Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

renatek86

Prosze o rady...

Polecane posty

Witam mam takie pytanko mój synus ma 8 miesiecy i miał juz tak,że spał ładnie te 5h budził sie na mleczko zasnał i znowy z 2 h potem woda i spał do rana a teraz mu sie cos pozmieniało i wogole wieczorem nie chce pic butli musze zagesic mu bo inaczej nie tknie a kiedys 210pił. a teraz ok 100ml. potem budzi sie co chwile dosłownie co 2h.jak daje mleko to nie chce ..jedyne co chce to woda.wydaje mi sie że budzi sie z głodu.i dopełnia sie wodą.Macie jakas rade na to?co zrobic zeby był pojedzony:(pozdrawiam i ...Prosze o Rady!:)

dodam jeszcze ,że może zabkuje chociaz sama juz nie wiem bo to juz słysze od 3 -go mca

Moze syn nie jest glodny,a poprostu chce mu sie pic? Rowniez to przerabialam,syn do tej pory budzi sie w nocy po 10 razy,a ma juz ponad rok. Tak jak radzily mi inne mamy jedyna rada to przeczekac ten okres az sie unormuje. Zycze powodzenia i wytrwalosci.

Gość trochę dziwnie
albo ząbki albo skok. moja też ma 8 miesięcy i za nic w świecie nie może zasnąć choć jest bardzo zmęczona.i oczka jej się kleją i budzi się kilkanaście razy w nocy. tyle że ja jeszcze karmię ją piersią. dam jej popić i śpi dalej

no mati tez napije sie pare łyków wody i spi dalej ale czasem za 15 min znowu napuije sie i spi.Może wieczorem dam mu łyzeczka kaszka zamiast w butelce...hmmm