakiej wagi? najnizszej wlasciwej czy najwyzszej wlasciwej? nie dogadamy sie bo dla kazdego kobieta przy kosci wyglada inaczej :D moze daj linka ze zdjeciem :)

Gość msdc
ja mam 172 i waże 58-60 zalezy od pory , keidys wazyłam 55.. ale to już mineło ;/ jednak mi mówię, że jestes chudzielem...jednak przychodzą takie dni, że denerwują mnie moje nogi i tyłek .

Gość msdc
dam przykład jeśli kobieta ma 165, a wazy powyzej 70 kg

Gość mikemaruda
a kto by sie chcial przytulac do kosciotrupa? ok,mialem kiedys chuda laske,fakt wygladala super,jak modelka i co z tego jak sie do niej przytulalem to jak nekrofilia :o zero piersi,bioder, ja lubie jak kobieta ma cialo,a nawet tłuszczyk wiadomo ze grube kobiety sa lepsze w lozku :P

Gość zalamanajestemdocna
ty jestes szczupla, nie wiem jaka masz budowe, ale z wlasnego doswiadczenia wiem, ze faceci mowia co innego, bo teraz jest (byla?) moda na chude figury, musieli podpasowac sie w mode, ale instynktu nie oszukasz, tak jak kobiety wola wysokich, bo zapewnia im wieksze bezpieczenstwo tak mezczyzni wola te z cialkiem, (nie otyle)bo latwiej im donosic ciaze, wygladaja na zdrowsze.

Gość msdc
tak teraz sobie uświadamiam , że moi kumple, oglądają się za szczupłymi dziewczynami, ale jeśli chcą się z kimś związać to jest grubsza.. czyli całe życie byłam okłamywana i będę dalej .. no trudno, faceci dlaczego wy tak kłamiecie !!

Gość mąż swojej żony
w łożku potrzebna jest kondycja bo to ćwiczenie fizyczne jak można pierdzieilć bzdury że grubsze w łózku są lepsze?Chyba tylko w tym z szybciej zaczynają sapać ze zmęczenia:(

Gość warszawwwiak
buhahaha sex to nie fitness potwierdzam,mam nowa kobiete,ma ok10 kg nadwagi i to niesamowite,ale nigdy nie bylo mi tak dobrze,pelne piersi,kragle biodra tyleczek,prawdziwa bogini moja ex byla szczupla ale nie chuda,ale ciagle jeczala ze jest za gruba,sex tylko po ciemku,masakra :o

Gość msdc
no niestety, też mam wiele kompleksów ... a jak to jest z rozstępami i celullitisem , czy faceci to zauważają ? a i podobno niektórzy wolą mniejsze piersi ;D

Gość warszawwiak
jak facet ma cie nago w łozku to nie patrzy na cellulity tylko na inne czesci ciala :P kobiety,same sobie wkrecacie jakies jazdy przypomnialo mi sie ze moja ex sie malowala do lozka i po sexie tak spala u mnie,mialem cala posciel w tuszu brokacie i w innym badziewiu :o

Gość kasiaczekasia
prawda,faceci ogladaja sie za szczupłymi a z grubymi wstyd sie pokazac....ale to tylko jak koles jest idiota,moi bracia maja całkiem puszyste laski i jakos zaden z nich nie narzeka

Gość asdfasad
Każdy chłop woli chudsze, no chyba,że chce poruchać to woli łatwiejsze a wiadomo, że grube są łatwiejsze.

Gość msdc
grubsze łatwiejsze !!??? proszę CIę, moim zdaniem własnie te kobiety ,które są przy kości mają więćej odwagi, są zdecydowane i wiedzą co chcą, są pewne siebie

Gość asdfasad
Grube są łatwe i wiem co mówie, chude mogą sobie przebierać w chłopach a gruba musi brać co się nawinie. Po za tym grube tylko siedzą w fotelu i świdrują oczami co by tu jeszcze zjeść, a chude są pracowite, umieją zadbać o siebie i dom, i nie mają czasu na tycie.

Gość msdc
jestem szczupła i też siedzę i świdruję oczami co by tu zjesc ;D

Gość tnuisrnjh
1) mam kolezanke, ktora nosi rozmiar 42, ale ma piekna twarz i wlosy, wyglada zjawiskowo, wiec sie kreca wokol niej 2) mojemu bylemu strasznie podobala sie nasza 'znajoma z widzenia', taka kwadratowa, przy kosci, o wiejskiej urodzie tandeciara :D strasznie dzialala na niego i uwazal, ze jest "szczupla"