Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koara

Czy Diane35 pomoże zajśc w ciąże?

Polecane posty

Witam, mam policystyczne jajniki, wyniku hormonów w normie tylko testosteron pod górną granicą. Staramy się 1,5 roku> por roku udałam sie do lekarza. Ten zlecił USG i badania hormonów. Przepisał mi Metformax ale z powodu okropnych biegunek nie mogę go brać. Ginekolog stwierdził ze możemy jeszcze spróbować obniży testosteron i to może przyniesie efekty. Przepisał mi Diane35 (jako środek działający antyandrogenie) na 3 miesiące. Po zakończeniu kazał poczekać ze staraniami do swojej naturalnej miesiączki (a potem jazda). Kazał już zacząć przyjmować kwas foliowy żeby się kumulował w organizmie. Stwierdził też ze jeśli do końca roku nie zajdę to trzeba będzie spróbować mocniejszych metod jak stymulowanie jajeczkowania. Jakie są wasze doświadczenia z Diane35? Czy którejś pomogły i udało zajść? Od siebie mogę dodać ze po 1 opakowaniu czuje się dobrze, żadnych skutków ubocznych, waga bez zmian, psyche ok itd. Ale za to piersi mi urosły z B na C :)

Gość kaszpirowska
a ja myslalam, ze to tabletki antykoncepcyjne sa

Koara pisalam Ci na moim topiku, że moja znajoma też brała Diane na obniżenie testosteronu i udało jej się zajść :)

kaszpirowska Diane35 to są tabletki antykoncepcyjne. Dopiero po ich odstawieniu mam się zacząć starać o dziecko. Zastanawiam się czy te 3 cykle na Diane35 wystarcza na to by testosteron spadł? Jak na razie nie widzę tego po sobie (ciemne włoski wokół brodawek i pod pępkiem nie wypadł ani nic:(