Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fsdgsdfgdfg

mam dosc...trudy macierzystwa

Polecane posty

Gość fsdgsdfgdfg

myslalam ze bedzie inaczej... jade na spacer i widze spokojne bawiace sie 1 zabawka patrzace w niebo/drzewa dzieci... moj syn krzyczy nie chce siedziec w wozku... ciagle robie eeeeeeee chce zeby mu wszystko pokaywac....... jestem zmeczona mam dosc

Gość jakak
mam tak samo :( wierci sie i krzyczy

Gość Olalala88
Ja mam to samo , ucieka mi , krzyczy , spacery to dla mnie koszmar

Gość hhhhhhhhhhhhhhhjhj66
wystarczy wywalic wozek i kupic chuste a nie uzalac sie na kafe

myślę, że innych widzi się troche inaczej a może te kobiety też mają takie dni gdzie dziecko krzyczy, wierci się, jest niespokojne itd. :) głowa do góry!

Gość chyba zartujesz - wolisz
dziecko tepo patrzace w sufit o d zainteresowanego światem? nie marnuj tego zainteresowania, to bedzie procentpwac! Dzieci sa szalenie chłonne, szybko sie ucza, wykorzaystaj to!!!

Gość fejsssssssss
taaaaa wywalić wózek i kupić chustę... a jak masz dwójkę dzieci to i dwie chusty... jak jest wózek to trochę chociaż plecy odpoczną a nie ...

fejss - mam sąsiadkę jeszcze rok temu chodziła na plac zabaw tak: jedno w nosidle z przodu, drugie w nosidle z tyłu, dwie starsze dziewczynki za rękę... teraz ma piąte i widzę, że się przeorganizowała i te co nosiła na plecach ma w wózku;) kobieta ma góra 55kg i nie wiem jak ona to robi! nie wiem ile ma Twoje dziecko autorko, ale może nosidło, moze plecak specjalny - moja woli go dużo bardziej niż wózek...ciesz się, że taki ciekawski - moje takie nie są i nie wiem co będzie z nich rosło;)

Gość sallamandra
Pomysl sobie tak -to nie sa jego fochy,zeby ci robic ja zlosc,tylko etap,ktory jest mu niezbedny do rozwoju. Nie ma dzieci,ktore nie krzycza,nie bunuja sie,nie sa ciekawskie. i bardzo dobrz -inaczej do konca zycia trzeba by takie dziecko prowadzic za raczke,kamic,decydowac o wszystkm. Bunt dwulatka jest potrzebny,przemadrzanie przedszkolaka jest potrzebne,dojrzewanie i poddaanie wszystkiego w watpliwosc jest potrzbne. tylko pzszedlszy te wszystkie etapy mozna si stav dojrzalym,samodzielnym czlowikiem. A co do chusty -moja corka w chuscie tez potrafi dac czadu :) wrzeszczy drapie wygina sie -nie ma zadnej wundewaffe

Gość dsdsdsd
oddaj komuś na wychowanie

Gość daaaaa
i po co wam to bylo?

Gość feffwefef
a ja nie mam dzieci i nie mam problemu :)

Gość lakkkfkfkf
to zaraz ciebie tutaj zjadą, że polka zyje tylko po to aby rodzić, nieważnie, że póżniej marudzi, że zmęczona, ona ma rodzićccccccc

Gość wioosna
czasami jest ciężko ale pomyśl o wszystkich radościach których nie byłoby gdyby nie te małe Skarby (szkraby :) ) .Niedługo Dzień Mamy ( powinien trwać cały rok) wszystkie całusy i uściski BEZCENNE.Pozdrawiam

a może mu nie wygodnie za gorąco pić słońce razi lub ciekawy

Gość do wioosna
male dzieci nie dają spać a duże żyć, także pomyśl jak będą większe to z tym więcej problemów np. bunt młodzieńczy, dobrze jak go przejdzie w miare bez uszczerbku na swojej przyszłości, a może być różnie

Gość ....MILKA 82
ja tez mam dośc zebym mogla cofnąc czas i gdybym wiedziala ze to tak wygląda to w zyciu bym sie nie zdecydowala na dziecko. Moj maly potworek ma nieco ponad 2 lata a ja mam dosc mojego zycia, ciągłej bieganiny, wrzaskow, nie usiedzi na miejscu nawet 2 minut, wszystko rozwala itp wymiękam.