Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margoska123

jestem po kilku dietach

Polecane posty

zostalo mi jeszcze ok 3-5 kg , co robic? waga stoi w miejscu, bylam na ( w ostatnim czasie -czyli otres ok roku) dukanie, 1000 kcal, sb, kopenhaskiej , amerykanskiej, nie łaczeniu, turbo, mz , i co teraz ? tylko nbie w takiej kolejnosci byłam na tych dietach na kazdej cos schudłam w sumie 12 kg

Gość p05e3sx
moze powtorz ktoras jeszcze raz :)

ja jestem na diecie jogurtowej. od wczoraj juz troche schudłam ale oczywiscie z cwiczeniami ;)

nie wiem skąd taka nazwa :) można owoce i warzywa :) ja dzisiaj zjadłam na śniadanie pół ogórka zielonego, plasterek szynki z indyka, serek chochland (nie wiem jak sie pisze- nie zwrociłam uwagi) +kawa z mlekiem ;p ok 12 jogurt na obiad sałatke którą sama zrobiłam rano, bardzi szybka do zrobienia i zdrowa pije kefiry.. wode conajmniej1.5l ok 18 kolacja, jem owsianke albo jakis owoc np jabłlo jogurt

tak ja robie z mlekiem :) kupiłam kefir 0% nie powiem ci ile miał kalorii bo nie sprawdziłam :p a tez czuje sie najedzina po takim kefirze, oczywiscie pije go w ciagu dnia , nie na raz :P

activie kupialm teraz (suszone śliwki) naturalne jogurty tez moga być, mozesz np zmiksowac truskawki i wrzucic do naturalnego jogurtu.. napewno zdrowszy bedzie :)

tak od wczoraj praktycznie, z początku mi to nie pasowało ale nie czułam głodu w ciągu dnia także jes ok :)

czytałam też o diecie 5dniowej polega na tym ze jesz przez 5 dni to samo o tych samych godzinach , słyszałas? podobno skuteczna, jak czytałam to laski zachwalały

ja byłam na niej kiedys , napisalam to na poczatku i tez myslalam zeby od jutra zrobic

Gość almia21
a co myslicie na temat diety niełaczenia?

Gość mmmmiksid
podnieś na parę dni kaloryczność żeby metabolizm podkręcić a potem znowu zejdź. A jak ci zostało niewiele to najlepiej przez ćwiczenia zrzucić cm a nie kilogramy.