Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghrf

Chyba sie zakochalam ... w brzydkim chlopaku, tzn niezaladnym

Polecane posty

Gość dghrf

jest nizszy ode mnie. po za tym zgarbiony, nie widujemy sie czesto, ale na gg, jest swietnie, w realu skolei gorzej :O sama nie wiem, czy to zakochanie, czy zauroczenie. predzej to 2. ale tak czy siak.. dawac nadzieje i kontynuowac znajomosc ?

Gość dghrf
:(

Gość taiwan xt
no pewnie ,ze kontynuuj

Gość ile masz wzrostu
a ile ma on! Ważne, aby miał od 170 cm w górę. Wtedy spoko!!

Gość dghrf
ale wiesz.. on sie inaczej zachowuje w realu, jak bym go zupelnie nie interesowala, jakbym mu sie nie podobala, a randke (a byly juz 2) traktoeal jak wypad z kolezanka, zadnych podekstow(vczego duzo jest na gg, zzartow itd)

Gość taiwan xt
moze mu się garb wyprostuje ,a tobie ortografia i będzie git

Gość Propozycjaaaa
wiesz ja tez sie kiedys zakochałam przez gg , chłopak nizszy , nawet przystojny ale nizszy na gg instrygował itp ale na zywo żadnej chemi ,,,umowiłam sie z nik kilka razy ale szkoda czasu

Gość dghrf
no wlasnie.. ja podobno mam 170, a on jest nizszy ode mnie. poznalam go na Sympatii, i tam ma wpisane 170, jednak wtedy kiedy sie spotkalismy mialam wyzsze buty, moze jak wloze baleriny, to bedziemy na rowni ?

Gość dghrf
a gdzie niby blad ortogr. zrobilam ?

Gość ile masz wzrostu
No niestety... skoro ty masz 170 cm, a on tyle nie ma to musisz dać sobie z nim spokój, bo to niezły kurdupel jest :( Tacy faceci są żałośni... boże co ja gadam, takich to nawet facetami nazwać nie można, to kolesie!!

Gość dghrf
Mhm, wlasnie bylam w niezlym dolku psychicznym, jak wrocilam z 2 randki. mowilam sobie, ze go odpuszcze, zaczne coraz mniej pisac, ograniczne emotki, az wkoncu zostawie. ale on jest taki, ze sie nie da ! i mimo tego wygladu chcialabym chyba jeszcze raz. za 1 razem bylo swietnie, ale tak jak mowie, jego zachowanie mi sie nie podoba, w dodatku za mnie nie zaplacil. moze dlatego, ze wydal w ten dzien 70 zloty juz ? ale czuje jakby 0 zainteresowania wtedy, w dodatku ja wiem, ze zasluguje na kogos lepszego. wtedy tak sie zle czulam.. idac z nim ulica i patrzac jak innni sie na mnie patrzą, wstyd mi bylo ze ide z nim :( taka prawda.

Gość ile masz wzrostu
Kurdupel poniżej 170 cm nie powinien mieć w ogóle laski. Niech on BOGU dziękuje, że w ogóle jakakolwiek laska się z nim chciała umówić. Zostaw go, on i tak jest Tobie wdzięczy że sie poświęciłaś i poszłaś z nim wśród ludzi :)

Gość fqfqfrqerqew
Zakończ znajomość, zniszczysz mu życie jeśli pozwolisz na coś więcej...

Gość dghrf
ale jak to zrobic ? ja tez o tym wiem, chcialabym kogos poznac, ale nie umiem.

Gość ile masz wzrostu
Powiedz mu że jest za niski i tyle. Zrozumie :)

Gość dghrf
Nie, nie powiem mu tego, bo on o tym wie doskonale, i gadalismy o tym, powiedzialam mu, ze mi to nie przeszkadza :( jemu tez, ze ja jetsem wyzsza, bylybym nie byla zbyt widocznie wyzsza od niego. powiedzialam mu, ze mi to nie przeszkadza, bo myslalam wtedy o tym, jakie buty wtedy mialam, i jak nadejdzie lato, to moze bedziemy rowni wzrostem ?

Gość jeśli ma duże stopy
Boże.. ty nic nie rozumiesz!! Jeśli ona ma mniej niż 170 cm, to powinien mieć BARDZO niską dziewczynę, bo przy równej będzie tragedia. Nie ma nic gorszego jak niedopasowanie wzrostem w związku!! Charakter to pikuś, zawsze można go zmienić, a wzrostu się nie zmieni!! Zresztą... 169 cm to dzieci w podstawówce mają i 90-latkowie. Normalni faceci nie mają prawa tyle mieć, bo to kpina jakaś !!!

Gość dghrf
jego starsi tez sa niscy.. a ja jestem jedna z wuzszych dziewczyn, pewnie mam 171, a on ma 168/9 :O wkurza mnie to ! musze skonczyc, ale nie daje rady :(

Mam 169 cm wzrostu i NIGDY nawet nie splunąłbym na laskę o tym samym wzroście co ja, nie mówiąc o wyższych!! Przy moim niskim wzroście mogę mieć dziewczynę nie wyższą niż 155 cm !!!

Gość ccl
a gdzie niby blad ortogr. zrobilam ? ale na gg, jest swietnie, w realu skolei gorzej sama nie wiem, czy to zakochanie, czy zauroczenie. Szukaj!! :D

Gość buu :(
kurduple sa aseksualni i kiepscy w lozku

Gość dghrf
wlasnie na gg nie wydaje sie aseksualny, fajnie sie z nim o tym gada, ale jak jestesmy juz na randce, to wlasnie nic z tych rzeczy, 0 komplementow, po za tym wydaje sie b.niesmialy.

Gość zlej charakter
w związku najważniejszy jest wygląd i wzrost! A on niziołek, nawet do 170 cm nie dobił, więc jakby się nie starał - zawsze będzie dla kobiet zerem !!!

Gość dghrf
w związku najważniejszy jest wygląd i wzrost - z tym niedokonca sie zgodze, dla mnie jest wazny, ale nie najwazniejszy

Gość gość
Nie byłabym z niższym od siebie facetem.