Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do panów :D

samotni faceci czemu macie takie wielkie wymagania?

Polecane posty

czemu z wiekiem wam rosną wymagania? spójrzmy prawdzie w oczy modelka na was nie poleci, nieudacznicy z kafe 🖐️

wielu facetów z kafe ma takie wymagania a loooooser chce drugiej monici bellucci, żenua 🖐️

ja to trochę myślę że on tak tylko gada ale jakby jakaś normalna panna go chciała to by mu raz dwa przeszły te wygórowane oczekiwania.

Gość ja nie mam zadnych
bo dziewczyny nie potrzebuje. A po seks chodze regularnie do "przyjaciolki"

albo egoiste z tą swoją naomi campbell

Gość gfhgfd
pamiętam jak offerma pisał że zawsze szukał sobie dziewczyn w typie dody 🖐️

Gość kolejny idiotyczny
zalozony przez prawiczka :O🖐️

Gość aaleeeja gwiaaazd
e tam, ja nie mam wielkich wymagan oczekuje tylko aby kobieta byla piekna, sexowna, inteligetna, pewna siebie, zadbana , miała klase i fajnie jakby miala bogatych rodziców.. chcialbym aby miala swoje mieszkanie i audi TT, którym by mnie woziła kiedy bym zachlał morde, czy to tak dużo?

Ja tam zawsze uderzałem do pasztetów, ładnym dziewczyną nie wierzę. Pasztet to przynajmniej mniejsze szanse że mnie zdradzi, bo nie będzie mieć pokus. Ale pasztety jakoś na mnie nie lecą, to bardziej te ładne na mnie leciały, niż paszteciary.

Krwawa Wilczyca-O wyglądzie raczej nie zapominają, skoro ktoś dziewczynie się nie podoba, to wiadomo ze laska go oleje a facet da sobie spokój. Zawsze mnie zastanawiało, czemu ty jesteś sama, skoro mówisz że kasa i wygląd się nie liczy....

"Zdrada nie zalezy od wygladu, tylko od systemu wartosci i kregoslupa moralnego" tia, na pewno :D

Wiele razy słyszałam opowieści o modelkach, o umięśnionych przystojniakach itp. A jak już z kimś są to z kimś normalnym, który owszem podoba im się fizycznie jednak nie spełnia pierwotnych wymagań. Nigdy nie powiedziałam, że wygląd się nie liczy. Jakiś tam, nawet słaby, fizyczny pociąg powinien być wg mnie, po prostu z czasem zostanie on wzmocniony przez przez osobowość, intelekt, charakter. Na szczęście podobają mi się różnorodni mężczyźni, część takich na które moje koleżanki by uwagi nie zwróciły więc z to nie stanowi problemu:) Ale podobno mam za wysokie wymagania co do reszty.

Jak ktoś ci się ogólnie podoba to jesteś w stanie wybaczyć czy nawet nie zauważyć odchyleń od ideału.

to ci wszyscy imprezowi kolesie muszą miec super charaktery i wielkie osobowosci ze wyrywają laski

cream - ludzie z zasady dobierają się we własnych kręgach znajomych. Jeżeli celujesz do tego typu lasek to jednak możesz mieć problem. Nie tylko dlatego, że fizycznie nie będziesz się podobał. Taki prosty "dres" i taka prosta "dziunia" się zwyczajnie dogadają, bo mają mniej więc takie samo proste i płytkie spojrzenie na życie :P

Najmądrzejszy, Charakter, osobowość, inteligencja, zasady postępowania. Jednak mi samej ciężko jest ocenić czy zbyt dużo wymagam. A na ludziach opieranie się też nie jest dobrym pomysłem. Jeden powie, że mam sztywne zasady moralne a drugi nazwie mnie feministką pławiącą się w liberalizmie. Konfrontowanie moich wymagań dopiero się zaczęło więc mam czas by ewentualnie się zmienić jeśli zajdzie taka potrzeba. Aczkolwiek wolałabym nie;)

Moorland..głupoty pisszeszbo w klubach jest w weekendy mase ludzi wiec takich dziuń czy imprezowych podrywaczy jest większosc społeczeństwa

Coś w tym jest moorland.

Krwawa Wilczyca-Czyli chcesz zostać starą panną albo po 30 obniżyć wymagania? Bo masz chyba 21 lat.

PŚ, jeśli innych opcji nie ma. Warto zauważyć, że nikomu nie stawiam większych wymagań niż sobie samej. Nie oczekuję Bóg wie czego samej nie dając nic.

Wy to chyba myślicie, że tylko na jakąś aktorkę Bellucci bym poleciał. W realu kobiety też mi się podobają. Musi mieć to coś.

kluby są różne ale dziunie i imprezowi podrywacze są wszedzie tacy sami

Gość brunet196cm
mam wrazenie ze w tych czasach zadna kobieta nie spelni moich wymagan bo pewnie juz kazda brala do ust z polykiem:( z polykiem czy bez to wlasciwie to samo dla mnie sex to nie zabawa lecz z milosci