Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adzia1982

aŻ tak zła matka jestem?????????????????

Polecane posty

Gość adzia1982

Wczoraj usłyszałam że jestem złą matka bo: 1.dziecko śpi bez pampersa w nocy...a powinno spać do 3 r życia :) 2.bo mąż pojechał na noc na ryby(od poniedziałku do soboty pracuje) 3.córka zauroczona bo poszła spać o 20 a w dzien spała tylko 40 min. 4.karmiłam mlekiem modyfikowanym od urodzenia zamiast kaszą na mleku z dodatkiem masła 5.bo u żywałam pampersów zamiast tańszych 6.bo dzieci mało chorują 7.bo jak syn się przewróci to nie lecę zaraz do szpitala zdezynfekowć ranę 8.bo malowaniem u nas mąż się zajmuje a nie ja,ja jako matka powinnam to robić(serio!!!!) 9.bo 2 latek chodzi na nóżkach na spacerkach a nie w wózku(ponoć na własne życzenie robię mu krzywy kręgosłup) 10.bo syn nie lubi ogladać ajek przed snem tylko woli muzyczki posłuchać 11.i wiele innych przykładów...jak sobie nie radzę z dziećmi i jestem przez tą złą matką to mi powiedziała mama bliźniaków którzy w wieku 12 lat powiedzieli jej ze jest k***ą,sznatą itp...to właśnie mama idealna,co ma dobrze dzieci wychowane

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
no i ???/

Gość zla nie jestes ale glupia
:D Madra kobieta na pewno nie zalozylaby tak dennego topa :D

Gość jestes malo dowartosciowana cz
czy co ??jestes az tak malo dowartosciowana ze usilnie pragniesz usluszesz ze jeste swspaniałą matka, ?? naprawde widze duuzo w tobie kopleksow zakladajc taki topik,wiesz dobrze ze to co napsialas to ejst paranoja a niestworzenie nie mozesz sie doczekac komplementow oi pochwal jakie z ciebie cudo mama :o

Gość hahiha
Wybrałaś zły sposób na dowartościowanie się:) :D

Ale wymyśliłaś...jesteś normalną matką.

Gość ol je oł je
Jesteś super hiper mega wspaniałą przecudowna matką O to chodziło?

Gość ol je oł je

Przestańcie ,może autorka uwierzyła ,że jest złą matką...wezmy sie za ręce i wesprzyjmy kobite:D

Gość rozumiem, że chcesz uslyszeć
że jesteś dobra matką adzia1982 nie jesteś złą matką o to chodziło?

Gość ale z tymi
pampersami to przesada....jestes zla matka:P

po raz kolejny zalozylas podobny topik w ktorym sie wychwalasz jako wspaniala matka za kazdym razem niby cie ktos skrytykowal i wymieniasz swoje cudowne cechy wszystko robisz dobrze, ale to jest norma wiec nie mysl ze ktos cie tu bedzie chwalil bo nie ma za co. Dobra opieka nad dziecmi powinna byc standardem a nie powodem zeby sie puszyc z dumy jak ty

Gość ol je oł je

Gość normalana matka-zona
Tez mi sie wydaje, ze robisz z siebie sierotke, ktora chce uslyszec, jak to jest cudowna. Sama wiesz, ze dobrze zajmujesz sie dzieckiem a kolezanka sie tylko czepia. Wiesz, ze dobrze postepujesz, wiesz, ze kolezanki zarzuty sa na wyrost-wynika to z kontekstu twiej wypowiedzi :P wiec po co taki temat zakladasz?

Gość idhjz
Twoje dziecko - Twoja sprawa. Co komu do tego jak je chowasz? Ja mam koleżankę, która dziwnie chowa swojego syna i czasem myślę sobie "o zgrozo" ale nigdy bym jej nic złego nie powiedziała, bo mały jest kochany, czysty, suchy i zadbany. Reaguje się wtedy jak dziecko jest maltretowane albo w jakikolwiek krzywdzone. Co za różnica jakich kto pieluch używa - najważniejsze żeby dziecko nie było odparzone i miało sucho. Mleko mod.? Przecież jest po to właśnie żeby nim karmić dzieci... Krzywy kręgosłup od chodzenia? Pierwsze słyszę... hmmm - to co, jak za króla Świeczka, zawijać dziecko w kokon do 2 roku życia? Wiesz, że matka z Ciebie normalna - po co to pytanie. Każda z nas postępuje w różnych sprawach różnie i nie ma co krytykować a tym bardziej przejmować się krytyką ;)

Gość adzia1982
nie nie chodziło mi o dowartościowanie!!!1nic z tych rzeczy ...tylko to jest jedyna osoba co często mnie gnoi a sama nie widzi co ma pod nosem...mam normalne dzieci co dają czasami w kość że ma ochotę się je w kosmos wystrzelić...chyba jak każda?nie chce usłyszeć że jestem taka czy taka...bo nie jestem!!!!popełniam wady wychowawcze jak każdy!!! poprostu niewiem jak jej odpowiedzieć żeby jej w pięty poszło to jest kobieta mojego szwagra....nie chcę kwasów w rodzinie...(chociaż oni ślubu nie mają,to jej dzieci z kimś tam...)

Gość kjgh
to ignoruj to co mówi. To ją zaboli a Ty się nie przejmuj ;)

Gość adzia1982
kgjh robię to przez ostatnie 2 lata,ale już psychcznie nie wytrzymuję...nie wiem może walnąć ją w ten głupi łeb i to pomoże!!!!

Gość hienkaaaaa
a jej głupio nie jest, że tak pieprzy? Jak jej odpalisz to chyba rodzina zrozumie... To ona zaczyna... A gówno jej do tego... Powiedz, że nie pytasz jej o zdanie i nie życzysz sobie głupich komentarzy - Ty jej nie krytykujesz a też byś mogła, bo jak nikt, i ona, idealną matką nie jest!

z twojego glownego postu wunika ze zrobias z siebie ofiare losu, jak kazdy ciebie spostrzega jako njgorsza matke świata, jako beznadzieje chodząco, jaki z ciebie koziol ofiarny co kazdy uwziąl sie na ciebie jak zajmujesz sie wlasnym dzieckiemi twoje metody.Wiesz co autorko? troch rozwagi i doroslosci w twoim zachowaniu tobie zycze, bo z tego co widze czekasz na bóg wie jakie komplementy, pochwaly ze jestes przecudowną mamą polką, ktora świetnie dba o dziecko.To jest dla mnie jakis niedosyt czy co? czego oczekujesz? oczywiscie wiesz ze to wszystko to jest kompletna glupota a ty to wzielas na rozmyślanie. Napisalas tutaj takie farmazony, co oczywistym, faktem jest że to smiech na sali co tutaj wrzuciłaś, a ty napowazie bierzesz sobie to do serca ? autorko troche wiecej logiki bo mam wrazenie ze użalasz sie nad soba jak na ciebie caly swiat się uwziął i czekasz tylko na lawine wpisów, jaka z ciebie nieziemsko wspalała mama Infantylne i żałosne. Opisalaś słowa JEDNYCH rodzicow i takiej spiny dostalaś.Cyz musisz tutaj kazdego słowa na twoj temat wrzucać? po co ci to?? malo nerwów masz w zyciu? jutro wzrzucisz zapewne tekst co uslyszalas od siąsiadki jaką jesteś mamą

Gość kjgh
powiedz jej, że jeśli uważa, że krzywdę dzieciakom robisz to niech smyra do opieki społecznej i to zgłosi a oszczędzi Tobie głupich komentarzy. Bo Ci się tego słuchać nie chce. Albo zapytaj czy Cię prowokuje i tez chce co nieco usłyszec na swój temat?

Gość zozadyrga
Nie, nikogo sie nie "wali w glupi leb" :O Nawet ciebie bym nie walnela :P Naprawde nie umiesz sobie z niczym poradzic w zyciu i musisz na kafe kretynskie topiki zakladac? Bardzo zle to swiadczy o tobie! Zresztya piszesz w tej chwili o czyms zupelnie innym, jak zostalas sprowadzona do parteru to teraz kota ogonem odwracasz. A prawda jest bardzo prosta - jestes glupia jak cep :D

Gość adzia1982
oj zbier a jej się ostatnio zwyzywała całą moją rodzinę..np ze siostry wymagają od synów że mają się uczyć...jej 16 latkowie tabliczki mnożenia nie potrafią dosłownie...ale cóż jaka mamusia takie dzieci... a i dopierdziela jaka ona nie zaradna.własne mieszkanie z pensji sprzątaczki ...tylko nie doda że dostała je z miasta za 300 zł bodajże...ale sama zarobiła...oj wymieniać mogę troszku jej wiedzę....

Gość adzia1982
napisałam ze tylko z ią mam problemik..a wy od razu mnie wyzywacie...może i głupia jest,że chciałam się zapytać postronnych osób

Gość adzia1982
Toksyczna ofiarą losu nie jetem,mam zasadę ze nie użalam się nad sobą ,jeśli są problemy zakasam rękawy i je pokonuiję.mam twardą doopę....tylko napisałam że nie wiem jak to zrobić żeby jej w pięty poszło.

Gość adzia1982
ZOZADRYGA to moj akurat pierwszy topik...czytam często kaffe,ale tak bardziej do śmiechu przy kawie jak dzieciaki śpią :0

Gość adzia1982
NORMALNA MATKA ŻONA-ZGADZAM SIOĘ W 100 % z toba co napisałaś...tylko jak wyżej napisałam tylko ona dowala mi do pieca.....

Gość o to wlasnie chodzi
o to chodzi , z jedyna jakś idiotką masz do czynienia ktora ci powiedzial ze jestes zlą matka, a ty juz na kafe wrzucilas jej teksty i szukasz potwierdzenia w jej slowach ze zła z ciebie matka, czy szukasz potwierdzenia ze jestes dobrą matką? Co inngo jakby mnostwo osob tobie mowilo ze zła z ciebie matka, ale to jest jedyna osoba co tobie to zarzuca i ty sie przejmujesz tym co tobie mwoi? rowniez tobie zycze wiecej rozwagi jak ktos powyzej tutaj opisal, bo to jest faktycznie glupie ze wzielas do siebie jakies baby slowa Dobra, niech ci bedzie, nie jestes zlą matką, juiz uspokoilas sie??zadowolona?