Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gmdka

do osob gotujacych. mam kilka pytan

Polecane posty

Gość gmdka

1.Obieracie pieczarki czy tylko myjecie 2.Co robicie z trzonkami? Wyrzucacie czy również jecie? 3. Na czym smazycie pieczarki?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
1. Obieram, toż to na nawozie rośnie! :D 2. Trzonki też obieram i jem. Dodatkowo odcinam kawałeczek tego, co było już odcięte. 3. Na masełku albo same :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość wffewfe
Wystarczy porządnie umyć Jemy Zależy do czego :classic_cool:

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość awwwerrgtgtg
obieram pieczarki, trzonki tez zeskrobuje i wsadzam do smazenia a smaze normalnie na oleju potem dodaje cebulki

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość marchewkowe pole.
jak sa przelezale to obieram, a jak swieze, to tylko myje, no i cale kroje a smaze na odrobinie masla alvo na wodzie.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
1. obieram 2 zawsze odcinam górną warstwę trzonka, bo jest taka zeschnięta, nigdy mi się nie podoba jego wygląd :D Pozostałą część dodaję w zależności jakie danie robię, np. do nadzienia czy sosu dodam, ale już do pizzy/zapiekanki nie. 3. na maśle

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×