Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do panów :D

samotni faceci czemu macie takie wielkie wymagania?

Polecane posty

Krwawa Wilczyca-Nadal cię nie rozumiem, co ty niby dajesz a co oczekujesz od faceta? Rozumiem że ma zaakceptować twoje poglądy, co jest dla mnie jasne. Ale co dalej, ma mieć dobre auto, wykształcenie, pracę itp?

"Krwawa Wilczyca-Nadal cię nie rozumiem, co ty niby dajesz a co oczekujesz od faceta? Rozumiem że ma zaakceptować twoje poglądy, co jest dla mnie jasne. Ale co dalej, ma mieć dobre auto, wykształcenie, pracę itp?" co to w ogóle za pytania? przecież wiadomo że żadna kobieta nie odpowie na nie zgodnie z prawdą, choćby z takiego powodu że nikt do końca nie wie o co chodzi gdy twierdzi że "to nie ten, nie ta".

PŚ - mniej więcej napisała. W praktyce te "wymogi" to tylko ogólne cechy które są mile widziane lub których zaakceptować się nie da. Reszta zależy od tego jak się ludzi dogadają.

PŚ, no sory jeśli mam Ci podawać pensję minimalną, listę szkół z których akceptuję wykształcenie plus spis dobrze widzianych przeze mnie samochodów to pomyliłaś adresy. Najmądrzejszy, czasami przesadzam z tymi wymaganiami, za dużo bym chciała. Ale mam tego świadomość i umiem przystopować.