Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pic.czy.nie.pic

pijemy czy nie?!

Polecane posty

'tumoroł' to Ty pamiętać nie będziesz :classic_cool: 😭 z każdą godziną omija Cię jeden ważny kod :classic_cool: gorzko :classic_cool:

ewentualnie może być ubrane 😴 :classic_cool: o co chodzi? szlachta i tak nam nic nie powie, bo i tak nie zrozumiemy :D 🖐️

Gość pierdolonez
ja juz 9 piwo dzisiaj otworzylem i sam se pije przed kompem

nie mam zdjęć w ubraniu, lubuje sie w robieniu sobie nagich zdj :classic_cool: :(:(:( królik, pliiiiiis :O centrum luna - a co powiesz na to ze pilam jacka danielsa dodatkowo w jego mieszkaniu?:classic_cool:

no tak, kto w ogóle dziś robi foty w ubraniach? - głupia ja 😭 :classic_cool: znasz jacka? :classic_cool: ciekawe co na to johnnie :classic_cool:

to cie zaskocze tym ze ta przyjaciolka tez tam byla, oni sie poszli pieprzyc a ja nawalona spalam w pokoju goscinnym :O zaskoczony? wkurwiasz mnie :classic_cool: johnnie tez jest niezly :classic_cool:

mam zasady i nie jedno pożądane zdjęcie w swojej kolekcji :classic_cool: 🖐️ ufaj do woli :classic_cool:

pijany kjójicek to zle ze tylko dwie szklaneczki :( ja sie zastanawiam czy robic trzeciego :classic_cool: naprawde nie wiem o czym ten petard bredzi :classic_cool:

kurfa sama nie wiem noooo :O potem dasz mi wszystkie kody?:O nie wiem, nie wiem, musze strzellctrzeciego, moze mi sie rozjasni umysl :classic_cool:

to trzeciego wypije bo zaczynam trzezwiec :classic_cool: ok, wysle Ci zdj figury, powiesz czy jest tragicznie czy tylko zle?:classic_cool: jestem na diecie, wez pod uwage :classic_cool:

Gość nie męcz się. twoje zdjęcie
już tutaj było

Gość owszem było...
:D:D:D.......lol.