Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blondie_01

co mam zrobic??pomuszcie

Polecane posty

Gość blondie_01

Waze 58 kilo mam 166cm wzrostu moje wymiary to 87/67/90 i ciagle mi ktos mowi ze jestem za gruba co mam zrobic schudnac?? czy ich ignorowac??? co o tym sadzicie???

Gość blondie_01
mili jestescie tak sie sklada ze polski to moj 4 jezy :( wiec jesli chcecie mi wytykac bledy to.....mozemy gadac w jakims mi bliszszym jezyku :D

Gość blondie_01
no nie ale i tak zaczynam sie powoli zastanawiac

ja am 159 cm / 50 kg wymiary 80/67/84 (15 lat) i wszyscy kumple, ciocie, babcie i wujkowie mówią, że mma idealną i piękną figurę (mimo że mam gdube uda bo 51 cm) Ale przestałam sie przejmować. Olej ich bo nie maja racji. Mam kumpele co ma 168 cm i waży 62 kg i jest mega szczupła :o nie wiem co u niej tyle waży ..

Gość blondie_01
Dzieki Nastolatka.

Nastolatko, nie dość, że masz grube uda, to jeszcze nieproporcjonalną, chłopięcą sylwetkę. Pozdrawiam :P

Gość blondie_01
Idzie lato i bende gruba, nie chce żeby mi sadło wylewało się ze stroju kompielowego.

Gość Koleżanka groszku zielonego :)
nastolatka dobrze wygląda nie piszcie bzdur dziewczynie bo sobie weźmie jeszcze do siebie :/

Mam gdzies opinie z kafe bo to są tylko zdjęcia. na zdjęciu zawsze coś wyjdzie nei tak i często zniekształca. Wiem, że mam dobrą sylwetkę i nie obchodzi mnnie co jakiś koleś napisze. Poza tym ona mi się jeszcze wyrobi bo jestem mloda... Uda mam takie bo 8 lat trenowałam , nagle przestałam,ćwiczę raz w tygodniu na wf i mięśnie zamieniaja się w łłuszcz :/ zrobilo się cieplo to jeżdżę na rolkach i rowerze ale nie wiele to daje..

Gość blondie_01 może zacznij
konwersacje w tym bliższym ci języku. My też trochę języków znamy (tu cię zaskoczę :)). Nie da się ciebie czytać w języku polskim - masakra.